Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya gündüz hiçbişi yokta akşam olunca bi sinir stres olluokaydirigubbakcemile3 bi acıkma bi bas ağrısı bide herkes yemek yio evde odamdan cıkmıorum 3 5 tane kitap aldm okuyup duruorum anca vakt gecio :hulya:

selam kızlar ben geldım mm bugun benım 4,günüm çok halsizim walla vakit geçmio ama tartıda her seferinde az gelmek mutlu edio insanı sizinkiler ne alemdeeelaelaelaelaelae

iyi canım evet ya gündüz hiç sorun yok hiç kaçamak yok eve gidince herşey değişiyo illa bişey yiyorum ama yinede güzel bakalım kilo verecekmiyim böyle:)

cnm vericeksin tabiki ben önceki yediklerimle şimdikileri kıyaslayınca vericem tabi diorum şu hafta elmayı yapayımda sonraki hafat senin yaptığını uygularım bu arada özelden msn ni versene cnm ekleyim seni

canım msn kullanmıyorum ben yap tabi güzel benimki elmadan sonra çok doyurucu geliyo herkes ölürsün diyo aman diyorum bunlar benim elmayla durduğumu görse nedersi acaba:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…