Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bravo everest alkisalkisalkisbişi daha sorcam kaç elma yiosun günde

teşekkürler inş. herkes zorlanmadan kurtulur kilolarından, ilk gün 1 kilo, ikinci gün 1,5 kilo, üçüncü gün 2 kilo yedim, sayısı elmanın büyüklüğüne göre değişiyor. yeşil elmadan nefret eden ben artık pazarda bile yeşil elmaya bakmayacağım delikafadulden akannehir

şuan elmamı yiyorum,bu seferki baya güzelmiş:)1,5 litre suyumu da içtim..akşama kadar hepsini bitiririm artık...sabah aç karnına elma yiyen oldu mu benim gibi??tavsiye ederim baya işe yarıyorzemuszemus

CNM BENDE AC KARN AYEDIM BITANE AMA BISEY DIYCEM BEN BUGUN ILK DEFA SPORA CIKTIM REGLDENMI BILMEM OKADAR HALSIZIM BITKINIMKI KIZLAR CARSIDA BAYILACAK GIBI OLDUM:çok üzgünüm: OFF NEDEN YAAAsenağlama

çok mu ekşi olmalıki bu elmalar ?hafif mayhoş benim bulabildiğim yeşil elmeler olur mu?

BENIMKIDE AYNI CNM LİMON GIBI DEGIL...kaydirigubbakcemile
AMA ARKADASLAR BEN DOMATES PEYNIR AZ PEYNIR TERE YEDM BUGUN KU HALIMI REGLE BAGLADIMzemuszemus BIDE SPORA ÇOK YUKLENDIM ILK GUN lmaz:NEYSE UMARIM YARAMAZ ALLAHIM YARDIM ET BANA:Saruboceq:

sadece bu hafta 4 kılo vermısım :gitme: regl olamaıdgım ıcın dıyorum neyse buda can saglıgı onumuzdekı pazartesıı 5 ı hedeflıyorum yuppiii :sinifsinif:

sadece bu hafta 4 kılo vermısım :gitme: regl olamaıdgım ıcın dıyorum neyse buda can saglıgı onumuzdekı pazartesıı 5 ı hedeflıyorum yuppiii :sinifsinif:

a.s.harikasın ne güzel azmin elinden hiçbir şey kurtulmuyor devam et kaç kilo daha vereceksin sen

kızlar günaydın morelim çok bozuk ben hiç kilo veremiyorum hatta alıyorum tartılara küstüm niye böyle sporda yapıyorum adet dönemimde değil bayrama kadar 5 kilo dedim ama yok yok yok

aynen bende şuan çok sinirliyim , dün diyete başladım ve akşam 2 fındık 2 badem yemek dışında hiç kaçamak yapmadım bu sabah tartıldım gram vermemişim(gerçi kahvaltıdan sonra tartıldım) , bugünde aynen devam ediyorum diyete bakalım nolucak

kahvaltıyı bırak su bile içme tartılmadan önce canım sabah kalkarkalkmaz lavoboya git sonra tartıl hatta eşofmansız tartıl oda etkiler çünki fazla gösterir bide haftada 1 kere tartıl ozaman sonuç alırsın

haklısın ümran zaten tartılmıycam 1 hafta (dayanabilirsem tabi ) çünkü moralim bozuluyor , bide digital tartılara uyuz oluyorum sanki hep fazla tartıyorlar gibi geliyor , benim eve kim gelse senin tartı fazla tartıyor diyor , gerçi fazlada tartsa kilo verdiğimde belli olacaktır tartıyada suç bulamıyorum o yüzden
amannn ne bileyim işte millet bir günde bir kilo veriyor bende tık yok çıldırıciiimmm

boşver sen herkesin bünyesi farklı canım sen benim yerimde olsan napan 3 haftadır hiç veremedim hemde spor da yapıyorum:)

sende sıkma canını bence bazen öyle bir tıkanıyorsunki gram veremiyorsun , metabolizma duruyor adeta , bence yılmadan devam et , sonuç alırsın kesin

sabah bi ara bozacaktım bende diyeti şirketteki incecik insanları görünce anında vaz geçtim

sen açım açım dersen emin ol dahada acıkırsın benm ilk 3 gün gözümün önünden dürümler gitmiodu :roflol: ama sonra alıştrdm kendimi smdiye kadar hep yemek için yasadm hep böle farklı tatlar fln nolduuuu öküz gibi oldum simdi sadece yasamak içn yicem böle dşündükçe 2 gündr emn ol hiç acıkmıorum

tamam bu tavsiyeni dikkate alıcam ve şuandan itibaren aç filan değilim , gidip bir fincan yeşil çay içeyim bari , zaten vermem gereken 8-9 kilom var 62 kiloyum şuan insanlar 30-40 kilo veriyor biraz daha iradeli olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…