bilgisayar muhendısı canım gelıcem bayramda nasıpse yada aralık sonunda bu sısko halımle ıstemıom gercı herıf benı hertrlu kabul edıyor ama o zayıf dal gıbı uzun bısee yakıstıramam onun yanına kendımı mafoldumben
bende dogum yaptim canim 6 ay 2 hafta falan oldu kilolarimi vermek istiyorum ilk basladigimda 83 kiloydum yediklerime dikkat ederek verdim birazini yarin 1 hafta olcak elma diyeti yaptim am abugun kacirdim biraz aslinda cok iradeliyim gayet guzel gidiyodum uzun zamandir am abugun dayanamadim kacirdim biraz ama bugun kacirdim diye pes etmek istemedim devam ediyorum size katilmak benim icin super dstek olucak
bilgisayar muhendısı canım gelıcem bayramda nasıpse yada aralık sonunda bu sısko halımle ıstemıom gercı herıf benı hertrlu kabul edıyor ama o zayıf dal gıbı uzun bısee yakıstıramam onun yanına kendımı mafoldumben
:tomato:delikafadulden:teytey:nasıl kac 86 olduk ya 130 duk ama o gorunusten cok ıcıme onem verıyor ossun ben yakısam kadın dedınmı taktınmı koluna yakısmalı caktınmı duvara yapısmalı
kizlar bizde saat cok gec ben yaticam simdi paazartesiye kadar devam edip tartiliyoruz dimi ben zaten her gun burdayim takipteyim hepinize hayirli gunler diliyorum
:tomato:delikafadulden:teytey:nasıl kac 86 olduk ya 130 duk ama o gorunusten cok ıcıme onem verıyor ossun ben yakısam kadın dedınmı taktınmı koluna yakısmalı caktınmı duvara yapısmalı