slm kizlar bende katilmak istiyorum yarisa yorumlari hep takip ettim hatta bu diyetede basladim daha yeni sanirim 9 kasimda baslicak benide alirmisiniz araniza kilo vermek istiyorum bende
canım hüşşgeldin bugun başlandı pazartesi hep birlikte tartılıp kilo bildirimi yapcaz sen şimdi kaç kilosun boyun kaç onları yaz senıde lısteye ekleyelim
ben biliyorum canım sen boyunu baslangıc kılonu tarıhı hedef kılonu hepsini gönder hazırlayalım buarada antalyadan bırıyle bırlıktesın sanırım çok sevindirik oldum allah mesut etsın ben nefret edıyom erkeklerden gayri suan tek ıstegım sağlıkla zayıflamak bunun bnde farklı bır durumu var ....ne zaman düğün kız cagırda azcık oynayalım:dance:
slm kizlar bende katilmak istiyorum yarisa yorumlari hep takip ettim hatta bu diyetede basladim daha yeni sanirim 9 kasimda baslicak benide alirmisiniz araniza kilo vermek istiyorum bende
kaydirigubbakcemile2gruplar arası yarısta yapalım en cok hangı grup kılo verecek bızım grup ekmek yemeyın oyarım kılo veremzssınız ekmek yersenı bakın sadece 5 gun dısınızı sıkın tartıdakı sonuclar sızı mutlu edecek geleceksınız gazaaaaaa hobaaaaaaaaaaekmek yiyeni oyarımmmm ekmek tuz seker yokkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile
canim bide bana sor sen o kiloyutakitim iyice dogumdan sonra kilo vermek tek derdim oldu bi versem ilk bu ise baslarken hedefim 60 di ama simdi 57 55 olmak istiyorum