umrancımmmm biz bitterico ile beraber yarınnn sana katılıyoruzzz haberin olsunn gelirsen çevrimdışı olsam bile yazz bana :)
ya ben hasta olamk ıstıyorum puff ıc organlarım agıryor sınır sıtress dıyetıme gelınce tam gaz devam 4. haftam yarın bıtıyor yarın tartı gunum ama regl olmadıgım ıcın cok korkuyorum :gitme:
canım adette düzensizlik varsa hayıt çayı kullan hemen düzene girer,benim akşam çok midem bulandı zorluyor artık ama yılmak yok devam
aslıgul harıkasın yaa:) ınsallah oda olur bırgun
kız oda olur benımkıne kalırsa 5 yıl sonraymıs cocuk olayı evlendıkten sonraa nıhahaha bız bı yapım asamasına gırelım 5 yılmı 5 aymı olur bılememkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
kızlar merhab a kimse aynıtlamadı elma yeşil değilde misket ve diğerinde n olsa olurmu...acele ne olur yanıt verin ağlayacağım baaaaaaaak
kızlar merhab a kimse aynıtlamadı elma yeşil değilde misket ve diğerinde n olsa olurmu...acele ne olur yanıt verin ağlayacağım baaaaaaaak
Şuan isveç diyeti yapıyorum..3.günüm bitti 13 günlük yapıcam..
Bitince bu diyete başlamayı düşünüyorum 1-2 gün ara versem daha iyi olur herhalde değilmi?
Hem mide de yorulmaz..
Bu diyete dayanabiliyormusunuz insanı yorgun düşürmüyor mu yapanlar cevaplarsa çok sevinicem...Birde sabahları ne yiyorsunuz?:uhm::uhm:
Canım isveç diyeti başlığı var merak ettigin tüm detaylar yazıyor kısa zamanda bayağı kilo verdiren bir diyettir
Yumurtanın beyazını ben de ağzıma sürmem sarısını yiyorum..Yumurta yerine peynir yesen bence aynı işi görür..a.s.
ayy olurmu acaba cnm sen trtıldınmı hıc:1rolleyes:
slm bademüm nasıl gidiyor diyet valla ben evrim geçirdim tartılamadım çünkü tartım djital cam olanlardan sizlere ömür ama bayrama kadar olan sınırıma ulaştım bayrama ne olurum bilmem çoooooooooooooook mutluyum ben bu işi çözdüm valla tıkır tıkır gidiyor kg olmayan kotum bol geldi mucizemi yaw buuuu ve o kot 4 yıl önceki pantolonum haftaya önceki ve sonraki fotoğraflarımı koyacağım elma güzelleriii unutmayın herşey beyinde bitiyor öptüm canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?