Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tebriklerr:lepi::lepi:

tebrik ederim canım , sen diyete birebir uyarakmı yaptın ?? ben 4 gündür yapıyorum daha 1 kilo verebildim , sen 4 kilo çok iyi vermişsin bravo

teşekkür ederim, evet buradan aldığım tarife harfiyen uydum ,bir kere 3. gün akşam kaçamak yaptım yarım dilim yaş pasta ve iki fincan az şekerli siyah çay içtim onuda ben istemedim misafirliğe gitmiştik ev sahibi çok ısrar etti bende ayıp olmasın diye tadına baktım bu kadar, birde bir hafta dolmadan ve özellikle akşamları tartılmayın moraliniz bozulur a.s.

Kızlar çok halsiz kalınıyormu bu diyette?
5 kilo vermem gerek bayram sonuna kadar benimkine inat ettim ama ders de çalışıyorum kafamı toparlayamam diye korkuyorum..kahvaltı olması büyük avantaj değilmi??

Kızlaee cnm sıkkın yapamıyorum ben bu dıyetı cok halsız dusuyorum cıkıyorum Öncede nyaptım bÖle olmamıstı napcam ben yaaaaa

Kızlaee cnm sıkkın yapamıyorum ben bu dıyetı cok halsız dusuyorum cıkıyorum Öncede nyaptım bÖle olmamıstı napcam ben yaaaaa

Badem zorlama kendini bence canınıda sıkma , sağlığın daha önemli , ya bende bu saatlerde çok halsiz düşüyorum peynir yiyorum bir parça , bence bir dilim kepek ekmeğini ikiye böl arasına peynir koy ye , o kadarcık yemekten hiç bişey olmaz üzme kendini atıştır bişeyler düşer kalırsın valla

CNM SAOL IIKI YAZDIN CILDIRMAMAK ICTEN DEGIL RELDE BITTI SAYILIR ACIKIYORUM BN YA NAZAR ETTILER GALIBAGERCEKTEN NEZMAB BI TANDIK GÖRSE COK ZAYIFLADIN DIYE ÖNUME CIKANLAR VAR SİNİROLUYORUM YAA İYİ NIYETLI INSANLAR GÖRSUN BIZI ALLAHIM:Saruboceq: NE GUZEL INCELIYORDUM BEN NEYSE ALLAH KÖTU GÖZLERDEN KORUSUN:Saruboceq: ...BUARADA BENDE AZ TARCIN ATAYIM BARIM AZDA CEVIZ OFFF SUAN BILE ACIMsenağlama 2GUNDUR HASTANEDEYDIK ANNEM ANJIO OLDU YANI NDUZEN 0 OLDU:kedi: NEYSEKI YARIN SPOR YAPAYIM AMA GECEN GUNKU GIBI DEGIL ABARTMSIM HALSIZ BAYILIYORDUMklava:

YAPMALIYIM VERMELIYIM ALLAHIM BİZE YARDIM ET ÖPTUM SEKER

düv vala mafoldumben bırakmam ya pzt kilo veremedgmıde görsem bırakmıcam bu sefer inat ettm subata kadar bu kilocuklar ya gidicek ya gidicekklava: moralm bozuk ama daha inat ettim yemiorum takiiii yarm saat öncesine kadar acaip midem bulandı sigarada kullandgm için aç karnına feci oluo mide bu gidişle onuda bırakcam zemuszemus ekmeksiz yarm parca tavuk yedm aç kalmaya bunye alışık diil depreşio haliyle kaydirigubbakcemile2 ama iiiim smdi sporumuda yaptımm suyumuda içtimmm bi yesl caym yok:gitme:

Kızlar çok halsiz kalınıyormu bu diyette?
5 kilo vermem gerek bayram sonuna kadar benimkine inat ettim ama ders de çalışıyorum kafamı toparlayamam diye korkuyorum..kahvaltı olması büyük avantaj değilmi??

canm ilk günler halsizlik oluo tabi alışna kadar. sonrada oluoda arada bişiler yiyip tupluoruz işte gülü seven dikenine katlanır 5 kilodan bişi olmaz 2 hafta yapsan yeter heralde sana

canm ilk günler halsizlik oluo tabi alışna kadar. sonrada oluoda arada bişiler yiyip tupluoruz işte gülü seven dikenine katlanır 5 kilodan bişi olmaz 2 hafta yapsan yeter heralde sana

2 hafta çok değilmi?ben dayanamam o kadar.1 haftada kaç kilo verdiniz bu diyetle?

