Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım azimliyimde gitmiyoki bi 69 bile olamadım haftalardır sıkıldım ama sabah ağladım annem zor sakinleştirdi

umranım sinirini hiç bozma
böyle durumlarda kilo verme durunca yeme düzenin değiştirmek gerekiyormuş
bünye direnmeye geçiyormuş bu yeme düzenine karşı bagşıklık kazanıyormuş
mesela bünyeni şaşırt arada bir kase yogurt ye bir kase çorba iç falan

ben zaten elma diyeti yapmıyorum elma yaparkende veremedim onu bıraktım öğlen çorba salata akşam saklata yoğurt yiyorum ama yok işte

spor fln yapıomusun yenı bişiler dene su besi biyerde cayları var al onlardan dene bakalım yada cnm bi doktora git hormonlarına baktr

5 li form içiyorum her akşam poşetlere sarılıp 1 saat yürüyorum kaçamak yapmıyorum yediklerimi not tutuyorum ama sonuç yok

TATLIM BANADA YUMURTA DOKUNUYO MIDEM BULANIYO OYUZDEN PEYNIR YIYOTUM AZ YAGLI ZEYTIN BILE YEMIYORUM AYLARDIR YAAAAAAAAAAklava:

selam kızlar uzuuuunn bir aradan sonra yine buradayım okul başladı buradaki evime de net yeni bağlattım ve verdiğim kiloları aynen geri aldım tekrar aranıza alırmısınız beniiii ((((((((

selam kızlar uzuuuunn bir aradan sonra yine buradayım okul başladı buradaki evime de net yeni bağlattım ve verdiğim kiloları aynen geri aldım tekrar aranıza alırmısınız beniiii ((((((((

HOSGELDIN CNM DAHA NCEDEMI YAPTIN BU DIYETI SUAN KAÇ KILOSUN ...

BUARADA KIZLAR SPORA YAPARKEN BENDE POŞETLENMEK ISTIYORUM AMA ANNEM KARSI CIKIYO KANSER YAPIYOMUS lmaz:COK TERLIYCEZ DERKEN RISKE ATMAYIN KENDINIZI ALLAH KORUSUN.yerimseniben..

BUADARA BEN BUGUN ALIŞVERISM ERKEZINDE CCOKYORULDUM VEEE reglden dolayı dondurma yedım buda tatlısından bı ıtıraf:kedi::kedi::kedi:

hoşbuldum bademcim evet daha öncede yapmıştım bu diyeti 10 kilo kadar verdim ama stresten aynen geri aldım şuan 96 kiloyum (((

herkese selam , bu sabah aç karna tartıldım 800 gr vermişim :)))) , aynen elma diyetine devam ediyorum , bu sabah 1 saat spor yaptım kahvaltımı yaptım , elmalarımı yiyorum su ve çaya devam şu saate kadar sıfır kaçamak bakalım yarın ne olacak

bu arada ben sürekli tartılmıyım diyorum ama dayanamıyorum napıyım:çok üzgünüm:

walla bi verebilsem alıp aldrmadgnı sölicem ama sırnaşık şey ya zaten bu şekildeki her diyetten sonra verdklerini alırsın. birazcık dikkatli olmak lazm zaten burdaki coğu kişi bi dönem bu diyeti yapıp daha sağlıklı diyetlere gecio sahsen benm amacm biraz metabolizmayı hızlandrmak 2 hafta yapıp baska bi diyet yapcam ki zatn bizim gibiler ömür boyu diyet yapmak zorunda napalım kaderimiz böleymiş:çok üzgünüm:

hehekaydirigubbakcemile3 tebrk ederim cnm devamı gelr insallah tamam sen bu haftaki hakkını doldrdn bidaa pazartesi tartılcaksın kaydirigubbakcemile

ben geldımmmmmm regl olana kadar bana huzr yoktu ama artık hzuura kavustum :lepi: yasasın kızlar tam yol devam edıoryuz degılmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…