Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayy çok sevindim azcık yoğurt yedim başkada bişey yok sadece elma yiyorum ve yeşil çay..

ben burdaydımda siz yok oldunuz ben isveçi yapamadım canım ya zor geldi kahvaltı yapmadan ama rejime ve spora devam 68 oldum bende başlangıç 76 kiloydun 8 kilom kaldı elma yerine öğlen çorba salata akşam yoğurtla altınbaşak yiyorum aradada elma akşam 1 saat yürüyüş öyle işte :)9

tuttum ben bu fikri ya aslinda 1 hafta elmadan sonra ümran ablanin yolundan gitmek var :)

elmayla olmuyo ya yutamıyorum ben hem 1 hafta yaptım gram veremedim hemde sporda yapmıştım durdu gitmedi kaçamakta yapmamıştım moreklim bozuldu bıraktım elmayı bende

bitterçiko elmayı yap eğer veremezsen benim yaptığım gibi yaparsın sende öylede verirsin yani bayrama kadar 65 olsam yeter bana

son bitane elmam kaldııı anneme söledm dıradaydı gelrken al dedm marketlerde yok dıo cıldırciiim:çok üzgünüm: kardesmı abimi aradm herkesi seferber ettim elma bulmadan gelmeyn die tam alışmıştım ya öf püff:gitme:

bizim burda var göndereyyimmi ?hihoyyyt

:) demin elemanları yemege çıkardım kendim odamdan dışarı çıkmadım yiycem diye korkumdan
şimdi kahve içiyorum mümkün mertebe masamdan ayrılmıyorum kalkarsam bişiler arancak yiycek
şuan baya bi aç hissediyorum yani :)
sizinkiler nasıl gidiyo kızlar

sudecim ben ilk elmamı yiyyorum bu arada kahve içme yeşilçay iç Umrancım bende isveçi 1 hafta yaptımm 4 kiloya yakın verdimm oda tam 1 hafta değildi şimdi 61 kiloyum 55 e inicremm dahada az olursa itiraz etmem tabi

resmen ac yasıoruz ya ve bu ömür boyu böle olmak zorunda :çok üzgünüm:

aynen canım kendimi bildim bileli diyetteyim ama benim tek sorunum çabuk sıkılıyorum
başlıyorum bi süre sonra sıkılıp bırakıyorum. çabuk kilo vermek istiyorum yavaş olunca da sıkılıyorum işte.
kardeşim bi oturuşta 1,5-2 ekmek yer yemekten sonrada yatana kadar sürekli abur cubur yer ama adama bak göbek falan hiç bişi yok gerçi adamda 2 metre boy var göstermiyo ki kilolu ben böle yusyuvarlak sinir oluyorum ya

ben geldim spordan geldimm sabah 9 .30 oglen 12.30 a kadar spordayım hergun anooom cok yoruldum gelır gelemz bı elma daha yedım ya kızlar ne tostu tost yemeyın nan kılo alırsınız elma dıyetının ozellıgı bu ılk 5 gun kıvırılıo ınsan sonra alısıuyor lopur lopur gotuyor elmalrı valla terlıyım bı banyo yapayım gelır bakrım sıteye sonra ders calsıcagım ekmek yok ekmegı unutun un tuz seker unutun bunları ben tuzun tadını unuttum nerdeyse bır aydır elma yıyorum bu hafta pazaretsı 1 ay olacakk hersey super gıdyor bıde regl olsam sanırım bu hafta tartıda kılom 6 -7 daha dusmus olacakkkkk nıahahhaha bı regl olsam sancıları hıssetmeye basldım gelıyorum yolda dıyorrrr opuyorumnanaktan

hayır kızlar ömur boyu dıyet yapmak zorunda dgeılız dıyelım 55 kılo olduk bunu ıkı sene muhafaza ettıkmı ne alıcaz ne vercez 2 sene 55 kılo ıle gezersenız bırdaha kılo almazmıssınız he heryemekten sonrada bır lımonu suyla karıstırıp ıcersenız yedıgınbız yemegın kalorısı gıdıyor ve kılo almıosunuz teyzeme doktoru demıs kadın hala dal gıbı gezıyor bazılarıda karbonatı dıyor kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…