böyle gidersen sen kısa sürede inersin 60 a :ecrin_bebek: ama veremedgn zamanlarda olcak canını sıkmıcaksn diyetinide bıakmıcaksn bide öle zırt pırt tartılmak yokkklmaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 datlum ben yapamıorum siz yapın diorum işte vatana millete faydalı olmak acısından laelaelaelaelae laelaelaelaelaediyene bak delikafadulden:jeyyar:
GELDİM GELDİM ARKDASLAR 130 KILO DIYE BILIYORUM FAZLADA OLABILIR O ZMANLAR TABI KABUL ETMEK ISTEMIODUM KILOMU SUAN RAHATLIKLA ARTTIRABILIRIMALLAHA HAMD OLSUN BEN NE KADAR SUREDE VERDIM 3.5 AY OLDU TABI ELMA DIYETINE 1 AYDIR BASLADIM BEN ILK AY AZ AZ SALATA YEDIM YAGSIZ TUZSUZ MEYVE YEDIM SONRADA SPORA GITTIM LAHANA DIYETINE GELINCE IGRENC FALAN DEMEYIN BENIDE GERMEYIN BURDA MOTIVE EDIYORUZ BIRBIRMIZI LAHANA DIYETI IYIMIS ELMA DIYETIDEOLE LAHANA DIYETINI BIR HAFTA YAPIYORSUN BIR HAFTA BIRAKIRYORSUN BENIM AMACIM BIR HAFTA LAHANA DIYETI YAPMAK BIR HAFTADA ELMA DIYETI YAPMAK BOYLE DONUSUMLU GIDECEGIM LAHANA CORBASININ TADI KOTUYSE VANILYA ICINE 2 KASIK YOGURT AT TADLANDIR ETRAFIMDAKI ARKDASLARIM YAPTI VE OLDU ARKDASLAR BAYRAM GELIYOR SIZ ELMAYA DEVAM EDIN BEN BU HAFTA LAHANYI UYGULAYAIM HABER VERICEM SIZEE HE BIRDE UNUTMADAN ARKDASLAR DIYETE ILK BASLAYAN KISININ ILK HAFTADA 3 KILO VERMESI DEMEK 2 KILO MIDEDIKELRIN BOSALMASI DEMEIKTIR O KILO SAYILMAZ ONEMLI OLAN IKINCI HAFTA VERIDGI DIR OPUYORUM HEPINIZI BEN SIMDI SPORA GIDECEGIM LAHANA CORBAMI ICIYORUM TADI O KADARDA KOTU DEGIL AYLARDIR AC OLAN BEN BUNU DIYORSAM HICBISEYI YOK LIMONLA TATLANDIRIN YOGURTLA ONU SIFA NIYETINE ICMEK ONEMLI AMELLER NIYETLERE GOREDIR ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ kaydirigubbakcemile5
hoşgeldn tatlım bizdee öle bu kilolar ne zman gtcek die debelenıoduk kaydirigubbakcemile3
yoyocum kilolarım bana çok debeleniyor gtmek istemiyorlar bende inatla onlardan kurtulmaya çalışıyorum:)))
hiç pes edipte diyeti bırakmadım ama haftada en az bir akşam kaçamagımız oluyor ama ekmeksiz =)
bu aralarda biraz fazla misafir agırladım yaglı şeyler mutlaka geldi soframıza
ama ben fazla yemedim bayrama kadar hedef 75 kgydi ama olamadı şu son 3 gun içinde 1 kg daha verebilsem ne ala bunun için yine bogazımı çok sıkı tutuyorum ve spor yapmaya yeniden başladım inşallah bayrama 77 kg ile giricem ve bayram sonu hedefim 76
bayramlarda çok tatlı tüketmeyi sevmedigimden pek korkmuyrum :)
geçen bayramda toplamda 3 çokolat bir iki dilim tatlı yemiştim :)))
dikkat et bayramda verdigin tüm kiloyu alma canım çünkü büyükler aaa begenmednmi tatlımı niye yemiyosun illede ye y eye diye başının etini yiyorlar sonrada bu ara kilomu aldın sen diyorlar çok acımasızlar çokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?