Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet dün listeleri yapmışsınız ama ben yazamadım ya senağlama
ama dün konuştumuz gibi başladım bugün
sabah 2 dilim kepekli ekmegin arasına light krem peynir sürdüm onu yedim yanında da çay.
yeşil çay ve 5ibiyerde çayı evde unutmuşum onları içemiyorum su içiyorum sadece bu gün.
listeye ekliycekseniz kiloyu falan yazayım
ben genede yazayım da
boy 1,69 kilo aglamak istiyorum 103

bu arada akşam ne güzel konuşmuşunuz ya
benim evde net yokta işyerindeyim. akşam üstleri daha yogun oluyo işler gündüz nispeten rahatım
ama burdada gündüz pek kimse yok heralde

ya ben dün başladım ama sadece elmayla çok zor oluyor.
dün sadece elma yedim ama az önce 1 kase yoğurt yedim dayanamadım.
sanırım ben 1 hafta sadece elma ile yapamıyacağım.

slm kızlarrr 2.günümdeym gayet enerjiğim mutluyum kıpır kpırımhihoyyyt dün ilk günün gayet iidi hiç acıkmadm ama feci bi bas agrısı oldu nie anlamadm hhe kaçamak yapmadm desem yalan olur dayanamadm ekmekten kucuk bi cimdik koparp ağzıma atıım ay bi tatlı geldı anlatamam ama bida yapmıcamt tabiii seytan durtuo ama bu sefer ona uymıyciiim lmaz:

valla ben dün başladım dün iyiydi hatta sabah çok enrjik ve hafif uyandım güne ama az önce yoğurt yedim biraz.

ayy ben elma diyetini bıraktım valla spor yapıyorum ama elma yı ara öğün olarak yiyorum ama kilo veriyorum böylede

ya bisey sorcam süt icmemiz gerekiomu elmanin yaninda nerde okudum bilmiorumda öle bisey takildi aklima haber olan varmiiii

ya umrann özledimm seni yaa ne yaptın isveç dedik gittik ben sadece 1 hafta yaptım memlekete gittik sonrada 61 oldumm bennnn:):): sen ne yaptın kaç kilo verdin neden hiç yazmadınızz yaaaaben bugün elmaya başladım yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…