Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

badem nedenki sen 1 haftadır elma diyetimi yapıorsun __???

BENDE SENI ÖZLEDIM CANIM EVT YANI HAFTA SONU ARA VERDIM HASTA OLDUGUM İCİN GÜÇSÜZ DÜŞTUM SANIRIM ILAÇ ICMEK ICINVE BIRANÖNCE DIYETIME DÖNMEK İÇİN:1no2: ARA VERDIM YOKSA YINE VERMEZDIM SUANDADA HALSIZIM BEN YAA OFFF CANIM SIKKIN mafoldumbenZATEN SABAHTAN BERİKAFAM ŞİŞTİklava:

hayatım bagırsakalrın bos bırsey yemıyrosunkı kucuk abdest oluosa tam gaz ılerı ozellıkle koyuysa kılolarınla vedalsıyorsun demektır

hihoyyytyanayımm yanayımm ateşlerde yanayımm o kırmızı dudağından bir öpücük alayımmmm sarayımm sarayımmm kollarımda sarayımmm sen iste yeterki senin kulun kölenn olayımmmm ohhhh tey teyyyyy yandannnnn kızlar kalkın göbek atın

bademcim geçmişş olsunnn cnmmm pazartesi tartılıoruz değilmi bu arada grubumuzda kaç kişi var sayiyim dedim karıştırdımm ::)

canım yazdıklarınızı okuyodum ben fıransız kalmim dedim:) napıyosunuz kabızlığa 5 li form çayı çok iyi geliyo kızlar

saat 5 kızlar doktorlar avaz avaz bagıryor 5 dedımmı bess anca yedıklerımız yakarız bu saatten sonra bu arada senı ekledım hayadım ben

umrancım ben 1 hafta elma diyetimi yapıcam 1 haftadan sonrasına allah kerim senin son hafta kilo vermenin durması çok doğal cnm çünkü haftalarca elma dieti yaptınn senn şuann uyguladığın diyette çok hoşş vücut şaşırmıştır kilo vermeye devam etmişindir ne kadardır uyguluon cnm o dediğin şeyi öğlen çorba salata akşam yoğurt filan dedin ya ne kadar verdin belki burdaki elma diyeti yapan kızlarla 1 hafta sonra hep beraber öle yaparızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…