Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bende yeni sayılırım dün başladım elma diyetime bugunn ikinci günüm 77 kilo basladım şimdi 75,300 geldim cok mutluyum 70 in altını görmek istiyorum inşallah başarabilirim:)

berranur merhabaa hoşgeldin sitemizeeee bende yarın başlicam inşallh.Tenrik ederim 2 kiloya yakın vermişsin çok güsel spor yapıormmusunn

ben 1 hafta bırakmadan devam edicem elmaya umudum net 4 kilo vermekkk:) umrancımmm nerelerdesin özledim yaaa

slm kızlar 3 gündür takipteydim bu elma diyetini bugün gittim 2,5 kg elmamı aldım yarın sabah başlıyorum. yarın başlıycak olanlar yarışalım hadi sırnaşık şey
ayrıca yeşil çay yerine 5i biarada çaylardan varya onlardan içsem farkedermi acaba :uhm:
hadi bakalım hepimize kolay gelsin
mutlu günler çıtırlar

Sudee merhabaa öznur ben .Bende yarın başlıorummmmmm cnm yeşil çayda iç ben yeşil çayla birlikte kekik ve kiraz sapıda karıştırıcammm .Dediğin gibi yarışalımmm:)) benim 6 kilom var dahada fazla olabilir 53 e insem dahada ii olur benim icin suan 61 kiloyum bende elmamı alıcam yarınnn:):):)):

ben spor konusunda beceriksiz olanlardanım malesef ama açıyorum müzigi oynuyorum bide aklıma geldikçe mekik çekiyorum.

ben varım ben:) birde birşey sorucam berranur hep online olacaksın değiilmi çünkü ben sık sık online kalıcamm :)

öznurcum senin fazlan azmış benim hedef kiloö senin şuanki kilon
ama bu kez kararlıyım yapıcam bu kez tek sorunum spor. biraz zor olucak benim için işten çok geç çıkıyorum eve gidincede sızıyorum zaten
bide masa başı hep oturuyorum hareket az yani

sabahdan akşama kadar burdayım desem yeri:teytey: sana bişi sorcam diyeti bıraktıktan sonra geri almadın dimi verdigin kiloları

berranurcum sadece 1 kilosunu aldım oda fazlaca yedim memlekette:=) ayrıca elma diyeti çok güsel cildim ışıl ışıl oldu

sudecim olsunn sorn değil 6 kilom var diyorum 55e inicem diorum ama bu sadece ilk hedef,im aslında 50 ye inmek istiyorum bak bir başlayalım gerisi gelcektirr yeterki birbirimizden haberimiz olsunn

inşallah benimkıde öle olur bayrama kadar bi 10 kilo versem süpper olacak ama aslında birazda umutsuzum dayanabilekmiyim bilmiyorum dün cok kolay geçti ama bugün zaman geçmio desem yeri ama inat ettim yemiycem :Saruboceq:

cnm ben bayramda tanıdıkların icine gircemm fazlalıklarımın gitmesi lazım şeklinde düşünüyorum cünkü bayramda dıdısının dıdısı görüo seni D: onun için o şekil düşününce insanın eli ekmeğe uzANMIO kaydirigubbakcemile3

ŞıMDııı YARIN PERşembeee benim ilk günüm oluoo :) sabah kahvaltıyı yapıp sıkı güne başlarızzzzzzzzzz

merhabalar :)

ben daha yeni katildim bu siteye. yani daha yeni üye oldum ondan önce mesajlari falan okuodum ama üye olmak bugüne kismetmis. yarin baslicaz falan diorsunuz ya 67den55e bnde simdi 61 kiloyum ve 52 kiloya inmek istiorum. sana yoldas olsam veya sen bana olsan olmazmi :):):)

bende basladım bugunnn umarm devamıda gelir tabi.15 kilo vermem lazm subata kadar sabah beyaz peynrlı domateslı yagsz bi tost yedm kepek ekmekli tabi ama 4 saatte anca 2 elma yedm o da zorla hali hazrda aclıkta hissetmıorum. 1 hafta bi denycem umarm kilo verebılırım . bide bişi sorcamya siz kilosunu nekadara aldnz elmanın :uhm:

bitterciko tabiki çokk iiyyi olurr grup oluştu vallaa:) yoyo arkadaşım ben yapınca 3 e zor ulŞIORdumm ama şimdi yapacağım şey elmanın kabuklarını soyup rendelemek olcak ::) öyle süper olurr kabukları lazım aslında onlarıda kıtırdatarak yiyerim :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…