Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tamam bu tavsiyeni dikkate alıcam ve şuandan itibaren aç filan değilim , gidip bir fincan yeşil çay içeyim bari , zaten vermem gereken 8-9 kilom var 62 kiloyum şuan insanlar 30-40 kilo veriyor biraz daha iradeli olmam lazım

aynen canım tebrik ederimmalkisalkisalkis bak aslıgüle 35 kilo vermıs bizim verceklerimiz ne ki bunun yanında 1 2 ay dişimizi sıkcaz sora istedgm kadar yicem die kandırıorum kendimi sırnaşık şey kahvaltını sağlam yap protein al ki gün boyunca acıkma bol bol da su he tabi moral bozmak yok veremıorum dersen veremezsn pazartesiye kadarda tartılmak yooookkkkkkklava: eğer veremedgnı görürsen bırakırsın sahsen ben öle yaparım aman demekki veremıorum ne ugrasıorum derm o yuzden tartılmıorum sende tartılma bekle sabırlı ol 1 ay sora bu konusmalara bakıp bol bool gülerizzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

CNM BENIMDE CANIM SIKKIN SORMA BENDE 2HAFTA ONCE YAPTIM AMA BUGUNLERDE YAPAMIYORUM YANI REGL DÖNEMIMDENMI YOKSA DUN YURUYUS YAPTIM ONDANMI BILINMEZ BUGUN YINE DNIYCEM YA BAYRAM YAKLASIYOI BEN HIC BISI YAPAMIYORUM OFFFFFFFFFFFsenağlama

ya size bişey sorucam benim çok ciddi bir ürtiket yani kurdeşen tedavim var o yüzden asla yumurta yiyemiyorum , sabahları onu ne ile telafi edebilirim , yani proteini nerden alabilirim ??

valla yoyonun yazdıkları bana iyi geldi , tam bozmak üzereydim arkadaş öğle yemeği söylemiş kurufasulye pilav , onuda fazla getirmişler illa tutturdu sende ye , allahtan kendime sahip oldum :):) yemedim ... hem niye yiycemki ben açdeğilim ki dimi amaaa :smiley-cool:

CNM BENIMDE CANIM SIKKIN SORMA BENDE 2HAFTA ONCE YAPTIM AMA BUGUNLERDE YAPAMIYORUM YANI REGL DÖNEMIMDENMI YOKSA DUN YURUYUS YAPTIM ONDANMI BILINMEZ BUGUN YINE DNIYCEM YA BAYRAM YAKLASIYOI BEN HIC BISI YAPAMIYORUM OFFFFFFFFFFFsenağlama

regl döneminde zor olur tabi kesin etkiliyordur , sıkma canını bayrama 2 hafta var daha , çok güzel kilo verebilirsin

benım bu dorduncu haftam elma dıyetınde dıyete baslayı 2.5 ay oldu 35 kılodan fazla verdım daha coook varr :lepi:
harikanında ötesindesin alkisalkisalkis alkisalkisalkis böyle devam et bir kere istediğin kiloya gelirsen bir daha almazsın alsanda hemen verip kurtulursun, ben önceden 78 kiloydum boyum 172 şimdi ise 63 kiloyum ve yıllardır koruyorum bu sene sigarayı bıraktığım halde kilo almamak için direndim her kış 1-2 kilo alırım ama baharda hemen veririm ,ve ben çok iştahlı birisiyim öncelikle dengeli yemeyi öğrenmek lazım gerisi kolay mesela yemeği kuvvetli yediysen tatlıyı o gün yeme

diyette sanada kolay gelsin yumurta yerine yağsız peynir yiyebilirsin

bende yumurta yiyemıorum cnm sevmıorum bazı arkadaslar aksini sölesede ben peynır yiorum onlar ii olmadgnı sölüolar yagsz beyaz peynır yıorum o kadarda diil sonucta hiçmi peynır yemıcez hayat boyucokacimcoook ben o kadar katı olamam gerci senin tercihin etkilemek istemem cicimhihoyyyt he bu arada seni gaza getrmek için sölemedm herkes kendini bilio smdiye kadar o yedgmız lezzetli seyler bize ne kazandrdı kii sadece nefsimizi tatmin ettik o kadar hepsi bu sevimli kilocuklar olarak bize gerii geldi ve ben artık defolup gitmelerini istiorum Çok üzgünüm çoookzemuszemus

valla bende öyle yaptım bu sabah peynir yedim

aynen bende bugüne kadar yediğim herşeyden inanılmaz zevk aldım ama artık hoşuma gitmesi için değiş yaşamak için yiycem , ya ben kendimi tutmasam 100 kg olurum kesin 5 yıllık evliyim evlendiğimde 47 kg dım eşim sağolsun o da yemek yemeyi hiç sevmez :) 62 ye kadar çıktım inşallah bu elma diyetiyle 52-53 lere kadar inerim

ay kızlar bugün kardeşim abla yemek yemek benim için bi sanat diyooo:)ay aklıma geldikçe gülüyorum yeme diyorum sen zayıfla yiyip te almayan kızlardan ol öyle konuş diyo ayy bizamanlar bende okadar çok yiyomuşum(( şimdi ona bakıyorum yediklerim çok gereksizmiş ben şuandada aç kalmıyorumki dayandım sonunda miğdem küçüldü:))

ayy ümran aynen bende kardeşin gibiydim , evde bir sofra hazırlardım eşimle ikimize biri gelse evde misafir var sanır 3 çeşit salata yemek tatlı filan , ama artık değiştirdim yemek tarzımızı tek çeşit yemek , kepek ekmeği alıyoruz sadece eve ..

bu arada boyum 1,69 , senin boyun bayağı uzunmuş kilon normal o yüzden

boyum uzun ama 63 ideal kilom şuan ki kilom 70((

pardon yaa şuan 63 sün sandım ben .. ya hemen hemen aynı kilolar için diyet yapıyoruz bu kez cidden çok kararlıyım ben çok fena taktım kafaya buzdolabına eski bir fotomu astım baktıkça gaza geliyorum 34 beden giyerdim yaa şuan 38 dapdar oluyor

ben yarından itibaren sporada başlıycam umutluyum bakalım nolcak

evet canım yaa 36 giysem süper olacak ..34 den filan geçtim zaten istemiyorum o kadar zayıflayamam artık .. benim bacaklarım çöp gibi ama göbek var bide belimin yanları pörtlüyor , o yüzden spor yapmam şart ..bazı insanlar kiloluda olsa kilo dağılımları süper ama ben onlardan değilim malesef

ben şu lanaform inceltici kemerden kullanıyorum onunda bayağı faydası oluyor ,kuşak gibi sarıyorum acayip terletiyor , birde akşamları 1 saat callagnetics yapıyorum , yarın dan itibaren sabahları 1 saat laslie sansone nin evde yürüyüş programına başlıycam bu diyet ve günde 1 saat sabah 1 saat akşam olmak üzere 2 saat sporla heralde kilo veririm diye düşünüyorum

bu arada ümran seninle yazışmak iyi oldu bugün nasıl geçti anlamadım valla :) bugünü sıfır kaçamakla bitircem sanırım :))

tabiyki verirsin canım ya okadar spora nasıl verilmez ama poşetide dene şaşıracaksın giy onu üstüne bi tayt giy su olucaksın ben yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…