Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bilgisayar muhendısı canım gelıcem bayramda nasıpse yada aralık sonunda bu sısko halımle ıstemıom gercı herıf benı hertrlu kabul edıyor ama o zayıf dal gıbı uzun bısee yakıstıramam onun yanına kendımı mafoldumben

bende dogum yaptim canim 6 ay 2 hafta falan oldu kilolarimi vermek istiyorum ilk basladigimda 83 kiloydum yediklerime dikkat ederek verdim birazini yarin 1 hafta olcak elma diyeti yaptim am abugun kacirdim biraz aslinda cok iradeliyim gayet guzel gidiyodum uzun zamandir am abugun dayanamadim kacirdim biraz ama bugun kacirdim diye pes etmek istemedim devam ediyorum size katilmak benim icin super dstek olucak

allah senı emı ılk defa güldüm valla:roflol: kızım kılon kaçkı senın maşallahın var

:tomato:delikafadulden:teytey:nasıl kac 86 olduk ya 130 duk ama o gorunusten cok ıcıme onem verıyor ossun ben yakısam kadın dedınmı taktınmı koluna yakısmalı caktınmı duvara yapısmalı

kizlar bizde saat cok gec ben yaticam simdi paazartesiye kadar devam edip tartiliyoruz dimi ben zaten her gun burdayim takipteyim hepinize hayirli gunler diliyorum

:tomato:delikafadulden:teytey:nasıl kac 86 olduk ya 130 duk ama o gorunusten cok ıcıme onem verıyor ossun ben yakısam kadın dedınmı taktınmı koluna yakısmalı caktınmı duvara yapısmalı

:roflol::roflol:ALEMSIN SEN YA FISTIK ALLAHDA SENI GÜLDÜRSÜN EMİ SEKER SEN KAÇ ZAMANDA BU KILOYU VERDIN BIDE SADECE ELMA DIYETIYLEMI

ben temmuzda basladım ramazanda ara verdım spora gıtmedım temmuzda sadece marul salatası falan yıyorum elma dıyetıne 4. haftam oldu yanı toıplam 2.5 3 ayda verım kıloyu zemuszemus

ya sizde bas ağrısı oluomu acep:çok üzgünüm:

ilk hafta oluyordu tatlım gıt bı lımon sık suyla karıstır dıkle kafaya agrında gıder hemde tansıyonun duzenlenır hemde ıstahın kacar ben oyle yapıyordum kaydirigubbakcemile5

ben temmuzda basladım ramazanda ara verdım spora gıtmedım temmuzda sadece marul salatası falan yıyorum elma dıyetıne 4. haftam oldu yanı toıplam 2.5 3 ayda verım kıloyu zemuszemus

MASALLAH CANIM YA ÇOK GUZEL AZMIN VAR EL ELE VERELIM KILOLARI YENELIM ÜZERıMDEKI SıNıRE VE STRESE II GELDıN kaydirigubbakcemile5

ASLIGUN SANA MSJ ATTIM ÖZELDEN

Son düzenleme:
pazartesı tartılcam 4 verdım en son ama onuda regle baglıyorum eger su ıkı gun ıcınde olursam pazatesı 5 veya altı dıyorum ben

Ayy kızlar ayıp olcak ama ben yaklasık 1haftadır dÜzgun tuvalete cıkamıyorum bugunde Öle oldu hayatımda ılk defa dıyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…