Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hehekaydirigubbakcemile3 tebrk ederim cnm devamı gelr insallah tamam sen bu haftaki hakkını doldrdn bidaa pazartesi tartılcaksın kaydirigubbakcemile

yoyocum pazartesiye kadar beni kesseler tartılmadan duramam kaydirigubbakcemile3
hele bide kilo vermeye başlamışken

bugün canım acayip tatlı istedi bende elmyı rendeleyip üstüne bir çay kaşığı tarçın katıp öyle yedim iyi oldu tatlı isteğimi kesti

bende yapıorum onu bazen acaip güsel oluoooopuyorumnanaktan

bu arada ben dün akşam elma yiyemedim eşimle alışverişe gitmiştik dışarda yemek zorunda kaldım haşlanmış brokoli ve yeşillik salatası yedim sırf limonlu yağsız

kızlar benim diyetim bitti bugün tam bir hafta sonunda 4 kilo verdim,:hooray: sizlerde sabredin kurtulun kilolardan, şimdi ben bitirdim eşim başladı bakalım o ne kadar verecek erkekler belki daha fazla verir yazarım sonucu, bir arkadaş sonra tekrar alınıyomuş kilolar demiş ama her diyette öledir zaten dikkat etmezsen alırsın, ben bugün diyeti bitirdim ama akşam iki dilim ekmek çorba salata yedim zaten mide küçülüyor önemli olan mideyi büyütmemek

arkadaslar ıyı aksamlar bugun uye oldum ve formun buyuk bı kısmını okudum.we yazılanlar bana cekıcı geldı bende yarın baslama kararı aldım .ben bısey merak edıyorum formdada taradım goremedım sexybebek suan kac kılo .formda emegı gecenlere sımdıden tesekkurler ıyı aksamlar

tebriklerr:lepi::lepi:

tebrik ederim canım , sen diyete birebir uyarakmı yaptın ?? ben 4 gündür yapıyorum daha 1 kilo verebildim , sen 4 kilo çok iyi vermişsin bravo

dün gece tam yatcaktım banyoda gözüme tartı carptı vahsi cazibesine dayanamadm ve tartıldım tam 65 kilo cıktım yani 4 gündr vere vere 500 gr mı verdm mafoldumben üstelik acım ya su 4 gün kaçamak bilem yapmadm acaba sabah tartılsaydm daha az cıkablrmydm bilmiorum ama pazartesiye kadar beklıcem tarlmıycam eğer yine 65 görürsem ciddi bi hayal kırıklığı yasycam ve bırakcam biliyorum kendimi =((((

yoyocum saçmalama yaa gece gece tartılınırmı hiç , sabah tartılsana .. boşu boşuna moralini motivasyonunu bozuyosun ... sen p.tesiye kadar tartılma sakın ... bütün gün sıvı alıyoruz bütün vücut balon gibi oluyor tabiki gece daha fazla çıkarsın tartıda .. bak ben bu sabah tartıldım dünkü kilomla aynı çıktım ama hiç üzülmedim aynen devam ediyorum bende 4 günde toplam 1 kilocuk verebildim ..demekki biz daha yavaş veriyoruz ..sakın bırakma diyetini düverim bakk :) lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…