Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

aaa hakkaten neden gözükmüyo gecen hafta msjlar gıtmıyodu çıldırttılar bizi ii ceee saten sinirliyim dalcam ama offffffffffffffffffff

slm kizlar bende katilmak istiyorum yarisa yorumlari hep takip ettim hatta bu diyetede basladim daha yeni sanirim 9 kasimda baslicak benide alirmisiniz araniza kilo vermek istiyorum bende

canım hüşşgeldin bugun başlandı pazartesi hep birlikte tartılıp kilo bildirimi yapcaz sen şimdi kaç kilosun boyun kaç onları yaz senıde lısteye ekleyelim

yaza ınsallah ben yaa sorma allahtan antalyalı degıl orda oturyor oda nefret edıyor antalaynın erkeklerınden alkisalkisalkis dugunumuz seneye yaz nasıpse euehhue oynarız tabeee ya bu cetvelı yapmıstım kımsede gozukmuyor sinir oldum şimdii klava:akannehir

aaa hakkaten neden gözükmüyo gecen hafta msjlar gıtmıyodu çıldırttılar bizi ii ceee saten sinirliyim dalcam ama offffffffffffffffffff

walla burdan yazışmak ölüm sayyafa yenı meslar gözükmüo yazdıklarımız gitmio siteye girilmio çıkdırıyom bende aslında msn gibi olsa süper olur

kaydirigubbakcemile2gruplar arası yarısta yapalım en cok hangı grup kılo verecek bızım grup ekmek yemeyın oyarım kılo veremzssınız ekmek yersenı bakın sadece 5 gun dısınızı sıkın tartıdakı sonuclar sızı mutlu edecek geleceksınız gazaaaaaa hobaaaaaaaaaaekmek yiyeni oyarımmmm ekmek tuz seker yokkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile

nerdesın amerıkadamı neyse sende sabah basla bız pazartesı tartılırsak sende salı sabahı tartılacaksın turkıyede salı oldugunda sen tartıll

canim bide bana sor sen o kiloyutakitim iyice dogumdan sonra kilo vermek tek derdim oldu bi versem ilk bu ise baslarken hedefim 60 di ama simdi 57 55 olmak istiyorum

ben ılk 130 kılo ıle balsadım trafık kazaısnda kılo aldım 1 sene boıyunca yatınca sımdı 86 yım spor elma dıyetıyle baya hızlı gıdyorum bırde ben bırden aldıgım ıcın kılom varr ve sporu hayatıma 3 aydır oldu soktum

sizde pazartesi aksami benim tartilmam lazim bizde pazartesi sabahi olcak ayini gun icinde oluyo sanirim ama siz sabah tartilcaksiniz ben aksam yazicam size bizde o zaman pazartesi sabahi olcak ayyy kafam karisti yaa

enıste ne iş yapıyo ayol sende gel beklerız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…