Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm ben çalışıordum bitirdim geçen sene okulu web tasarımcısıyım memlekete gitmek zorunda kaldık biz bende ayrıldım arıorum şuan ozaman şöle yapalımm yarın sabah beraber 7:30 da uyanalım sanada uyarsa pc yi açıp haber verelim birbirimize önce ılık limonlu suyumuzu içelimmm sonra hafif jimnastiğimizi yapalım 50 mekik gibi... sonrada havanın durumuna göre yürüyüse çıkalım çıkamicaksak da konuşup evde yapalım sporumuzu ok midirr zemuszemus

arkadaslar sexybebegin zayiflamis halini goren varmi hangi sayfada ben 84. sayfada die yazdiklarini gordum ama bulamadim yok resimleri goren varsa luften sayfasini soyleyebilirmi cok merak ediyorum opuldunuz hepiniz...:teytey:

asicim o sexsinin olayı biraz karısık galıba resimleri silindi çünki daha önceki sayfalarda resimlerin silinecegi yazılıodu bende cok aradım oradan biliyorum yanılmıyosam koydugu resimler kendısına ait degilmişakannehir

hee bende ondan bulamiyordum demekki kendisine ait deilmiymis ozaman diyettemi yanlis acaba insanin akli karisiyo bolede ama:ecrin_bebek:

hee bende ondan bulamiyordum demekki kendisine ait deilmiymis ozaman diyettemi yanlis acaba insanin akli karisiyo bolede ama:ecrin_bebek:

valla ben okudugum kadaryıla biliorum hatta bayyaaa tartışmalar falan yaşandı bu diyetle kilo veremeyen pek yok ama onun yazdıkları norrmal deil yani 20 günde 25 kilo falan yazıodu sonrada bişiler oldu iş resimler yalan çıktıı:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…