Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben eccik hiphop yapiciiim yo yoo
chiklet 2 ekimde tartılcan canım
en son listeyi bul
adını değiş ordan hade bakem
öbtüm hepinizi
burlardayım

bende başalayacam kızlar bu diyete benim boyum 168 kilo 64 sizce keç kilo olmam gerekir benim? kilo hesaplamalarında ideal çıkıyo ama bence kiloluyum 58 olsam iyi değilmi?

bende sabah kalktım çok küçük dilim sadece ekmek yedim benim savaşım öğleden sonra başlayck misafirler geliyooo umarım kazasız atlatırm:lepi:

merhabalar kızlarrr az bi mahçup geldim yazer kesermisin beni biçermisin beni bilemicem şekerim tostumu kurallara uygun yedim sonra oğlum böyle kremalı bisküviyi çaya batırıp batırıp yiyodu dayanamadım 2 dene yedim :kedi: napçazzz şimdi

nese telafi etmeye çalışacam artık koştura koştura ev topluyorum okula gidecez bu gün askerlik başlıyo bisim oğlumu bırakacam ordan yürüyüşe ceza olarakta 15 dk. fazla yürüyüm diyom yetermi kızz 1,15 dk. ordanda pazara gidecem işallah sag salim gelirim eve :gitme:

listeden adımı değiştirdim

ı ıh yetmez
kaçamak yook
50 mekik alalım sizden leloş hanım
bu cezaları ağırlaştırsak çok iyi olcak hee CADIARZU

lıght peynirlerim benim kaçamaklarınıza dur demek için burdan ceza veriyorum sanmayın ki ben cezasız kalıyorum dün kaçamak yapmadığım halden banada 30 mekik çektirdiniz

cezalı olup mekik çekenler
şaziye dün 55 mekik çekti
çiğdem 35 tane çekti
leloşa 50 tane dedim

artık yediklerinizin kalorisine göre cezalar ayarlıcam aha ceza var nasıl olsa kaçamağımı yapar cezamı çekerim demeyin yığarım haaaaaa zemuszemus

yazerim yavrimmm günaydın ..aşkperestin mesajında yanlışanlama oldu..

onun kilosunu girelim kız listeye ..önceki listeye bakıpta..yada belki kendi gene girip yazar..

aşkperest canım pardon
bende 1kere okudum o mesajı zaten mesaj sonradan yok oldu..yanlışlık oldı sanırım..

yazerimiz bilgilerini ekler canımm..hadi bakalım kolay gelsin tatlımŞeniz

kızlar sabah kahvaltımı yaptım birkaç zeytin 1 yumurta 3-4 küp beyaz peynir 2 dilim ekmek
saat 9.30 gibi elmamı yedim 3 bardak suyumu içtim 1 bardak elmalı yeşil çayımı içtim daha önceden almıştım elmalıymış denk geldi iyi oldu
şuanda ikinci elmamı yiyorum ve yarım serçe parmağı simit yedim ama bu elma benim miğdemi kıyıyor çok acıkıyorum acaba psikolojikmi

hihoyyytGÜNAYDINNNNNNNhihoyyyt
elmacı güzellerimm,elmayla çok güzel hatunlar olacagız...
YAZERıM KAPTANIMM ben hiç kaçamak yapmadımm bana öpücükmü Şenizvercen ne verceksen ver anlamam:umursamaz:
sabah kahvaltımı yaptım .11 ilk yeşil elmmamı yeşil çayımı içtim lesli ile sporumu yaptım
şimdi bende koştura koştura evi topluyom bitaraftan da küçük kızımı hazırlıyom bugün anaokuluna başlıyoz..onu okula bırakçam eve yürüyerek döncem sanırım 45 dakika da o yürüyüş sürer imdilik çıkıyorum aralarda yine uğruyacağımm..öpüyorumm hepinizi kaçamak yokk kızlarrr..​

DERıN..................................127.5-95
YAZER……………………….....101.3---55
ADANUR………………………..96---60
BURCUM24……………………..94---70
YANCY…………………………..89---65
MEYRAM………………………..88---60
DAıSY13………………………...87---65
EYLÜLL81……………………….85---70
SILA55…………………………...85---60
BAŞAK16 ..............................84.2---55
BSRNZM…………………….....83.7-65
YAGMUR9303.......................83.6-70
KIYMET_AY……………………81---57
BAYYZ………………………....80---65
CENıFERR LOPEZ………...…78.5-65
MELYEZıT……………………..78---65
AŞKPEREST........................78/55
MıYAVMııı……………………..78---55
LUıSE………………………….77---65
SERSOY79………………….. 76.2---55
SAZıYE19.............................75---65
YELıZ DOLGAN……………...73.5-58
CULDA……………………...…73---58
PARDON……………………...71---60
SELMAT……….…………..…70.5-60
PERŞEMBE……………….…69---60
OZOSUM...........................69---?
PUREHATE........................68,7-50
SUN_SHıNE………………...68---53
NOSEE……………………...68---58
SERA81……………………..68---55
PELıNCE…………………....67---56
BESıKTAS………………….66.2-58
TWıLıGHT11…………….….66.5-53
ÇıĞDEM85.......................66.5-62
NMTCGLBTR……………....65---51
BEGUMGUL…………….....65---55
LELOS…………………..….65---58
SHqıPTARE………………..64---50
TUANA08…………………..62,5---52
NAZ ..............................62,4---50
chiglet.....................61,5 - 52
NıCE15……………………..61/55
DAARKNESS………………61---54
GULUMSEE……………..…61---53
PERıLıEV..........................59---53
SANMUR06………………….55.5-50
CıMCıME21…………………..53.3-46

toplam ağırlığımız 3506.1 kg bakalım 2 ekimde ne kadar gidecek

Son düzenleme:
günaydin kizlar.... ben geldim.. bende sabah 15 dakika pilates yaptim sonra kahvaltimi yapiverdim ve yarim saat yürüdüm simdi isyerindeyim.. he bide 1 litre su ictim bile ve bi kupa yesil cay ictim veee cok mutluyummmm ne güzel ya. kizlar vallahi ben inceldim herkes fark ediyo.. bugün tartilmamak icin kendimi zor tuttumlmaz: esim söyliyimde tartiyi benim göremicegimi biryere koysun.. öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan yazercim canim senide öpüyorum canim kaptanim sen olmasan biz naparuz yafff..

arkadaşlar biri bana lesliyle spor nedir anlatsın ya nerden indiriliyor yada alınıyor yorucumu biraz anlatın bana çatladım meraktan

arkadaşlar biri bana lesliyle spor nedir anlatsın ya nerden indiriliyor yada alınıyor yorucumu biraz anlatın bana çatladım meraktan
canım bol bol hareket ediyosun sanki dışarda kilometrelerce yürümüşsün gibi bir spor yaptırıyor çok haraketli olduğundan hiç sıkılmıyosun ve çok zevkli
birinci sayfada linkler verdim ordan indir
nasıl indirilcek nasıl kurulcak onuda resimli resimli sayfa 400 ve 401 de anlattım canım
hadi ,ndir ve günlük onuda yap
herkes yapsın dedim ama ilk sayfayı okuyan yok anasını satim
bu listedeki herkes ilk sayfayı yeniden okusun lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…