Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun badem82 nesi var annenin?
herşeyin başı sağlık,stres altında yapılan diyetlerin hiçbir işe yaramadığını kendim bizzat deneyimledim

geçmiş olsun badem82 nesi var annenin?
herşeyin başı sağlık,stres altında yapılan diyetlerin hiçbir işe yaramadığını kendim bizzat deneyimledim

SAOL BITANEM ANNEM DUN ANJIO OLDU ILAÇ ALLERJI YAPMIS YATIYO senağlamaATESI CIKTI EPEYSE BIDE SEKER HASTASI İŞTE ÖLE CANIM ÇOK SIKKIN ANNEM DE DEDI HERSEYI STRES YAPIYOSUN DIYE HAKLIDA.mafoldumben..

ALLAHIN IZNIYLE IILESSINDE YAPARIZ INSALLAH DIYETI :Saruboceq:

canım cok cok üzüldüm gecmiş olsun en yakın zamanda iyileşir insallah

ya tatlım anlatamadm sana biri haftada 5 kilo verıoken birisi anca 1 kilo verebilio yani kişiden kişiye değişebilio bende haftada 3 4 kilo veririm die basladm ama olmuo ki ben kaçamakta cok yaptım kabzlık sorunu içinde yatmadan önce elma sirkesini öneriorum sahsen 3 gündür tam gaz devam edıo saskınlık içindeyimm öncedende içerdim ama böle olmamıştı elma da yioruum die heralde amn allah bozmasn:roflol: en iyisi sen dene bak verebiliosan ne ala veremezsende diğerlerine devam edersn hem sen isveçe zor diosan sana elma diyetnde kolaylık dilerimmmmm

Ay valla bi başlayıp bakayım isveç gerçekten zor geldi ama en azından 3 kilo verdim.
verdiğim bu kilolar geri gelmeden yeniden başlamam lazım diyete..
sen de stres yapma herşeyin ama herşeyin başı sağlık...tekrar geçmiş olsuna.s.

ben böle dietlerin daha sonradan hüsranla sonuçlanacağına inanıyorum...kilo verdirir tamam da geri alınır.yemeden olmaz.sırf elma ile hiç olmaz...elmanın fazlası kan şekerini düşürür tansiyonu oynatır..az az sık sık yiyerek ara öğünlerde de mevsim meyvaları tüketerek yapılan dietleri daha mantıklı buluorum.ama, umarım herkez sağlığını kaybetmeden sonuç bulur...bu tür dietler saç döker kansızlık yapar aman dikkat diorum...inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız kızlar..

Ben başladım bugün sabah kahvaltı olması çok büyük avantaj ve gerekli kahvaltısız kilo verilmez...
kan şekerim benim normalde çok düşer.ama az önce ilk elmamı yedim tatlı isteğimi yatıştırdı ama tabi tansiyonum nolur bilemem
:hulya:

canım cok cok üzüldüm gecmiş olsun en yakın zamanda iyileşir insallah

SAOL TATLIM ILAÇ ALERHISI OLDU ENFEKSIYONDA YATIYO BUGUN GELDIM BENDE OFF HASTANEDE DE COK ACIKIYORUM KANTINE ININCE KENDIMI ZOR TUTUYORUM NAPCAM YA BN BÖLE SÖZDE BAYRAMA KADAR AZ ZAYIFLAYACAKTIM NERDEEEEEEklava:klava:

öfff regl oldum ya ne halt yicem bilmiorum bende nie karnm sisti diodum ya (

TATLIM OŞİŞLIK HERKES TE OLUYO ÇOK DEGIL 6-7 SAYFA GERIDE BENDE DUA EDIYODUM BIDE AGRILARIM ÇOKTU ...AMA OLMAN GUZEL SIKINTISI DAHA ZOR SUKREDELIM OLUYORUZ BUARADA 3GUNE INERSIN ÖPTUM SENI:1hug:

arkadaşlar bu dıyet kac gün sürüyor lütfen benı bılgılandırırmısınız bu gün bende başladım

istediğin kadar yapabilirsin 5-6-7 gün istersen 2 hafta yap belli bi zamanı yok ama çok sıkıyor insanı
yoksa dayanması kolay elma tok tutuyor zaten şeker ihtiyacını da karşılıyor

istediğin kadar yapabilirsin 5-6-7 gün istersen 2 hafta yap belli bi zamanı yok ama çok sıkıyor insanı
yoksa dayanması kolay elma tok tutuyor zaten şeker ihtiyacını da karşılıyor

cok teşekkür ederım canım bakalım denemek ıstıyorum becere bılırsem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yaparsın canım bi kere karar verdikten sonra yapılıyor..önemli olan o azmi kaybetmemek ve sabır göstermek...

ben 2 gün yaptım tabi tartı oynamayınca sinir oldum...sanki 2 günde aldık bu kiloları da 2 günde gitcekkk
zaten 2 günde giden sudur,yağ değil..

bugün ve yarın 2 günlük detoks yapıp elma diyetine devam etcem sanırım..

sanada kolay gelsin..kahvaltı olması büyük avantaj uzun süre acıkmıyorsun..ama yumurtanı mutlaka ye
a.s.

slm kızlarrr reglim seneler sora ilk defa ağrısız gecio sükür bi sıkıntım yok ama malum tatlı krizleri dün dayanamadm resmen kuduruorum çikileta yedim vala aman 2 haftadr ilk defa yiorum diyede bi güzel avuttum kendimi kaydirigubbakcemile3 tartılmıycam bugun zaten hastaym büyük ihtimal fazla cıkcak moralımı bozmaya gerak yok bittikten sora tartılırım artık
selmacım hosgeldn insallah istedgn kiloyu verebilirsin :)
gsd cim senden tekrar hosgelirsin insallah iice yalnz bıraktınz beni burda zaten mafoldumben

canım merak ettim reglin bitince tartılıp haber ver..
sen 2 haftadır mı yapıosun?yaa diyet iyi güzel de denildiği kadar kilo verdirmiyor gibi geldi bana...

bugün ve yarın 2 günlük detoks tarzı bi çorba içiçem kahvaltımı yapıp akşama kadar onu içicemm

elma yeşil fakat çok ekşi değil hafif mayhoş.olur mu?

olur canım ya ama yeşil olcak hatta nette bazı sitelerde mide rahatszlığı olanlar tatlı elma yesin bile diolar bi tutarszlık söz konusu :uhm: ama bidaki aldgnda daha ekşisini alırsın olur biterr zaten ister tatlı ye ister ekşi ye su diyete harfiyen uyarsan yani elmadan baska bişi yemezsen (ki ben dayanamıorum yiorum kaydirigubbakcemile3) az veya cok her insanoğlu kilo verir heralde :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…