aynen canımm gram oynamıyo işyerinde 68 çıkıyorum evde 70 ama rejime başlamadan önce 2 side eşitti ikisindede 76 idim şimdi ikiside farklı hangisi doğru hangisine inanayım
ya umrancım bence elma diyetinde bir sıkıntı var beyne doydum iletisi gitmiyor
mide küçülmüyor az yemeye alışmıyor aksine diger yemekleri çok özlüyr ufacık bir ucunu kaçırdınmı hemen kilolar geliyor
ben ben 84.9larda başlamıştım elma diyetine bırakınca yine dikkat etmeme ragmen 85.7 oluverdim
şimdi bu yeme düzenine alıştırdım kendimi hiç açlık hissetmiyorum artık az yemekle doyuyorum
çünkü çoramı salatamı kahvaltımı arada sebze yemeklerini haftada iki akşam balıgımı arada tavugumu arada etimi yiyorum ama herşeyi saat 5 6 dan önce ve ekmeksiz ve az az yiyorum
yrıya aç kalıyorum ama beslendigimi hissediyorum :)
aslında bugun bende düşündüm ya biz böle sittin sene elma diyetimi yapcazkaydirigubbakcemile3 yani bizaman bırakcaz illa sora nolcak o verdklerimiz bize aynen iademi olcak çözemedm ama ben 60 ın altına bi iniyim ondan sora diyet tarzımı değiştrcem böle elma elma nereye kadarkafamçokkarıştı ayrıca suan annem kıymalı börek yapıo gelde cıldrma diyette olan insana yapılcak seymı bu senağlama yemiciiiiiim kapandım odama kokuda gelmıo buraya ohhh kaydirigubbakcemile2
umrancım 80.1 kilodayım şuan yani 5.600 verdim 2 haftada daha dogrusu bu kilonun 3 bçk gii bir kısmını ilk haftada verdim
2. haftamda regl oldum durdu kilo verme ama ben bırakmadım hiç
arada kaçamaklarımda baya bi oldu valla ama almıyorum çok şükür :)
yoyo öyle yapma ya ozaman bırkanca geri alırsın çık annene yardım et ben öyle yapıyorum yemiyorum en kötü pişince bir lokma ısırırsın olur biter yoksa bir yerde yeter be dersin yani nette okumuştum bi kız 120 den 60 düşmüştü canı poğaça börek isteyince yarısını yiyomuş ama tabi herzaman değil mesela birtane tatlı yiyomuş sütlü tatlıların yarısını yiyomuş ama hergün değil tabi vermiş hatun geride almamış
peki umrancm sana bişi sorcam smdi bu elma diyetını yapıorum ya 1 2 hafta sora bıraktm diyelım normal bi diyet listesi yapmaya başladm (mesela burda ayda 10 kilo die bi diyet listesi vermısler onun gibi ) sonucta elma diyetnde hiçbişey yemedgmıs için yeni bi diyette ne kadar az yersek yiyelim kilo almıcakmıyız:uhm:
diyetdaşlarım canınız birşeyi çok istiyorsa sabah yicem diyin kendinize ve sabah bir dilim yiyin
çünkü sabah yenen şeyi metobolizma çok hızlı yakarmış benim ablam 56 kilo ama yese hemen kilo alır
oyüzden akşam yemez öyle şeyleri hiçbir zaman 7den sonrada agzına lokma koymaz
bu arada oda elma diyeti yapmıştı 3 kilo verdi okadar dikkat eder hemen geri aldı moralinizi bozmak için demiyorumda
bende yapmış biri olarak hep aynı şeyi yemekten bıkıyoinsan bünye rejimden nefret ediyo
ya moralm bozulmaz da vazdagecmem ama mesela öğlen yada akşam bi çorba bi ızgara köfte tavuk fln yiyebılırım haftada 4 kilo olmazda 2 kilo olur ama benm olur en azndan zaten ben subata kadar vermek istiorum önümde yaklaşk 3 ay var yine elmamı yicem ama yannda ek gıdalarda alcam abartmadan tabi 2 saat sora fikrim ne olur bilemiciiim cok kararszm bu ara kaydirigubbakcemile3
yoyocum bende günde 2 tane elma yiyorum zaten
elma sirkeli sıcak suyunda çok faydasını göryorum
ama en çokta mumkun oldukça 6dan sonra yememek işe yarıyor bende :)