Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yazercim nerden derken şehir olarak istanbul semt çengelköy açık adres verimmi canım şaka canım ama şu an anemde iznikteyim canım birde benim katılalı ramazanın son iki haftası olmuştu yani yeni değilim ben canımcım sen bana lesli yollasanaaaaaa 5 mil lütfen lütfen

kızlar en iyisi hepimzi şimdik yapalım
PC başında oturan kızlar dik durun karnınızı içine çekip sağ dizinizi kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın
15 kere
sonra sol dizinizi kaldırın 15 kere
sonra iki ayağınızı zıplıyomuş gibi kaldırıp kaldırıp indirin bunuda 30 kere
unutmayın karın içerde nefes al ver kaydirigubbakcemile2
bende yapıyorum okuyanlar yaptım desin ..
hep mekik değil
hadi bakalım kızlaaar

valla tatlım bana en uygun isim bu heralde uyumadan yapamıorummm:kedi:diyet iyi gidio şekerim ayrıca kendimi çok enerjik hissediorum nie bende bilmiorummkaydirigubbakcemile3senin..?

süper gidiyo canim acayip keyifliyim.. 50 kiloya bi düseyim neler yapcam neler. bu sene hic yüzmeye gidemedim utandigim icin heryerden yag fiskiriyodu ne bicim.. ama 50yi bi göreyim ilk isim yüzmeye gitmek olucak esimle.. az kaldi az..Şeniz

yaptımmm bileee.....iyiymiş bu yaa yapyım bndan sonra saol şekercimmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

tatlım çok az kalmış senin hedef çok yakınn...artık eşin yanında koruman olarak dolaşır güzel ve fit eşine bakmasınlar diyeekaydirigubbakcemile3

beşiktaş übtüm yanaktan afferim cicim
ilerleyen günlerde sayıları artırcaz
ilk günler yorulmadan

yaaaaa yazer anam zorla önüme bi bardak süt koyduuuu...yaş daha genç yaa içç dediii.....napimmmmmmm:sinifsinif:

arkadaslar çok motiveyim su an eslinin 5 milenin son partını indiriyorum... bu arada dün taebo ve zumba yaptım yarımşar saat yemin ederimm etlerim dökülüyoo bu günn taebo çoook etkilibana göre tavsiye ederimm herkeseeee

evet içmen lazımmış bıdıcıksın sen boyun felan uzamazda vebal almim .. ama sen yinede çek bi 35
bende lesliyle yürüyüşümü yapam

evet içmen lazımmış bıdıcıksın sen boyun felan uzamazda vebal almim .. ama sen yinede çek bi 35
bende lesliyle yürüyüşümü yapam

yaf sorma bnm de boy 1.65 acep 2-3 cm daha uzar mıyım diye içiyrm..nese ben bi 50 mekik çekim yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…