günaydın kızlarr, çarşamba günü başladım 5 günü bitirdim, başlangıç ''67'' bugün tartıldım ''63,5'' daha iki günüm var 62,5 hedefim, ne güzel kotlarımda artık oturmuyor üzerime hadi bakalım sizlerde yazın tartı sonuçlarını :sm_cool: :sm_cool: :dance: :teytey:
arkadaşlarr merhabaa bende bugün tartıldım 1.5 kilo vermişimm ama ben dün e önceki gün uygulayamadım çünkü teyzem vefat etti ne elma yedim ne yeşilçay içtimm yani toplam 3 gün yapmış oldum
arkadaşlarr merhabaa bende bugün tartıldım 1.5 kilo vermişimm ama ben dün e önceki gün uygulayamadım çünkü teyzem vefat etti ne elma yedim ne yeşilçay içtimm yani toplam 3 gün yapmış oldum
günaydın kızlarr, çarşamba günü başladım 5 günü bitirdim, başlangıç ''67'' bugün tartıldım ''63,5'' daha iki günüm var 62,5 hedefim, ne güzel kotlarımda artık oturmuyor üzerime hadi bakalım sizlerde yazın tartı sonuçlarını :sm_cool: :sm_cool: :dance: :teytey:
canım başın sağolsun mekanı cennet olsunarkadaşlarr merhabaa bende bugün tartıldım 1.5 kilo vermişimm ama ben dün e önceki gün uygulayamadım çünkü teyzem vefat etti ne elma yedim ne yeşilçay içtimm yani toplam 3 gün yapmış oldum
sen ayrıca değişik bişi yaptnmı cnmyani neler yaptn? buarada tebrk ederm cok güzel vermıssın darısı basımıza insallahhhhh:Saruboceq:
aynen tarife uydum ,en sevdiğim bölüm sabah, güzel bir kahvaltı yumurta,domates,salatalık,4 tane zeytin, bir bardak yeşil çay, iki dilim kızarmış ekmek, (ekmek bayat olursa iki dilim taze olursa bir dilim olacak) kepek ekmeği evde yoktu bende sonra almadım,akşama kadar elma ve 2,5-3 litre su ,yarım saat spor,arada çıkıp yürüdüm hepsi bu kadar cuma akşamı kaçamak yaptım yarım dilim pasta ve iki fincan az şekerli çay içtim misafirlikteydim ev sahibi çok ısrar etti sizede kolay gelsin bugün eşimde başladı bir kilo elmayla gitti işe:roflol:CNM ÇOK TEBRIKLER ÖNCELIKLE BEN 2HAFTA ÖNCE YAPTIM SONRA ARA VERDIM REGL OLDUM BU HAFTA 3.GUN BUGUN BASLADIM YINE INSALLAH BIZDE VERIRIZ UYGULAMA SEKLINI ANLATIRMISIN VALLA BUTUN NETI GEZDIM TEK YAPABILECEGIM ACIL DURUM DIYETI BU ISVEC YAPAMAM CUNKU YUMURTA VAR DIHGERLERIDE UYMUYI BUNU BIRAKMIYCAM INSALLAH ÖPTUM SENIa.s.
şuan elmamı yiyorum,bu seferki baya güzelmiş:)1,5 litre suyumu da içtim..akşama kadar hepsini bitiririm artık...sabah aç karnına elma yiyen oldu mu benim gibi??tavsiye ederim baya işe yarıyorzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?