Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

nasılsınız elma güzelleri,biliyorsunuz ben 7 gün yaptım elma diyetini 4 kilo verdim ,eşimde 8 gün yaptı 6 kilo verdi ee tabi erkekler daha fazla veriyor ben kilomu korumaya çalışıyorum akşam ekmek yemiyorum sekizden sonrada meyve harici birşey yemiyorum hadi bakalım size kolay gelsin a.s.

kızlar merak ediyorum ilk yapanlar ve büyük kilolar verenler lütfen yazsın kilonuzu koruya bildinizmi yoksa tekrardan aynı başladığınız yeremi döndünüz ben 7 kilo verdim hala devam ama aralardada yiyorum korkum verdiğim kiloları tekrar almak

gün değil tatlım 6 yada 7 hafta oldu metabolizmam nerdeyse hiç çalışmıyor fx15 le bile 1 paket bitirdiğimde sadece 2,5 kilo gitmişti elma diyetindede hiç kasmadım kendimi abartı bir şekilde kahvaltı yapıyorum öğlen çorba içiyorum sade akşam 7 den sonra resmen oruç tutuyorum gün boyu yiyeceklerimi ve içeceklerimi 7 ye kadar bitirmiş oluyoyorum şimdiki korkum umarım kilolar gelmez

slm elmacı arkadaşlar bi kaç gündür giremedim.ben elma diyetine 15 kasımda başlamıştım ve 4 haftada toplam 13 kg verdim.diyet dışına cıkmadım ilk hafta hariç fazla sporda yapmadım.şu an 75 kg ve iraz kg vermem yavaşladı o yüzden 3 günlük diyet değiştireceğim.eğer azimle yaparsanız kg verirsiniz cumaya kadar size önceki ve sonraki fotolarımı eklicem.hepinize kolay gelsin

maşallah canım tebrikler çok iyi vermissin tabi kaçamak yapmayınca benim gibi:kedi::kedi::roflol:

cevabın için teşekkür ederim yoyo.benim vermem gereken 40 kilo var resmenama başarırım diye umut ediyorum 4.haftamdayım ama elma diyetiyle değil 7 kilo verdim bakalım bugün elma diyetinede başladım yazarım sonuç değiştikçe.

slm elmacı arkadaşlar bi kaç gündür giremedim.ben elma diyetine 15 kasımda başlamıştım ve 4 haftada toplam 13 kg verdim.diyet dışına cıkmadım ilk hafta hariç fazla sporda yapmadım.şu an 75 kg ve iraz kg vermem yavaşladı o yüzden 3 günlük diyet değiştireceğim.eğer azimle yaparsanız kg verirsiniz cumaya kadar size önceki ve sonraki fotolarımı eklicem.hepinize kolay gelsin
arkadaşım 4 hafta oldu diyorsun elma diyeti 15 kasımda başlamışsın bugün 19 kasım bir yanlışlıkmı var

arkadaşım 4 haftada 13 kilo verdim diyorsun ama 15 kasımda başladıysan eğer bugün 19 kasım bir yanlışlık var sanırım

Yaa kızlar yeŞıl elma yerıne sarı yesek n'olur ??? Pek sanmıyorum ama problem olurmu? Bnde baŞlıcamda bugÜn..

vanilyacım yeşil ve ekşi elma olcakmıss.
melbor tebrk ederim su diyetle kilo veremeyen tek insan olcam heralde hala bi değişim hissetmıorum kendimdemafoldumben gerci kaçmakta cok yapıorum ya akşam mutlaka ağzıma bişey atıorum yoksa midem bulanıyo bakalım inat ettim bırakmıycam haftada sadece gram verdgmıde görsem böle devam edicem

''yoyo'' cum çok sağol canım ben bugün başladım, gittim yeşil ve hafif ekşi elmalarımı aldım.. hee kızlar bu arada pahalı cidden o yeşil elmalar ama migrosta indirimde rejimi yapanlara duyurulur...

merhabalar,ben de yarın başlıyorum.sabah tartılıcam.başlangıç kilomu ve gelişmeleri yazarım size.desteğinizi bekliyorum.

vanilyacım evet biraz pahalı ben ilk aldgmda kalp krizi geciriodmkaydirigubbakcemile3 smdi daha ucuzunu buldum biyerden ordan alıorum. kolay gelsn sana fakat anladm ki ne kadar elma yiosan o kadar kilo gidio benm yedgm elma 2 yi gecmıodu günde smdi 3 4 yemeye calışıroum akşamları malesef kaçamkta yapıorum napalım az gitsin öz gitsin de geri gelmesin:hulya:
naarfcımm sende hosgeldin kolaylıklar diliorum sanada
kızlar ilk zamanlar zorlacaksınız yılmayn devam edin kaçamakta yapsanız ertesi gün kaldgnz yerden devam edin er yada gec gidecek bu kilolar kararlı olalım kafanıza takılan bişi oldumu sorun yine elmden geldgnce yardmcı olmaya calışırım öpüorum hepinizi
he bu arada bizim elma kaçakları nerdesinz siz yaaaklava:

DERSLERIMDEN DOLAYI COK GIREMIYORDUM GELDIM GELDIM ARKDASLAR DIYETE DEVAM EDIYORUZ DEGILMI BEN AYNI HIZLA GIDYORUM GAYETTE MEMNUNUM EN AZINDAN HER HAFTA 4 KILO VERMENIN MUTLULGUNU YASIYORUM sımdı spor hocasından laha corbası dıyetı aldım bununla haftada 4 kılo verıyorusnuz ama sadece lahana degıl degısık bı lıste bı abla yaptı bızım salonda 1 hafta yapıyor 1 hafta ara verıyor yanı ayda 8 kılo verıyor bu abla 3 ayda 30 vermıs he bugun ıtıbarıyle dıyete baslayalı berı verıdgım kılo 39 oldu cok mutluyum cooook sadece regl donemı problem oluyorrr msn bıle acamıyorum ders calsımaktan gıreyım dedım spora gıdecegım bugun salon kapalı gıtmeden yazayım dedım

merabalar herkese:))ben de elma yemeye devam ediyorum:))yavaş kilo vermemiz daha garantili,çünkü yağlar yavaş yavaş eriyormuş,vücuttaki su hızla kaybediliyo,yani gram gram verelim,ama yğdan verelim,bi daha kolayca geri gelmesin..ben şahsen şuan öyle yapıyorum,tatlı ve hamur işi hariç,herşeyi azar azar yiyorum,bi de vejeteryan olduğum için et de yemiyorum...bol bol elma yiyorum,bağırsaklarım düzeldi,akşamdan da yemeyince kilo alınmaz zaten...yavaş yavaş kilolar gitsin,öz gitsin az gitsinkaydirigubbakcemile3

aslıgülll tebrik ediyorum ya senii süpersin biraz bahseder misin elma diyetiyle mi verdin bu kiloyu ve ne kadar sirede?ve birde kaç kiloyla başladın ?şahsen ben 124 teyim şu an geçen ay başladım diyete 131 le kafama göre yaptım az yedim çorba falan içtim ama dahada hızlansın istiyorum .beni bilgilendirrisen mutlu olurum.hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…