Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

evet cnm aslında yle yapmak gerek kızlarla şu haftayı bi gecirelimde sana katılırız inşallah hep beraber kızlarada sorarım

3 ay spor yaptım ve bu diyeti yaptım sabah kahvaltıda altınbaşak ve peynir yediğimde oluyodu arada yada öğlen çorbayerine altınbaşak yoğurt yiyodum akşam yemek yemiyodum öyle yiyerek vermiştim

hımmm ok iyi cnmm şu 1 haftayı atlatalım da bir dahaki hafta bunu deener,m olmazsa. sabah peynir domates salatalık 1 dilim kepek öğlen corba akşamda yoğurt salata yerim

öğlen çorba salata akşam yoğurda altınbaşak doğra çok doyuruyo canım salatayla okadar doymassın ben hesapladım günlük yediklerim 700 kaloriymiş:)

herakşam 1 saat yürüyorum salı akşamı hariç ama dizim var çünki:)dünde hastaydım yürümedim onun dışında hergün yürüyorum bundan sonra poşet sarcam düşmesin diye korse giycem öyle yürüycem bölgesel zayıflarım belki:)))

cnm bnm ben kaıyorumm yemek yapmam gerekk sakın gelmemezlik yapma siteye oldumuu konuşalımm öptüm cnmm

ooo umrancımm strec sarıpta yürümekk süper inceltiyo ben bugün öle yaptım muhakkak denemelisinn

kızlarrrrrrrrrrr kimse yokmuu UMRANCIM streçte al önce streç üstine çöp poşeti dene bak nasıl 2 kat daha fazla terliceksiinn

geldim canım streç sarıp üstüne çöp poşeti bağlıyım öylemi tamam canım akşam yemeğimi yiyorum bende işten çıkmadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…