kızlar en iyisi hepimzi şimdik yapalım
PC başında oturan kızlar dik durun karnınızı içine çekip sağ dizinizi kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın
15 kere
sonra sol dizinizi kaldırın 15 kere
sonra iki ayağınızı zıplıyomuş gibi kaldırıp kaldırıp indirin bunuda 30 kere
unutmayın karın içerde nefes al ver kaydirigubbakcemile2
bende yapıyorum okuyanlar yaptım desin ..
hep mekik değil
hadi bakalım kızlaaar
arkadaslar çok motiveyim su an eslinin 5 milenin son partını indiriyorum... bu arada dün taebo ve zumba yaptım yarımşar saat yemin ederimm etlerim dökülüyoo bu günn taebo çoook etkilibana göre tavsiye ederimm herkeseeee
sadece yeşil elmayla veriliyor da diyet bırakılınca vücut unuttuğu yemekleri görünce naapıcak biliyomusunuz.. direk yağ.... baldırlara göbeğe yapışçak..bence 3 öğün olmalı aralarda elma olmalı..geçici bi sonuç bu..unutmayın..kilo vermekten daha zor olan şey, verdiğin kilonu korumaktır..
toplam kiloyu kişi sayısına bölüp ortalamaları bulabiliriz tatlım nacizene fikrim:kedi:karşı grupta toplam kilosunu yazsın
en çok kilo veren takım birinciolsun böylece bi kişiye olayı kitlememiş oluruz diyoruım ben orda da kişi sayılarının eşitsizliği gündeme geliyo ne yapalım ya ne diyosunuz
kızzzzz hanı erken kalkcaktın ;bak ben sana göre erkenciyimmkötükedihüsogünaydınn elma şekerlerimmm ben daha yeni uyandımmmmm:kedi:
kızlar en iyisi hepimzi şimdik yapalım
PC başında oturan kızlar dik durun karnınızı içine çekip sağ dizinizi kaldırabildiğiniz kadar yukarı kaldırın
15 kere
sonra sol dizinizi kaldırın 15 kere
sonra iki ayağınızı zıplıyomuş gibi kaldırıp kaldırıp indirin bunuda 30 kere
unutmayın karın içerde nefes al ver kaydirigubbakcemile2
bende yapıyorum okuyanlar yaptım desin ..
hep mekik değil
hadi bakalım kızlaaar
what is taebo and zumba
işte beklediğim soruu:) link vermek yasak mı değil mi bilmiyoru8m ama Tae bo Bootcamp taebonun linki bu.. zumbada video.google.com a girip zumba power yazınca çıkıyoo
işte beklediğim soruu:) link vermek yasak mı değil mi bilmiyoru8m ama Tae bo Bootcamp taebonun linki bu.. zumbada video.google.com a girip zumba power yazınca çıkıyoo
vallahii ben herkese tavsiyee ediyorumm taeboyuu adam bağırıyo amaa çook güzel terletiyo ve gerçekten kasların ağrıyor bu gün vucudumda nerelerde kaslar varmış sizee sayabilirimm hepsini tek tekk hissediyorummmmdelikafadulden
Naber yazercim.Bak ne diycem tatlım söyle o arkadaşlara sexsiden bahsetmesinler artık.Netice ve hatice şu ki bu diyeti bu kadar dikkate almamızı ümütlenmemizi ve inşallah zayıflamamızı ona borçluyuz tatlım.Burdaki konular bizim iç meselemiz biz bir aileyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?