Her sabah elma dıyetıne baslıyorum ogden sonra halsızlık yorugunluk dız boyu ıŞım var valla ya ama ark. Saolsun yazdılar azcık moral oldu bende tarcın koydum elmaya elmalı pasta gıbı oldu valla bıde Öle denıyım

Ben de yarın yada ptesi başlıycam galiba bu diyete yada muzaffer kuşhanın 15 günde 10 kiloya başlıycam ama onda da o kadar verilmiyormuş
ben bi an önce vermek istiyorum ama bu diyette halsiz kalırım kesin
kafamçokkarıştı

kızlrrrrr selamlar nasıl gidiyor diyetinizzzzzz
elma diyeti yapmıyorum ama sizin kadarda elma yiyorum ):)))
salata baydı beni aralarda elmaya döndüm bende öffffff 3 hafta doldu giden 6.1 :)

selam herkese , ben elmayı bıraktım arkadaşlar , ama diyete devam , sabah tartıldım verdiğim bir kiloyu geri almışım şoka girdim , p.tesiden beri neredeyse sıfır kaçamakla birebir uyguladım diyeti ama yok banamısın demiyor

elma çok güzel sindirimi düzeltiyo..sindiriminiz benim gibi bozuksa deneyinkaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben sirkede içiorum gece ve sabah o da ii gelio sanırım şimdilik ii valla bende bi soun yok bazen akşamlarıda yiorum fazla olmamak sartyla tabi.benm öle haftada 5 kilo verme gibi bi istegm yok en azndan eskisi kadar yemek yemıorum 3 ayda sürse buna devam edıcem sonucta kiloda almıorum o da bişi. sonsakucum üzüldüm cnm ya ii gidiodu senle olsun yine uğra buralara sana da kolay gelsn:) gsd cnm haftada kaç kilo verlio gibi bişey yok bunyeye bağlı senn kilon az oyuzden 800 gram fln vereblrsn anca gibi gelıo...

800 gram vericeksem hiç yapmıyım yoyo:roflol::roflol:
Ayy bi haftada mı o kadar vercem ? isveç diyeti çok etkili ve çok veriliyor ama çok zor bi diyet o yüzden kestim 5.günün sonunda.
şimdi 55e inip yavaş yavaş da 50ye inmeyi düşünüyorum..
sanırım yarın yada pazar başlıycam bu diyete:lepi:
denemekte fayda var elmadan zarar gelmez dimi :içelim:

Kızlar diyet sitesinin birinde elma diyeti için aynen şu yazıyor
gün boyunca yeşil çay içebilirsiniz 3-5 dilim kepek ekmek yiyebilirsiniz yazıyor
ayrıca kahvaltıdan hiç bahsetmiyor hangisi doğru anlamadım kii
:uhm::uhm:
başladığımda gelişmeleri yazarım..

Off kızlar annemı hastaneye yatırdım canım sıkkın sabahtan berı hastanedeydım yenı geldım anlasılan bugunlerde yanınızda olmıycam yanıelma dıyetı yapamıycam aman annem ıı olsunda gerısı bos dualarınızı esırgemeyın kızlar Öptum hepınızı

Birde kabız olmamak için kabuğunu soyup yesek olmazmı ?
yapanların yorumlarına baktım internette,kabızlıktan şikayet eden çoook...malum tartı oynamazsa motivasyon sıfıra iner
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…