Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar 1 kilo normal boy kaç elma eder

Benim pc de sorun var yeni yazılanları çoook sonra gösteriyor sinir oluyorum işyerindeyim masabaşında dediğin şeyleri şimdi yapıcam bakalım deli demesinlerde bana burda:))))) yalnız 30 kere zıplamayı ewde yaparım artık

Son düzenleme:
benimde cok guzel gidiyo diyet elma yedim simdide yesil cayimi icicem
ay birlikten hakikaten kuvvet doguyo sizleri okudukca dahada hevese geliyorum kesin vercez biz bu kilolarizemuszemus
yazerin dedigi masa basi sporunuda yapcam az sonra cayimi iceyimde:)

30 kere ayakta zıpalmıcan kız
oturdun yerde hani bacakları titretirler ya onun gibi ayanı yere indir kaldır kimse anlamaz

arkadasımm su an iki site seklinde yarışıyoruz sitenin tam adını veremiyorum ama sz baş harflerisositososito bizi geçemezlerrr zaen 2 ekimdede bunu ispatlayacağızz:teytey::dance::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

himmm anladim canim ama kesin biz kazanicaz:lepi:

nbr yaa napıosunuzz bakim ellma şekerlerii.......valla bende annemle indim yürüdüm gezdim dolaştımm ohhzemuszemus2 elma yedim 1 yeşilçay 1.5 lt de suuuu

benmde lesli bitti az hiphop yaptım
akşam da şu taeboyu yapmayı düşünüyorum
2 bardak daha yeşil çay iççem
2 ltrede su içtim
ne biçimde hızlıyım ay ben şakkıdı

selam arkadaşlar.elma diyeti yapmak istiyorum.sizlerin yzdıklarından etkilenmemek elde değil doğrusu.ama benim sizlerden bi ricam olacak.bendeki pc fi tarihinden kalma.sayfalar geç açıldığı için,bazen syfalar arasında donup kalıyor.elma diyeti detaylarınıda pek bilmiyorum.yani ne zaman kaç tane elma yenir v.s...eğer mümkünse bana günlük neyi nasıl yediğinizi yazar msınız?

anam maşallah size kızlarrtayboks yapıyonuz bayz baktım tatlım linkede baktım harika.
anam karşıki takım bizden korksun leslimizi yapıyoz tayboks yapıyoz.çarşı pazar dolaşıyoz anam hiç durmuyoz diyetide tam yapıyoz..
bu gidişle harbiden biz 1ayda olucaz istedimiz kiloda..anammmm seviyorum grubumuopuyorumnanaktanharikasınızzz hepiniz
bende bugün okula 2kere yürüyerek gittim geldim yanlız giderken çok dik bayırlar inan yağları eridi biraz..keşke hep almaya gitsem gelsem ama olmuyor işte küçük bebişim yüzünden gidemiyom ..şimdilik servis ayarlana kadar böle götürüp getircem ..ama pazartesi servisimiz hazır olur..he diceniz kızınıdamı yürüttün yok onu yürütmedim onunla arabayada bindik ama sadece 2kere yürüdüm bugün.ama okula 4kere gittim geldimmm​

benmde lesli bitti az hiphop yaptım
akşam da şu taeboyu yapmayı düşünüyorum
2 bardak daha yeşil çay iççem
2 ltrede su içtim
ne biçimde hızlıyım ay ben şakkıdı

maşallah maşallahhhhkilocuklarda böle hızla gidecek yazerimmmyerimsenibenkaydirigubbakcemile2

Selam kızlarr bu liste yarışmaya katılma listesimi yoksa zayıflama diyete başlama listesimi bu birr ikincisi 23 eylül demiştim ve dünden beri hiççç ama hiçç kaçamaksızz elma diyetimi yapıyorumm dün sabah tartıldım... 71,300 çıktı bu sabah komşuma anlattım hadi ordan bee inanmaa dedi lafının üzerine tartıya çıkıp buyur kilomm 71,300 bak gör nasıl veriyorum derkenn bidee ne göriyimm

tartıı delikafadulden 70,800 gösteriyorr gözlerim faltaşı oldu biann
daha dün sabah başladımm bugün sabah rakamlar değişti bilee :lepi: ama dediğim gibi hiç kaçamak yapmadım herbişiye harfiyen uyumlu gidiyorum....

Ve şimdi yazercim senin dediğin şu oturukenki hareketleride yaptım bende birde zayıflama aleti var titreşimli onu yapıcam evin genel temizliğini yaptımm demin yeşil çayı ısıtırkenn durduğum yerde el kol ayak hareketlerini bile yaptımm...

Amaa halaa tartıdaki 70,800 ün etkisindeyimm allahımm inşallah hep böylee giderr boyum 1,67 kilom 50-57 olsun başka bişi istemiyorumm....

Görüşmek üzere kızlarr iyiki varsınız yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Aritmetik orta alabiliriz isterseniz istatistiksel bakabiliriz sınav bidi standart sapmalı hesap yapabilirim size.Ben az matematikçiyim de.Ama en pratiği aritmetik ortalama
verilen kilo/kişi sayısı=Kazanan
Ben bugün yanıma elmalrımı almayı unuttum aç kaldım şimdi başlıycam yemeye çok kızdım kendime.

zemuszemus Ayyyyyy listede olmak bile ayri motivasyon ben kahvaltida biraz domates yedim ! Hersey suan sùper gidiyor AMA ayin ikisinde belli olacak hersey. Hepinizi kocaman öpüyorum!

tatlım ilk sayfaya bak herşey detaylı yazıo şekerimopuyorumnanaktan

Çok yorgunum yemek yapmam lazım uyumak istiyorum ütüm var yapılacak .Sporda yapmak istiyorum offfffffffffffffffff napıcam ben

pelincecikim o zaman dediğin gibi olsun
aritmetik ortalamayla kim birinci olmuş onu matametikçi olaraktan belirlersin bende yanaklarından mıncırırım ...
semazaen birdaha tartılırsan kollarını ıssırım bizde dün başladık diyete hemen kalktık bugün tartıldıkmı
te allam yarepppim
arkadaşımnan buluşmaya gidiom ben geldiğimde herkes 50 mekik çekmiş olsun
çünkü ben mekik çektimde gidiom
hıh
artismiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…