ya size bişey sorucam benim çok ciddi bir ürtiket yani kurdeşen tedavim var o yüzden asla yumurta yiyemiyorum , sabahları onu ne ile telafi edebilirim , yani proteini nerden alabilirim ??
valla yoyonun yazdıkları bana iyi geldi , tam bozmak üzereydim arkadaş öğle yemeği söylemiş kurufasulye pilav , onuda fazla getirmişler illa tutturdu sende ye , allahtan kendime sahip oldum :):) yemedim ... hem niye yiycemki ben açdeğilim ki dimi amaaa :smiley-cool:
selam kızlar uzuuuunn bir aradan sonra yine buradayım okul başladı buradaki evime de net yeni bağlattım ve verdiğim kiloları aynen geri aldım tekrar aranıza alırmısınız beniiii((((((((
hoşbuldum bademcim evet daha öncede yapmıştım bu diyeti 10 kilo kadar verdim ama stresten aynen geri aldım şuan 96 kiloyum(((
herkese selam , bu sabah aç karna tartıldım 800 gr vermişim :)))) , aynen elma diyetine devam ediyorum , bu sabah 1 saat spor yaptım kahvaltımı yaptım , elmalarımı yiyorum su ve çaya devam şu saate kadar sıfır kaçamak bakalım yarın ne olacak
bu arada ben sürekli tartılmıyım diyorum ama dayanamıyorum napıyım:çok üzgünüm:
ben geldımmmmmm regl olana kadar bana huzr yoktu ama artık hzuura kavustum :lepi: yasasın kızlar tam yol devam edıoryuz degılmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?