Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaşasın sonunda olduu :)) ben aksam tartılacagım kızlar haberınız olsun ona gore yazarım kılomu .) cok mutluyum hıc bır regl sancısını cekmeyı bu kadar ıstememıstımkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarr, çarşamba günü başladım 5 günü bitirdim, başlangıç ''67'' bugün tartıldım ''63,5'' daha iki günüm var 62,5 hedefim, ne güzel kotlarımda artık oturmuyor üzerime hadi bakalım sizlerde yazın tartı sonuçlarını :sm_cool: :sm_cool: :dance: :teytey:

günaydn kızlar tartldm smdı 4 gunde 1.5 kilo verebılmısım anca ama bu da bi basarı ya 4 aydr hiç veremıodum üstelik o kadar kaçamak da yaptım:kedi: bu hafta daha iyi olcakama ya en azından kendımı alıştrdım yememeye neysem napalım az olsun benım olsunn demi

arkadaşlarr merhabaa bende bugün tartıldım 1.5 kilo vermişimm ama ben dün e önceki gün uygulayamadım çünkü teyzem vefat etti ne elma yedim ne yeşilçay içtimm yani toplam 3 gün yapmış oldum

sen ayrıca değişik bişi yaptnmı cnmyani neler yaptn? buarada tebrk ederm cok güzel vermıssın darısı basımıza insallahhhhh:Saruboceq:

başın sağolsun,Allah teyzene rahmet eylesin...
kızlar ben kilomu veremiycem,çünkü yeni başladım daha,bi dahaki p.tesine inş. vericem..bu arada ne güzel kilo vermişsiniz...inş. bi daha geri gelmezler:))lmaz:
arkadaşlarr merhabaa bende bugün tartıldım 1.5 kilo vermişimm ama ben dün e önceki gün uygulayamadım çünkü teyzem vefat etti ne elma yedim ne yeşilçay içtimm yani toplam 3 gün yapmış oldum

CNM BENIM BASIN SAGOLSUN ALLAH RAHMET EYLESIN BENDE BUGUN BASLADIM HAYIRLISI ARTIK ÖPÜYORUM CNM ALLAH SABIR VERSIN:1no2:

CNM ÇOK TEBRIKLER ÖNCELIKLE BEN 2HAFTA ÖNCE YAPTIM SONRA ARA VERDIM REGL OLDUM BU HAFTA 3.GUN BUGUN BASLADIM YINE INSALLAH BIZDE VERIRIZ UYGULAMA SEKLINI ANLATIRMISIN VALLA BUTUN NETI GEZDIM TEK YAPABILECEGIM ACIL DURUM DIYETI BU ISVEC YAPAMAM CUNKU YUMURTA VAR DIHGERLERIDE UYMUYI BUNU BIRAKMIYCAM INSALLAH ÖPTUM SENIa.s.

umrancım en dün ve önceki gün uygulayamadım taziyedeydim 3 gün yapmış oldum 1.5 kilo gitmiş sen neler yapıonn

şuan elmamı yiyorum,bu seferki baya güzelmiş:)1,5 litre suyumu da içtim..akşama kadar hepsini bitiririm artık...sabah aç karnına elma yiyen oldu mu benim gibi??tavsiye ederim baya işe yarıyorzemuszemus

canım başın sağolsun mekanı cennet olsun
sen ayrıca değişik bişi yaptnmı cnmyani neler yaptn? buarada tebrk ederm cok güzel vermıssın darısı basımıza insallahhhhh:Saruboceq:

aynen tarife uydum ,en sevdiğim bölüm sabah, güzel bir kahvaltı yumurta,domates,salatalık,4 tane zeytin, bir bardak yeşil çay, iki dilim kızarmış ekmek, (ekmek bayat olursa iki dilim taze olursa bir dilim olacak) kepek ekmeği evde yoktu bende sonra almadım,akşama kadar elma ve 2,5-3 litre su ,yarım saat spor,arada çıkıp yürüdüm hepsi bu kadar cuma akşamı kaçamak yaptım yarım dilim pasta ve iki fincan az şekerli çay içtim misafirlikteydim ev sahibi çok ısrar etti sizede kolay gelsin bugün eşimde başladı bir kilo elmayla gitti işe:roflol:
şuan elmamı yiyorum,bu seferki baya güzelmiş:)1,5 litre suyumu da içtim..akşama kadar hepsini bitiririm artık...sabah aç karnına elma yiyen oldu mu benim gibi??tavsiye ederim baya işe yarıyorzemuszemus

evet ben başlarken senin yazdığını okudum elmamın bir tanesini sabah aç karnına yedim ve ben mayısta sigarayı bıraktım o günden bu yana ilk kez sindirimim düzene girdi teşekkürler püf noktası için a.s.

aynen bende hafta sonu az biraz kaçrdm ölcüyü bida olmıcak die de teskn ettim kendimi kaydirigubbakcemile3 asıl ben aslıgülün kaç kilo verdgnı cok merak edıorum nede olsa ondan ilham alıp basladm :içelim: zaten kendisi bi irade abidesiiiiiisırnaşık şey

hosgeldinnn o zamn sana kolay gelsin cansucum alllah tamamına erdirsinnnn insallah sende verirsin kilocuklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…