Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya kızlar ben de defalarca başladım,ama sonra devam edemedim...tekrar başlamak istiyorum..inş yorumları okuyunca gaza gelicem...

bilgee ve gulu..rana merhaba kızlarr bilgecim snei hatırlıorum bir ara başlamıştın sen sanırım. ben şimdi elma diyetindeyim bu 2. günüm sen ne yapıorsunn

umrancım evet streç sar poşetide gögüsünün üstünden başla popona kadar bak nasıl terlion zemuszemus

bilgee ve gulu..rana merhaba kızlarr bilgecim snei hatırlıorum bir ara başlamıştın sen sanırım. ben şimdi elma diyetindeyim bu 2. günüm sen ne yapıorsunn

ya ben aslında tam bırakmadım ama elmanın dışında da baya yiyorum yani..ya da elma yemeyi unutuyorum..bi de yeşil elma bulamıyorum,sarı-yeşil yiyorum napim:gitme::gitme:ama inş. çok güzel bi şekilde yarın başlıcam...bu arada sana da kolay gelsin...bi de ben hemen verip hemen alıyorum yaaa,benim gibi olan var mı??mafoldumbenmafoldumben

cnm verip almayı şu şekilde yorumlayabilrim ben .Kilo verince kendi adıma konuşayım tabiri caizse dengesiz bir şekilde yemeye başlarsam alıyorumtabi. Biraz vücudu alıştırmak gerek hemen yemeğe verrirsen kendini almaman imkansız yarın seni bekliorummm oldumu başla sende bu arada yeşil elma var her yerde cnmm ben kilosunu 2 milyona aldım ben 3 milyonada var 4 ede ok ekşi benimkiler sende bul cnm yarın başla bekliorum:)

canım ya ben çok ekşi yiyemiyorum zaten,ekşi tatlı yeşil elma yiyorum...neyse...yarın başlıyorum inş..burda buluşup biribirimizi destekleriz..o şekilde daha ii kilo veririz...zemuszemus

anladım cnm bende kabukları ile yiyemiorum kabuğunu soyup rendeliorum öyle yiyorum :):) valla ben hep burdayım başlayan çok arkadaş var konuşuoruz hepsiylee yarın senide bekliorum:)

bilgecim devamlı olucaz inşallah bırakıp gitmezsek birbirimizi destek olursak hallederiz bu arada özelden msn yolla bana istersen oradanda görüşelim

slm kızlar kimse yok mu
dünden beri siteye giremiyorum sistem uçtu heralde
diyete tam gaz devam ediyorum bugün daha rahat hissediyorum ilk günkü gibi çok fazla açlık hissetmiyorum. sizde durumlar nasıl

günaydın kızlar,ben de güzel bi kahvaltı yaptım,bugün itibari ile tam gaz devam ediyorum,elmamı yiyip birazdan ekmeksiz çorbamı içicem...bu arada şuana kadar 1 lt. suyumu da içtim...bakalım nasıl kilo vercez??aslında herkes günde kaç gr. verdiğini buraya yazsın..ona göre bi yarış yapalım??yarın sabah tartılalım ve ertesi gün gr. bildirimlerimize başlayalım...böyle daha ii olur...ne dersiniz??

KIZLAR NASILSINIZ BAKıM ben 2gundur yoktum özledım sizi yaaa dün sabahtan akşama kadar hastanedeydık elmalarımda dıyetımde kaldı gelır gelmez yemek yedım vae yattı belımı odunla dövmuşler gıbı hııssedıyoum canım çok yandı ama çok sukur sabah hasta oldum
dun aksam yattım ve hiç uyanmadım adeta öbur dunyayay gıdıp geldım çok agır gecırıyorum bugun hava süper belım kopuyo ama zorlıycem kendımı zaman daralıyo bısıler yapmalıyım ben tam olarak p.tesı baslıycam grup olarak yanı ynede takıp edıcem sizi canlarım hepınızı öptum çok

asla olmaz verıdgın kılo ortaya cıkmaz tartı gunleır haftadan haftaya pazartesı sasmıyor sakın hergun tartılmayın hıcbırsey anlamzsınız arkdaslar motıvede etmez sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…