Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benımde pc resetlendı canım oldunmu ya nasıl oldun bende hala tık yok

EVT COK SUKUR CNM OLDUM SABAH ERKEN FELAKET AGRIM VAR ELMA DIYETINE ASILAMIYORUM BU IKIGUN EN AZINDAN ...PAZARA GITTIM BIDE BU HALIMLE YESIL ELMA ALMAK ICIN AĞLAYACAKTIM AZ KALDI PAZARDA OFFF ÇOK FENAYIM CANIM AMA ÇOK SÜKÜR OLDUM DARISI SENIN BASINA ÖPÜLDÜN:1hug:

:gitme:kimse yokmuuuuuuuuu diyetim bozulduuuuuu akşam dayanamadım çok pişmanım çokkkkk :gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

bende çok zorlandım bugün 4. günüm bitti mafoldumben kilolar gidiyor ama az daha sabır birde diyet yapınca yüzüm çökerdi bunda öyle birşey olmadı o yüzden az daha sabır sizlerde dayanın sonucu düşünün :içelim:

bende bugun basladım kızlar elma diyetine..
sabah kalktım 1 bardak ılık limonlu su ictim..
9a ceyrek kaldada 1 yeşil elma yedim..
simdide yeşil cayımı yudumluyorum hadi bakalım insallah kılo verırım ...
hayırlısı..
öpüyorum hepnizi..

ya ben hasta olamk ıstıyorum puff ıc organlarım agıryor sınır sıtress dıyetıme gelınce tam gaz devam 4. haftam yarın bıtıyor yarın tartı gunum ama regl olmadıgım ıcın cok korkuyorum :gitme:

selam millet,elmacılar,daha uyanmadı mı??kalkın kızlar,ne kadar erken kalkarsanız,o kadar kalori yakarsınız:)erken kalkan erken yol alır...:hulya:

neden korkuyosun anlamadım??hamile kalmaktan mı??sositososito
ya ben hasta olamk ıstıyorum puff ıc organlarım agıryor sınır sıtress dıyetıme gelınce tam gaz devam 4. haftam yarın bıtıyor yarın tartı gunum ama regl olmadıgım ıcın cok korkuyorum :gitme:

iyi sayılır,kahvaltımı yaptım,şuan zorla su içmeye çalışıyorum,bazen midem bulanıyor su içerken,ama kilo vermiş halimi düşününce direniyorum:)işte öyle...bakalım kaç kilo vercez?inş. bi daha geri gelmezler...sen kaç kilo vermeyi hedefliyosun???zemuszemus

slm kızlar.bende şuanda sabahtan beri üçüncü elmamı yiyorum:))
artı olarak sabah akşam elmasirkeli ve ballı ılık su içiyorum...
üçüncü günümde 1 kilo vermiştim bile.iki gündür tartılmıyorum.
ama ben sadece elmaya vurmuyorum kendimi.
yemeklerden de yiyorum ekmeksiz..
sabahları cavdarlı ekmek iki dilim.
öglen ve ara ögünlerde yulaflı biskuilrden atıştırıyorum çayla falan..
yada cavdarlı 1 dilim ekmegi yogurda dograyıp yiyorum..
domates salatalık da yiyorum.
yani kızlar bence sırf elmaya vermeyin kendinizi...hızlı verilen kilo daha hızlı geri alınıyo..
herşeyden az az yeyin.elmayı da çok tüketin.ben öyle yapıyorum..

bu arada benim 12 kilo fazlam var kızlar nette hesaplattım:))
ama 10 kilom gitse çok iyi olcam eminim.inşallah sizde saglıklı bir şekilde istediginiz kiloları verip önümüzdeki yaza kumsallarda manken gibi dolaşırsınızkaydirigubbakcemile3yerimsenibenbende tabiiiiii:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm kızlarrr akşam hafif bi bas dönmesi bi mide bulantısı sonucu otrdm bi güzel yemek yedm ve hiçbişeyim kalmadıdelikafadulden ama tabi ekmek yemedm yemegn suyundan almadm 1 kaşık yemeyi yavas yavas 1 saatte yedm. napiim dayanamadm ama pes etmedm bugun aynı hızla devam arada böle seytn aklımı celcektir ama ben her gün yeniden yeniden ona karsı gelcemmm heyyooo:sm_cool:

umrancımmmm biz bitterico ile beraber yarınnn sana katılıyoruzzz haberin olsunn gelirsen çevrimdışı olsam bile yazz bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…