Benim pc de sorun var yeni yazılanları çoook sonra gösteriyor sinir oluyorum işyerindeyim masabaşında dediğin şeyleri şimdi yapıcam bakalım deli demesinlerde bana burda:))))) yalnız 30 kere zıplamayı ewde yaparım artık
arkadasımm su an iki site seklinde yarışıyoruz sitenin tam adını veremiyorum ama sz baş harflerisositososito bizi geçemezlerrr zaen 2 ekimdede bunu ispatlayacağızz:teytey::dance::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
kııızlar bu tae boda çok zevkli heeee
aaay bayaldım resmen
bundanda yapacam banane bananeeee
benmde lesli bitti az hiphop yaptım
akşam da şu taeboyu yapmayı düşünüyorum
2 bardak daha yeşil çay iççem
2 ltrede su içtim
ne biçimde hızlıyım ay ben şakkıdı
Aritmetik orta alabiliriz isterseniz istatistiksel bakabiliriz sınav bidi standart sapmalı hesap yapabilirim size.Ben az matematikçiyim de.Ama en pratiği aritmetik ortalamakarşı grupta toplam kilosunu yazsın
en çok kilo veren takım birinciolsun böylece bi kişiye olayı kitlememiş oluruz diyoruım ben orda da kişi sayılarının eşitsizliği gündeme geliyo ne yapalım ya ne diyosunuz
selam arkadaşlar.elma diyeti yapmak istiyorum.sizlerin yzdıklarından etkilenmemek elde değil doğrusu.ama benim sizlerden bi ricam olacak.bendeki pc fi tarihinden kalma.sayfalar geç açıldığı için,bazen syfalar arasında donup kalıyor.elma diyeti detaylarınıda pek bilmiyorum.yani ne zaman kaç tane elma yenir v.s...eğer mümkünse bana günlük neyi nasıl yediğinizi yazar msınız?
ayy yap sekerim cok zevkli gercekten biz laptop u televizyona bagliyoruz esimle beraber aksamlari yapiyorum cok güzel oluyo..:lepi:
yaa kıslar çok feci başım ağrıoooo:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?