Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

semazaen birdaha tartılırsan kollarını ıssırım bizde dün başladık diyete hemen kalktık bugün tartıldıkmı
te allam yarepppim

sana sözzz zemuszemus tartılmıycamm tartılma sebebimm komşumun gözünün elifine sokmak içindii sırnaşık şey

pekii öylee olsunn hadi gidiyorumm bide 50 mekik çekelimm artistimm öpüyorum senii opuyorumnanaktan

şimdi 3. elmamı yiyorumm puff çok ekşii,ztn zar zor yiyorummmmmmmm bide başım ağrıoomafoldumbennazr mı değdi acaba yaffkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar sabahtan bu yana gayet ıyı gıdıyorum, ama yalez sÖyledıĞın hareketlerı ıŞ yerınde yapamıyorum sessızce yapayım dedım bızım odada 8 kıŞı var yanımda oturan arkadaŞ ne oluyor hayırdır dedı pek bı utandım

Diyet miyet kalmadı gitti hepsi ne suyumu içe bildim ne elmamı yiye bildim yaaa okul peşinde koşturmaktan başımda agrıyo açlıktan balık kızarttım iki dene yedim ekmeksiz birazda salata yedim offf çok agrıyo başımm mafoldumben tek bu günün artısı çok hareket ettim o kadar

ayy kızlar daha gün bitmedi amaçok güzel gidio valla bgn btn gün dışardaydım elmalarımı yanıma almayı unutmusum bende gittim bi manava aldım elmalarımı başladım yemeye sadeceyeşil çaylarımı içememiştim onlarıda içiorum yavas yavas...dısarda olmama ve canımın negörsem istemesine ragmen irademe sahip çıktım vee hiç kacamaksız eve döndüm çok mutluyum... :lepi:

bende dört tane elma yedim kizlar 4 bardak yesil cay icitim simdi yürüyüse cikiyorum artik yarin sabah girerim tekrar malum eve gidicem koca yemek bekler temizlik falan derken uyku saatim geliverirkaydirigubbakcemile3

walla ben de ekşiyi çok severim,ama ekşi elmayı da hiç sevmemben tatlı yeşil elma yiyorum ,napim ama o da işe yarıyor..tam gaz devam....:lepi::lepi::lepi:
bi de bişe sorcam:hergün tartılmanın tam olarak ne zararı var??:sm_confused:
yaa 4 elma yedim daha yiyemiyorummm.yemesemmm:uhm:

tatlım süper soruuuuuuuopuyorumnanaktancevabı basitt.......bende bilmiyorummkaydirigubbakcemile3haklısın yazere soralım geinceee:dance:

herkeze iyi aksamlarrr daha yeni geldim isden bugünüde bu saate kadar hic kacamaksiz attlattim ve bu saate kadar 3litre suyumu icdim yesil caylarimi icdim 5 elmami geride birakdim bir saat sanra son elmami yiyicem ama sabah yine redbullumu icdim ya bunun kacamak olup olmadigini nerden bulucam ben ya :sinifsinif:kacamakdan saylanmaz herhalde 3 kcl:sinifsinif:

aghh canim kizartma yerine bugulama yeseydin ya baliklarini :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…