CANIM üzme kendini, inşallah hasta olmazsın.o kadarcık atıştırmayla bişey olmazyerimseniben.havalar soğudu artık kendimize dikkat etmemiz lazım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.öpüldün canım.opuyorumnanaktancnm tebrıkler ben busaate kadar ac kaldım ınan bana annemın gununde tek lokma almadım elma yedım ama bıraz atesım var dıye ılaç ıcmm gerektı ve ne yazkkı bıseyler attıstırdım ne olur hasta olmayım da devam edeyım ben dıyetımı yapmak ıstıyorum ne olur dua edın bana:umursamaz:
Kızzlar slm bırkac gundur hastayım :gitme:ve ılaç aldıgım için dıyetımı yapamıyorum cumaya kadarkı yarısta olma ıstıyorum amaolamıycam sanırım aılem çok öfkelı mafoldumbenvucudumun dırencsızlıgını dıyete bagladılar off ya ben sevıyorum bırazda nazaramı geldım neallah hepımızı kötu gözlerden korusun:Saruboceq: arkadaslar sızı sevıyorum benım için dua edın öptum hepınızı:1hug:a.s.
tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin.darısı bizim başımıza:)benim merak ettiğim hiç ara vermiyo musun bu elma diyetinde?benim 6.günüm bugün bitiyor.devam etmek istedğimde ara vercek miyim,yoksa devam mı edicem?şimdi kısaca yaptıgım seylerı söylecegim elma dıyetınde 4. haftamdayım ve spora gıderek kılo verıyorum çünki hızlı kılo vermede sarkmalar daha cok oluyor bunuda sporla hem kılo vererek hemde sıkılastırarak yapıyorsunuz sız burda 1 kılo elma falan dıyorsunuz 1 kılo elma 6 elmaya denk dusuyor yanlıs degılsem ben gunde 3 elmayı zor yıyorum sabah spora gıderken yolda elıme bır elma alıyorum yıye yıye 40 dakı yol yuruyorum salona sonrasında sporda 90 dakıka fıtness eve donus gene 40 dakıka kosarak gıdersem 25 falan oluo hihih yani sabah 7 de kalkıp saat 1 e kaddarhayatım sporla gecıyor işi bile bıraktım sırf bu yuzden eve geldıgımde banyo yapıyorum kı bunu soylemeden edemeyecegım banyo yapmak ta çok guzel kalori yaktırıyor sonra bıraz uzanıyorum 1 elma daha yıyorum elma tok tutuyor karnımı acıktırmıyor yeme hissim olsa yiyeceğim ama olmuyor önemli olan elmanın ne işe yaradıgını beyine öğretmek ve beyninde bu duruma karşı sınyallerını vermesıdır elma midede şişiyormus ve yer kaplıyormus bu yuzdende doygunluk hissi verıyor neyse sonrasında karnım çok acıkırsa bi elma daha yiyorum ınanmaycaksınız ama bu 4 hafta boyle ılk hafta alısması zor ama daha sonra hiçbirşey olmamış gibi devam edıyorsunuz he birde ebeveyınlerınızın ay kızım ölecek o ac gezıyor otur su masaya ye sunları dıye zorlaması olmasa :) ana yuregı ama dayanamıyor verıdgım kıloya gelınce haftada 5 kılo verdım 4 kılo verdım sonra tekrar 4 kılo bakalım bu hafta ne kadar verıcem birde kendime şu teselliyi veriyorum e PEYGAMBER EFENDİMİZDE SADECE HURMA YERMİŞ NE OLMUŞ BİŞEMİ OLMUŞ BAZI ZAMANLAR HİÇ YEMEZMİŞ TAŞ BAĞLARMIŞ KARNINA bu bir nefis terbiyesi bi nevi biz hem bu dunyada kılomuzu geri kazanacagız hemde ahırettte nefıs terbıyesı yaptıgımız ıcın karşılıgını bulacagız :) kolay gelsın arkdaslar hepınıze dılerım basarınızı elde edersınız ben pazartesıden pazartesıye tartılıyorum hangi gruba gıryorum yada gunumu degısebılırım benım ıcın no problem önemli bir not daha akşam 5 ten sonra hiç birşey yemiyorum tv ye verıyorum kendımı ordada uyuyorum :) a.s.
ya ben o kadar bilmiyorum ara verılıyormu ama ben hıc vermedım zaten bunye alısınca devam edıyor ben hep spor salonunda tartılıyorum hemde evde haftada bırkez baska cıkmıyorum tartıya ama cokta tempolu spor yapıyorum yagmur yagsa bıle yuruyerek gıdıyorum arabaya bınmıyorum okul zamnındada yagmur yagdıgında yuruyerek gıdıyordum dıyorum tesellım bu ama bunyen alıstıysa ara verme birde sebzelerden buglama yemek yapın kendınıze vıtamın almak ıstıyorsanız ılla yag tuz olacak dıye bı kaıde yok sonucta vıtamını yagdan tuzdan ekmekten almıyoruz bunlar zararlı annem bana sebze buglaması yapıyor buharda haslıyor sebzelerı domatesle tatlandırıyor oyle bırer porsıyon yıyordum daha once ama sonra dedımkı bakayım sırf elma yemekle kac kılo verıcem oyle basladım elma dıyetıne baktım ıyı verıyorum devam ettım sımdı 3 tenn fazla elmayı kaldırmıyor mıdem hemen doluyor zayıfladıkca mıdede kuculurmus zaten alıstıysan devam et derim haftada bırkez de proteın al yumurta ye yagsız sut ıc ama peynırı soylemıyorlar ben ıstanbulda DR FARUK ÖNCEL e gıtmıstım akupuntur tedavısı ıcın o da opeynırde 5tane zararlı madde var demıstı kılo almayalmaz:
tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin.darısı bizim başımıza:)benim merak ettiğim hiç ara vermiyo musun bu elma diyetinde?benim 6.günüm bugün bitiyor.devam etmek istedğimde ara vercek miyim,yoksa devam mı edicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?