Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

cnm hele bu hafta bitsinde tartılalımm kızlara soralım olmazsa grupta yapmak güsel olurrrrrr kaydirigubbakcemile5

sabah normal elma diyetindeki gibi kahvaltı ediyorum arada 1 meyve öğlen çorba salata arada yine bi meyve akşamda 18:30 da yiyorum 100 gr yoğurtla içine 5 tane altınbaşak bisküviyi karıştırıyorum evdede spordan sonra çok acıkırsam yine bi meyve yiyorum okadar:)

melbor cnm benim güsel geçtiii kızlarında güsel geçio dediklerine göree vercezz vercezzzzz:):):)

bide ben yeni link açacağım minik mücizeler dünyaya gelsin derken büyük afetler yaşıyoruz acaba neden

çoğumuzun evlilik ve doğum sonrası bu kg ne acııı

mutluluktanmı çok yedik yada yedikte ancak yemeklemi mutlu ettik kendimizi
elalem 9 kg doğururken bizdeki abartının kaynağı ne
birde kocalar hamileyken depoymuşus gibi ye ye derler doğum yaparsın entekre süt tesisiymişiz gibi tekrar ye ye hayatım yarasın derler lakin bebişler büyüyüncede hadi artık dön eski haline...

ben bunları 1. hamilelikte yaşadım 2.cide ders oldu ben 12 koçiş 12 kg aldı şu an birlikte diyet yapıyoruz tabii benden önce verdi erkkler çabuk veriyor ama anladı ne kadar zor iş olduğunu şimdi iradem karşısında bol iltifat ve tebrik alıyorum.
en azından bu duygu nedir tattı
ohhhhhhhhhhhhh

iyi yapmışsın mebor onlar rahat olan kadınlara oluyo hiçbişey yapmadan baba oluyolar tüm sıkıntıyı anne çekiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…