Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

umrancımmmm biz bitterico ile beraber yarınnn sana katılıyoruzzz haberin olsunn gelirsen çevrimdışı olsam bile yazz bana :)

hayatım gecen msnde yazmıssın benımkı msndeydı pc ye program yukluyorduk sonra onlıne oldugunu gormedım burdanda yazdım sayfa hata verdıı nasıl gıdıyor dıyetlerrr ben cok ıyıyım cok guzel zayıfladıgımı hıssedıyorum elbıslerımden falan yarın tartılcam emme regl olmadım bu tartıda kılo olarak donecek bana ıykk ayhhh ufff nefret edıyorum nedne boyle olduu yaaa :gitme::gitme:

slm kızlar bende 3. haftaya döndüm ama çok hızlı veriyorum bu beni biraz şaşırttı yeni başlayanlar kahvaltı şart elmayla geçiştirmeyin kg veremezsiniz

Kzlarr nasılnısız bakım yarın buyuk gun degılmı yasasın benım relde 2.gun oyuzden yarın daha ıı olacagımı dusunuzyorum asılmak lazım artık bugun yuruyuse cıkamadımkaydirigubbakcemile2 mısafr gelcekmıs pasta börekle ugrastım :kedi:ınsallah akşam annemle cıkıcaz allahım şükürler olsun hasta oldum:dance: yarın yenı grubu duzgun olusturalım hersey çorba oluyoozemuszemus

öptum canlarım sizivereliniortak

ya ben hasta olamk ıstıyorum puff ıc organlarım agıryor sınır sıtress dıyetıme gelınce tam gaz devam 4. haftam yarın bıtıyor yarın tartı gunum ama regl olmadıgım ıcın cok korkuyorum :gitme:

canım adette düzensizlik varsa hayıt çayı kullan hemen düzene girer,benim akşam çok midem bulandı zorluyor artık ama yılmak yok devam

canım adette düzensizlik varsa hayıt çayı kullan hemen düzene girer,benim akşam çok midem bulandı zorluyor artık ama yılmak yok devam

tesekkur ederım deneyecegım ama ben hala olamadım basım donuyor ellerım tıtrıyor mıdem bulanıyor basımda agıryor ya evlı olsamhamıleyım dıcem mafoldumben

kızlar merhab a kimse aynıtlamadı elma yeşil değilde misket ve diğerinde n olsa olurmu...acele ne olur yanıt verin ağlayacağım baaaaaaaak

aslıgul harıkasın yaa:) ınsallah oda olur bırgun

kız oda olur benımkıne kalırsa 5 yıl sonraymıs cocuk olayı evlendıkten sonraa nıhahaha bız bı yapım asamasına gırelım 5 yılmı 5 aymı olur bılemem kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

kızlar merhab a kimse aynıtlamadı elma yeşil değilde misket ve diğerinde n olsa olurmu...acele ne olur yanıt verin ağlayacağım baaaaaaaak

canım normal yeşil elma olacak..yani o pazarlarda sürekli gördügümüz SARI olanlardan degil..bildigin yeşil renk yani..ekşi elma diye de satılıyo canım...

benim de yeşil elmam bitmişti,eşim almış saolsun,biraz önce yedim,tatlı krizim geçti,yoksa elimin altındaki biskremi yiycektim...neyse ki atlattım,yarın öğle vakti bi iki biskremden alırım artık:)zemuszemusşu akşam vakti bişe yemeden yatim de sabaha huzurlu kalkimopuyorumnanaktan

Şuan isveç diyeti yapıyorum..3.günüm bitti 13 günlük yapıcam..
Bitince bu diyete başlamayı düşünüyorum 1-2 gün ara versem daha iyi olur herhalde değilmi?
Hem mide de yorulmaz..
Bu diyete dayanabiliyormusunuz insanı yorgun düşürmüyor mu yapanlar cevaplarsa çok sevinicem...Birde sabahları ne yiyorsunuz?:uhm::uhm:

cnm ısvec dıyetı nasıl oluyo ne kadar zamnda verdırıyo sabahları kahvaltı var sonra 2 saate bır elma yesıl cay 4 bardak bıde 3lt su:1hug:

buarada dıyete baktım ben yumurta yıyemem o iş yattı ve elöa dıyetı guzel:)

Son düzenleme:
Canım isveç diyeti başlığı var merak ettigin tüm detaylar yazıyor kısa zamanda bayağı kilo verdiren bir diyettir
Yumurtanın beyazını ben de ağzıma sürmem sarısını yiyorum..Yumurta yerine peynir yesen bence aynı işi görür..a.s.

ayy olurmu acaba cnm sen trtıldınmı hıc:1rolleyes:

ayy olurmu acaba cnm sen trtıldınmı hıc:1rolleyes:

canım ben 62 geliodum bugün 3.günüm bitti sabah tartıldım 60 idi tok karnına akşam 61 geldim yani 3 günde 1 kilo verdiysem benim için çok iyi benim metobolizma çook yavaş çalışıyor kilo vermem çok zor benim öyle bi bünyem varmafoldumben
bence olur peynir çünkü ben akupunktur yaptırdığımda doktorumun verdiği listede peynir hiç yoktu onun yerine haftada2 kez yumurta ye demişti bana

bende diyetim bitsin 1-2 gün ara verip yada bayramdan sonra başlarım bu diyete sanırsam..
kahvaltı olması çok iyi oldu metobolizmanın çalışması açısından ve sağlıklı kilo vermek için kahvaltı şart aslında..

slm bademüm nasıl gidiyor diyet valla ben evrim geçirdim tartılamadım çünkü tartım djital cam olanlardan sizlere ömür ama bayrama kadar olan sınırıma ulaştım bayrama ne olurum bilmem çoooooooooooooook mutluyum ben bu işi çözdüm valla tıkır tıkır gidiyor kg olmayan kotum bol geldi mucizemi yaw buuuu ve o kot 4 yıl önceki pantolonum haftaya önceki ve sonraki fotoğraflarımı koyacağım elma güzelleriii unutmayın herşey beyinde bitiyor öptüm canlarımmm

CNM BEN ARA VERMISTIM HASTAYIM DIYEkafamçokkarıştı BU SABAH BASLADIM ALLAHIN İZNIYLE CUNKU 16 GUNUM VAR GITSIN BU KILOLAR CNM 78 LE BASLADIM DIYORUM BEN SEN KAÇSIN TAM OLARAK UYGULAMA SEKLINI YZARMISINzemuszemus SPOR YAPIYOMUSUN AKŞAM 5-8 ARASI VE GECEYE DOGRU ZORLANIYORUMmirmirmirmir AMA VAZGECMIYCEM ÖNCEKI HAFTA YAPTIGIMDA ILK 3GUN VERDIM SONRA DURDUCADIARZU NEDEN AMA REGL DEN OLABILIR BELKI BUSEFER GOTMELI BUNLAR NE KADAR VEREBILIRIM ACABA BAYRAMA KADAR YAA SIKINTI YAPTIM YUZUMDE SİVİLCELER CIKIYO KI senağlamaBEN SASTIM YANI OFFFFFFF YARDIM ET MELBORRRRRRRRa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…