Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

BEN YAPTIM BEN YAPTIMMM ama sonuncuyu 30 değil 20 yaptım dün sadece 70 mekik çektim bugün leslie yapmayı planlıyorum kaptanım
hiç kaçamak yok sadece maydonoz ve çörek otu ekstradan yedim birde labne peynir sürdüm 2 dilim ekmağime kahvaltıda

sadece yeşil elmayla veriliyor da diyet bırakılınca vücut unuttuğu yemekleri görünce naapıcak biliyomusunuz.. direk yağ.... baldırlara göbeğe yapışçak..bence 3 öğün olmalı aralarda elma olmalı..geçici bi sonuç bu..unutmayın..kilo vermekten daha zor olan şey, verdiğin kilonu korumaktır..

biz bi verelim hayırlısıyla koruma yarış açarız Çok üzgünüm çoook savaşırız almamak için

tünaydın bebişler ben kahvaltımı yaptım yumurta yemedım sonra 1 elmamı yedım 2 koca bardak suyumu ıctım (700 ml)şimdide yeşil çayımı ıcıyorum..kaptancım tatlı kaptanım bende dun 1 bardak süt içtim:kedi:

toplam kiloyu kişi sayısına bölüp ortalamaları bulabiliriz tatlım nacizene fikrim:kedi:
günaydınn elma şekerlerimmm ben daha yeni uyandımmmmm:kedi:
kızzzzz hanı erken kalkcaktın ;bak ben sana göre erkenciyimmkötükedihüso

yaptim canım kaydirigubbakcemile2

kızzzzz hanı erken kalkcaktın ;bak ben sana göre erkenciyimmkötükedihüso

ooooooo başrakibem elma şekerim gelmişşopuyorumnanaktanyaa uyanamıorumm ki ztn okul açılınca 6 da kalkıorummmmafoldumben

kizlar bugunde kacamaksiz bitti yarinda kacamak yapmazsam rekorlar kitabina girecem ilk defa kacamaksiz devam ediyorum allah sen buyuksun yarabbi sonuda gelirmi acaba

merhaba kizlarr
dunu kacamaksiz bitirdik
bugunde kacamaksiz devam ediozzzz
bugun gunlugume basladim ne yaptim ne yedim ne ictim hepsini yazdim
kahvaltimi yaptim suyumdan ictim birazdan elmalarima baslicamm
opuorummm

YAZER canım ben kaçamak yaptım oluşumun çorbasından 1 kaşık hüplettim sıcakmı diye tadı güzel olmuşmu diye aslında yarım kaşık süper gidiyo benim spor olayına geçemedim hala gripten şekerler ama bugün biraz daha iyiyim belki yaparım elmalarımıda aldım yeni bitmeden golden değilmiş adı eskiden golden diye satılırdı YAZER teşekkür ederim linkler için kardeşim gelince indircek çekcek cd ye içerde tv karşısında yapcem

kızlar naber...
küçükkızımı anaokuluna bıraktım saat 1.30 eve geldimm..şimdi 2.30da tekrar çıkacam okula almaya gidicem gelirken yürüdüm şimdi giderkende yürücem..bu spordan yana çok iyiyim yeşilçayımı elmalarımı suyumu içtim...yanlız vc işi dışarlardayken çok zor oluyor yavvv..

vallahii ben herkese tavsiyee ediyorumm taeboyuu adam bağırıyo amaa çook güzel terletiyo ve gerçekten kasların ağrıyor bu gün vucudumda nerelerde kaslar varmış sizee sayabilirimm hepsini tek tekk hissediyorummmmdelikafadulden

Canım bana da iletebilirdin, ben hem sz nin kaptanıyım hemde arkadaşınım senin değil mi? Ben sizin üzülmenizi ister miyim.

kııızlar bu tae boda çok zevkli heeee
aaay bayaldım resmen
bundanda yapacam banane bananeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…