Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm hiç sorma benim ufaklık gün arkadaşım yaa yeni uyudu zilli anca geldim
millet tam modda güzel valla

yaa bide diyetle kafası karışanlara bişe dicem sex falan bilmemde örnğ sıla55 galiba hala s beden olmak ist grubunun kurucusu o 10 kg vermiş ben daha 13 gün oldu sanırım 8 kg geçtim tartılmadım henüz ve int diğer formlardada var verenler ben kg vermem durana kadar yapacağım elmayı sonra şaşırtmak için metebolizmayı başka diyet uygulayacağım bakalım göreceğiz hep birlikte sonuçları o açıdan bence kafanızı bulandırmayın derim

yarın bızım pazarımızda var elmalarımıda alırrım.. neler yapmam lazım bılgı verırmısınız

öncelikle hoşgeldin aramıza cnm benim pazardan çekebildiğin ve paranın yettiği kadar elma al yeşil olacak ve ekşi olacak gerekirse bak tatlarına

sonra yeşil çay stokla günde 4-5 fincan içeceksin,
kahvaltıda tam tahıllı yada kepek ekmek yiyeceksin 2 dilim
peynir isteğe bağlı haftada 3 yada 4 gün haşlanmış yumurta domates salatalık yeşil zeytinde klasik 5 adet falan

sadece kahvaltımı yapıcaz gerı kalan ogunlerı elma yesıl cay ve suylamı gecıstırecez bu kac gun devam edıcek

arkdaslar regl donemınde olamıyorum falan dıyenlere bu onerı spğor yapın hersey duzene gıryor doktora gıtmeye bıle gerek kalmıyor kaslar gevesdıkce acıldıkcaa rahatlıosunuz agrınız sızını kalmıyor benım oyle oldu vebu ay bende gecktım sanırım havalrın bırden degısmesıyle alakalı kızlar

Herkese gunaydın aslında canımsıkkın basladım gune 78 kıloyum çıldırcam yaa klava::uhm:kötükedihüsogereken herseyı yapıyorum regl olmadıgım içinmidir bılmem bu ne anlamadım off ya neden böle oluyo

NEYSE KZUULAR BIBERLI AZ YAGLI OMLET YEDIM YUMURTA HAKKIMIZ VARMIS BEN YEMIYODUM ZEYTINDE YOK ZATEN SIMDI SU İÇİYORUM AKŞAM USTU YURIYCEM UYKUSUUZUM OLUYORUM ZATENdelikafadulden

YAZARIM YIEN SEKERLER:jeyyar:

günaydin badem82 :) ben peynirli tost yabtim kendime kepek ekmeginden yanina yesil cay ictim simdi ikinci bardagimi iciorum :)
simdilik hersey yolunda:):)

Herkese merhaba arkadaşlar.bende tekrar başladım bugün.etiform peynir ve biraz reçelle kahvaltımı yaptım.şu an yeşil çayımı içiyorum.öğleden sonrada koşmayı planlıyorum.kolay gelsin hepinizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…