Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlarrr ben karar verdım mp.tesıye kadar olan yarısta yokum malum sebep sınırım ghepten bozuluyo ama Çok az kaldı cunku agrılarım fena hadı sona yazarım sızı sevıyorum

herkese iyi akşamlar Allah hepinize dayanma gücü versin,benim elma diyetinde ikinci günüm,yeşil elmadan nefret ederim ilk gün ne kadar zorlandım tahmin edersiniz,her lokmam ızdırap oldu neyseki bugün biraz daha alıştım 67 ile başladım 63 kiloya düşmem yetecek bana,4-5 kilo verirsem haftaya çarşamba 10 kilo elma alıp koçişide başlatacağım o benim kadar zorlanmaz yeşil elmayı çok seviyor, birde daha ikinci gün cildim çok güzel görünüyor diyet bitsede elmayı bırakmam artık

neden kimse yok, ben bugün iki kilo elma yiyeceğim nasıl biter bu akşama kadar, beni aç kalmak değil bu elmaları yemek zorluyor ama kilolar gidiyor fark ediyorum, akşam bir kaşık çorba içtim Allahım ne kadar lezzetliydi neyse bugün 3. gün az kaldı

yoyoooo yeşil beyazzzz elinsuuu kırmızııı kızlarrr burdayımmm bende şimdi elmamı yicemmmm nasıl gidiorr bugün benim 2. günümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…