tamam bu tavsiyeni dikkate alıcam ve şuandan itibaren aç filan değilim , gidip bir fincan yeşil çay içeyim bari , zaten vermem gereken 8-9 kilom var 62 kiloyum şuan insanlar 30-40 kilo veriyor biraz daha iradeli olmam lazım
sende sıkma canını bence bazen öyle bir tıkanıyorsunki gram veremiyorsun , metabolizma duruyor adeta , bence yılmadan devam et , sonuç alırsın kesin
sabah bi ara bozacaktım bende diyeti şirketteki incecik insanları görünce anında vaz geçtim
CNM BENIMDE CANIM SIKKIN SORMA BENDE 2HAFTA ONCE YAPTIM AMA BUGUNLERDE YAPAMIYORUM YANI REGL DÖNEMIMDENMI YOKSA DUN YURUYUS YAPTIM ONDANMI BILINMEZ BUGUN YINE DNIYCEM YA BAYRAM YAKLASIYOI BEN HIC BISI YAPAMIYORUM OFFFFFFFFFFFsenağlama
harikanında ötesindesinbenım bu dorduncu haftam elma dıyetınde dıyete baslayı 2.5 ay oldu 35 kılodan fazla verdım daha coook varr :lepi:
ya size bişey sorucam benim çok ciddi bir ürtiket yani kurdeşen tedavim var o yüzden asla yumurta yiyemiyorum , sabahları onu ne ile telafi edebilirim , yani proteini nerden alabilirim ??
valla yoyonun yazdıkları bana iyi geldi , tam bozmak üzereydim arkadaş öğle yemeği söylemiş kurufasulye pilav , onuda fazla getirmişler illa tutturdu sende ye , allahtan kendime sahip oldum :):) yemedim ... hem niye yiycemki ben açdeğilim ki dimi amaaa :smiley-cool:
ya size bişey sorucam benim çok ciddi bir ürtiket yani kurdeşen tedavim var o yüzden asla yumurta yiyemiyorum , sabahları onu ne ile telafi edebilirim , yani proteini nerden alabilirim ??
valla yoyonun yazdıkları bana iyi geldi , tam bozmak üzereydim arkadaş öğle yemeği söylemiş kurufasulye pilav , onuda fazla getirmişler illa tutturdu sende ye , allahtan kendime sahip oldum :):) yemedim ... hem niye yiycemki ben açdeğilim ki dimi amaaa :smiley-cool:
bende yumurta yiyemıorum cnm sevmıorum bazı arkadaslar aksini sölesede ben peynır yiorum onlar ii olmadgnı sölüolar yagsz beyaz peynır yıorum o kadarda diil sonucta hiçmi peynır yemıcez hayat boyucokacimcoook ben o kadar katı olamamgerci senin tercihin etkilemek istemem cicimhihoyyyt he bu arada seni gaza getrmek için sölemedm herkes kendini bilio smdiye kadar o yedgmız lezzetli seyler bize ne kazandrdı kii sadece nefsimizi tatmin ettik o kadar hepsi bu sevimli kilocuklar olarak bize gerii geldi ve ben artık defolup gitmelerini istiorum Çok üzgünüm çoookzemuszemus
ay kızlar bugün kardeşim abla yemek yemek benim için bi sanat diyooo:)ay aklıma geldikçe gülüyorum yeme diyorum sen zayıfla yiyip te almayan kızlardan ol öyle konuş diyo ayy bizamanlar bende okadar çok yiyomuşum(( şimdi ona bakıyorum yediklerim çok gereksizmiş ben şuandada aç kalmıyorumki dayandım sonunda miğdem küçüldü:))
boyum uzun ama 63 ideal kilom şuan ki kilom 70((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?