tebriklerr:lepi::lepi:
tebrik ederim canım , sen diyete birebir uyarakmı yaptın ?? ben 4 gündür yapıyorum daha 1 kilo verebildim , sen 4 kilo çok iyi vermişsin bravo
Kızlaee cnm sıkkın yapamıyorum ben bu dıyetı cok halsız dusuyorum cıkıyorum Öncede nyaptım bÖle olmamıstı napcam ben yaaaaa
Badem zorlama kendini bence canınıda sıkma , sağlığın daha önemli , ya bende bu saatlerde çok halsiz düşüyorum peynir yiyorum bir parça , bence bir dilim kepek ekmeğini ikiye böl arasına peynir koy ye , o kadarcık yemekten hiç bişey olmaz üzme kendini atıştır bişeyler düşer kalırsın valla
yoyocum saçmalama yaa gece gece tartılınırmı hiç , sabah tartılsana .. boşu boşuna moralini motivasyonunu bozuyosun ... sen p.tesiye kadar tartılma sakın ... bütün gün sıvı alıyoruz bütün vücut balon gibi oluyor tabiki gece daha fazla çıkarsın tartıda .. bak ben bu sabah tartıldım dünkü kilomla aynı çıktım ama hiç üzülmedim aynen devam ediyorum bende 4 günde toplam 1 kilocuk verebildim ..demekki biz daha yavaş veriyoruz ..sakın bırakma diyetini düverim bakk :)lmaz:
Kızlar çok halsiz kalınıyormu bu diyette?
5 kilo vermem gerek bayram sonuna kadar benimkine inat ettim ama ders de çalışıyorum kafamı toparlayamam diye korkuyorum..kahvaltı olması büyük avantaj değilmi??
canm ilk günler halsizlik oluo tabi alışna kadar. sonrada oluoda arada bişiler yiyip tupluoruz işte gülü seven dikenine katlanır 5 kilodan bişi olmaz 2 hafta yapsan yeter heralde sana
slm kızlar ben sirkede içiorum gece ve sabah o da ii gelio sanırım şimdilik ii valla bende bi soun yok bazen akşamlarıda yiorum fazla olmamak sartyla tabi.benm öle haftada 5 kilo verme gibi bi istegm yok en azndan eskisi kadar yemek yemıorum 3 ayda sürse buna devam edıcem sonucta kiloda almıorum o da bişi. sonsakucum üzüldüm cnm ya ii gidiodu senleolsun yine uğra buralara sana da kolay gelsn:) gsd cnm haftada kaç kilo verlio gibi bişey yok bunyeye bağlı senn kilon az oyuzden 800 gram fln vereblrsn anca gibi gelıo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?