hehekaydirigubbakcemile3 tebrk ederim cnm devamı gelr insallah tamam sen bu haftaki hakkını doldrdn bidaa pazartesi tartılcaksın kaydirigubbakcemile
yoyocum pazartesiye kadar beni kesseler tartılmadan duramam kaydirigubbakcemile3
hele bide kilo vermeye başlamışken
bugün canım acayip tatlı istedi bende elmyı rendeleyip üstüne bir çay kaşığı tarçın katıp öyle yedim iyi oldu tatlı isteğimi kesti
ben yapıyorum hatalı format dıyor
kızlar yoktunuz?
kızlar benim diyetim bitti bugün tam bir hafta sonunda 4 kilo verdim,:hooray: sizlerde sabredin kurtulun kilolardan, şimdi ben bitirdim eşim başladı bakalım o ne kadar verecek erkekler belki daha fazla verir yazarım sonucu, bir arkadaş sonra tekrar alınıyomuş kilolar demiş ama her diyette öledir zaten dikkat etmezsen alırsın, ben bugün diyeti bitirdim ama akşam iki dilim ekmek çorba salata yedim zaten mide küçülüyor önemli olan mideyi büyütmemek
kızlar benim diyetim bitti bugün tam bir hafta sonunda 4 kilo verdim,:hooray: sizlerde sabredin kurtulun kilolardan, şimdi ben bitirdim eşim başladı bakalım o ne kadar verecek erkekler belki daha fazla verir yazarım sonucu, bir arkadaş sonra tekrar alınıyomuş kilolar demiş ama her diyette öledir zaten dikkat etmezsen alırsın, ben bugün diyeti bitirdim ama akşam iki dilim ekmek çorba salata yedim zaten mide küçülüyor önemli olan mideyi büyütmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?