Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Sahalar yenıden dÖndum arkadaslar :) valla uzaklardan elma aldım geldım ınsallah devam etcem gıtsın bu kılolar tatlıŞ bıgudı sızlerı sevıyorum canlarım

yesil elma zaten tatlıdır ama ekşidirde vermezsın almazsında sadece yedıgını yakarsın senın dedıgın durumda auhauah

CANIM BUARADA SENI CANDAN KUTLUYORUMkaydirigubbakcemile5 AZMIN ELINDEN BISEY KURTULMUYO BENIM EKSIGIM SPOR SINIR OLUYORUM kötükedihüsoYAPMAKTAN AMA BAŞLIYCAM UYKU DUZENSLIĞİMİDE YENERSEMzemuszemus YASASIN :)AMA SU VAR BU HAFTA SIS HISSEDIYORUM KENDIMI REGL HAFTAMA GIRDIM AMA YINEDE AZMETCEM ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN :):1hug:

slm bademüm deli etti bu sistemdeki arıza dün gece uğraştım giremedim şükür burdayım

valla aslıgülcüğüm aşmışsın sen kendini kim tutar gayri hadiiii elmacılar dur durak yok tam gaz ileri hedefleri aşacağız gayri canlarım ciğerlerim opuyorumnanaktan

slm bademüm deli etti bu sistemdeki arıza dün gece uğraştım giremedim şükür burdayım

AYNEN YA TATLIM ÖZLEDIM SIZLERE COK ALIŞTIMkaydirigubbakcemile5 AMA SU SITE DÜZELSİN ARTIK YAA kötükedihüso INANKI GECE 3TE BILE GIRIYORUM YOGUNLUKTANMI ACABA OLMUYO DIYE TAM MSJI YAZIYORUM BAKIYORUM SAYFA GIDIYO DELIRCEZ ARTIK DUYUN BIZI YAAAAklava:

BUARADA BUGUN BASLADIM YINE KAHVALTI GE YAPTIM TEK SIKINTI O TEKRAR DIYETIME BAŞLAMAK İÇİN ILAÇ YUKLEMESI YAPTIM ÇOK SUKUR II SAYILIRIM BELIM ÇOK AGRIYO REGL OLMADIM :kedi:AMA AZ KALDI İŞTE BÖLE AYY NE ÇOK YAZDIM ÖPÜLDÜN ŞEKERzemuszemus

slm arkadaşlar.sitenin gazabına uğradım.şifrem bloke oldu.yeniden alamadım sitedeki problemden dolayı.neyse halloldu sonunda.benim yaptığım elma diyeti pek olumlu sonuçlanmadı.bittikten sonra kilo aldırdı.umarım yapan arkadaşlar memnun kalır .ben yapamadım siz yapın arkadaşlar ))))

ya ınanamıyorum hayatım boyunca dıyet yapmalıyım ben dusunsenıze 2gun ara verdım hemen 1.5 kılo atıyo offf ama basarcam ınsallah elma dıyetınden umutluyum ben

bende yarın itibariyle başlıycam bakalım hayırlısı...

esracım 6 günde iş bitmiyor bugün benim 13 günüm ve hiç fire vermedim bozmadım bi spor fazla yapamıyorum oda boynum kötü ama çok alıştım zannedersem devam edeceğim olumlu sonuçlar

ya ınanamıyorum hayatım boyunca dıyet yapmalıyım ben dusunsenıze 2gun ara verdım hemen 1.5 kılo atıyo offf ama basarcam ınsallah elma dıyetınden umutluyum ben

bademüm regli döneminde 2 günlük pirinç lapası diyetini yap istersen sitede bak yapanlar çok memnun 2 kg atıyosun şişlikler gidiyor bi araştır cnm ben öle yapacağıma.s

günaydın..

bugün itibariyle başladım elma diyetine.
yeşil elma değilde sarı yada kırmızı olsa bişey faredermi acaba?

bide bi sitede 6 gün diyor.
burda 7 gün.

ve son sorum en fazla kaç kilo verilebiliyor?

canım yesıl olması gerek bu arada hoşgeldın bıde bunyeden bunyeye degısıyor kaçamak yapmazsan yesıl elma yesıl çay ve suyla haftada 5-6 kılo vermen mumkun

sinir oluyom ulenn.neden yazdıgım mesajlar gıtmıyo.şimdi sitemizi de seviyom kötü seyler de sölemek istemiyom.ama site bi türlü düzelmedi delirceimm.ya kızlar özledim sizi ya alıntı bile yapamıyorum nası gidiyo elma diyetiniz bnde kandi capımda yarım yamalak yapmaya calısıyorum.bakım cuma tartıda kac kılo cıkıcam.hepinizi optum.herkese kolay gelsınopuyorumnanaktan

bademüm regli döneminde 2 günlük pirinç lapası diyetini yap istersen sitede bak yapanlar çok memnun 2 kg atıyosun şişlikler gidiyor bi araştır cnm ben öle yapacağıma.s

MELBORRR sekercım nasılsın bugun 2.gun elma dıyetındeyım pirinc dıyetını hıc duymadım tatlım ya nerde yazıyo bılgıalayım aklımda olsun yaaa hasta olsaydım rahatlıycam ama olamaım belım kopuyo tam spora başladım dıyorum bugun fırtına var offffffffff neyse bol su ve yesılcaylı bırgun daha işte öpüldun canımkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlarrr merhabalarr ben elma diyetini 1 ay önce yapmıştım tam olarak 1 haftayı dolduramamıştım ama 3 kilo vermiştimm sonra burdaki arkadaşlarla isveç diyetine başayalım dedikk ben sadece 1 hafta yapabildimm sonra memlekete gitmek zorunda kaldım çünkü ondada 3 kilo verdimmm umran arkadaşımm neks arkadaşım ve daha birçok arkadaşım vardı şimdi yoklar ben yarın tekrar başlıyorum elma diyetine bu sefer zorlanmamak için rendeleyip yicemm elmayı diğer türlü mide bulandırıo 67 kilodum şuan 61 kiloyum ve 55e inmem gerek verilecek 6 kilom kaldı yarın başlayacak arkadaşlar varsa yada şuan elma diyetini yapanlar varsa lutfen azın yorumlarınızıı çünkü ben verdiğim o 6 kiloyu burdaki destek ile verdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…