Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hee anladim canim saol bilgilendirdigin icin..valla zayiflamayi cok istiyorum 2 sene once 50 kiloydum 2 sene icinde 67 oldum cok kotu bisi bu yaa suan midem bos ama acikmadim açlik hissi yok ole ama hadi bakalim hayirlisi...

bende evlendigimde 63 falandım 1 sene içinde 77 oldum berbattt bi duygu anlıyorum seni senı azcık heveslendiriyim gerçi tartımı bozuk anlamadımda ben dün 77 diydım şimdi 75,200 75,300 filan geliom sabun olsa bu kadar cabuk erimez nie böle oldu anlamadım walla seviniyim sevinmeyimmi kararsızım :sinifsinif:

hee allah hepimize kolaylik versin valla almasi ole kolayki vermesi deli ediyor insani erimiyo bir turlu ama ins basaricaz bende nisanlliyim agustosta nisanlandim encokda askima daha guzel gorunmek icin istiyorum zayiflamayi ins basaricam onun icinkaydirigubbakcemile5

ben evlenmıyım ozaman:)75 olmussun tatlım ne guzel

walla kocam bana bi iş yaptırmaz saolsun sürekli dışarı yemge götürür ikimizda pizza tutkunuyuz zaten yalnız dışarı çıkmayı sevmiyorum burdada pek tanıdıgım yok sürekli evde oturmaktan hazır yiyip içmekten bu hale geldim kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun inşallah allah gönlüne göre birini çıkarır karsına :Saruboceq:

aman ben guvenemıyorum artık kımseye yaaaneyses sekerler dıyete devam Allahın izniyle bayrama kadar verelım şunları

allah hayırlı insanlarla karsılastırsın en önemlisi bu inş herşey gönlünce olur:) walla ya bayrama kadar 65 olabilirmiyimki ama hiç bırakmadan yapmam lazım
suan o kadarrr acımkiii anlatamam cok zor walla halim kalmadı ama yemıycem inat ettım

bıran herkes uyudu sandım yaaamın canım allah herseyın hayırlısını nasıp etsın hepimizin gönlune göre versın ınsallah :Saruboceq:

allahım 65 mı allah bıze o gunlerı gösterırı ınsallah ama bak 75 olmussun bıle bende şiştim ııce :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…