Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sudecim ben ilk elmamı yiyyorum bu arada kahve içme yeşilçay iç Umrancım bende isveçi 1 hafta yaptımm 4 kiloya yakın verdimm oda tam 1 hafta değildi şimdi 61 kiloyum 55 e inicremm dahada az olursa itiraz etmem tabi

KIZLAR BUGUN SİNİR KÜPÜYÜM EVDE HERYER DANDİNİ YANİ OFFFFFFFÇok üzgünüm çoook BIDE SABAH SABAH SINIR OLDUM 78 YA ŞAKA GIBI :çok üzgünüm:AMA YINEDE ŞÜKÜR ERKEN KALKTIM KAHVALTI YAPTIM SU İÇİYORUM BALLI SIRKELI SUDA İÇTİM BU SAAT OLDU ELMA YEMEDIM 78 I GÖRÜNCE OLSA GEREK:gitme: NEYSE BENOYNATCAM AZ KALDI AMA SUNA INANDIM HIRS GUZEL AMA BIR TARIH BELIRLEDIKCE ASAGI GITMIYO BIDE HASTA OLSAM TAM OLCAK SİNİRİM BIRAZDA ONDAN NEDİYİM ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE:Saruboceq:

kuzu 3saat sporda neymıs aaaacadıarzu

ekmek yokmuuudelikafadulden ben ölecem açlıktan dıorum o tost olmasa varya suan gazetedeydm elma diyeti yaptı ve öldüü :bbo:

euheuheu keske 3 saat yapsam bıde yuruyerek gıdıp gelıyorum 12.30 cıkıosam saat 1 de evde oluyorum yada ceyrek gece benım hayatımm spor ve elmadan ıbaret sımdı ders sıkıntısını ekledımmı bayrama 18 kılo garantıledım heyooo

yoyo 4 hafta oldu dıyorum elmadan baska bıse yemıyorum ve hala yasıyorum nihahaha elma dıyetı yaptı ve manken gıbı oldu gazetede bunları goruyorum :dance::hooray:

CANIM NE KADAR NASIL YAPIYOSUN ALLAHIN CEZASI SPORU HAYATIMA SOKAMADIM :1shok:BUGUN HAVA SÜPER:dance: AMA EVDE USTALAR VAR ANNEMI BIRAKAMAMKI AMA AKŞAMDA OLSA CIKICAM BUNE YA ÖLCEM SİNİRDENakannehir

sen az daha dur ben antalyaya gelın gelcem ınsallah o zman yaptırırm sana sporu nıahahah a ya spor salonu falan yokmu canım bak bende cok tembeldım yuruyerek gıdıp geldıgımı goruyor annem kadın ınanamıyor bendekı azme

selam millett bennde geldimm bugun benım 3,günüm güzel gidio şimdilik akşam 5 ile 8 arası çekilmez oluo sonraa geçiooozemuszemus

gecen yagmurda arabaya bın dedıler sel alıp gotuyordu burayı ben o yagmurda bıle yurudum 45 dakıka gıdıs 45 dakıka donus eh 3 saatte spor evdede egzersız yapıyorum tv ızlerken falan bos durmuyorum ozellıkle tv ızlerken karnını ıcerı cek bırak cek bırak o bıle kaslarının yanmasına sebbe oluyor

ben cok tembelim ya beni bıraksalar koltugun bi köşesinde hiç kalkmadan otururum köşe yastığı gibimgamyoncuiremsu

selam millett bennde geldimm bugun benım 3,günüm güzel gidio şimdilik akşam 5 ile 8 arası çekilmez oluo sonraa geçiooozemuszemus

hosgeldın canım ınsallah guzel gıder evet aksam besten sonrası oldumu hersey guzel oluyor tv ye verıyorum kendımı dızılere suna buna yada yatıp uyuyorum zaten vucut ac oldugu ıcın yıgılıp kalıyor a.s.

temebelim yok tembel degılız hepımız calıskanız zayıflardan neyımız eksık onalrda yıo ıcıo ama almıyorlar ne yapalım hayde mıllet silkenin bakayım he bu arada sızde kılo cetvelı yapsanıza bılmıyormusunuz hemen ogreteyım sıze

aaa cetvelım gıtmıs benmı bu dorduncu haftam ılk hafta 5 sonrakı hafta 4 sonrakı hafta 4 ama daha da verırım regl geldıı bı gece bu donem hızlı gıdecek

ya ben yapıorum yapıorum cıkmıo surda sizdede gözükmüo dimi

ben biliyorum canım sen boyunu baslangıc kılonu tarıhı hedef kılonu hepsini gönder hazırlayalım buarada antalyadan bırıyle bırlıktesın sanırım çok sevindirik oldum allah mesut etsın ben nefret edıyom erkeklerden gayri suan tek ıstegım sağlıkla zayıflamak bunun bnde farklı bır durumu var ....ne zaman düğün kız cagırda azcık oynayalım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…