Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy lahana çorbasını boşvrr yaa elma diyeti daha iyi cidden.. sonuçta verdiğin kiloda aynı ben 6 gün yaptım lahana diyetini ve hiç kaçamak yapmadım ama elma diyetiyle daha çok kilo verdim kii 4. günümdeyim yani.. içme o iğrenç şeyii ıykk

GELDıM GELDıM ARKDASLAR 130 KILO DIYE BILIYORUM FAZLADA OLABILIR O ZMANLAR TABI KABUL ETMEK ISTEMIODUM KILOMU SUAN RAHATLIKLA ARTTIRABILIRIM ALLAHA HAMD OLSUN BEN NE KADAR SUREDE VERDIM 3.5 AY OLDU TABI ELMA DIYETINE 1 AYDIR BASLADIM BEN ILK AY AZ AZ SALATA YEDIM YAGSIZ TUZSUZ MEYVE YEDIM SONRADA SPORA GITTIM LAHANA DIYETINE GELINCE IGRENC FALAN DEMEYIN BENIDE GERMEYIN BURDA MOTIVE EDIYORUZ BIRBIRMIZI LAHANA DIYETI IYIMIS ELMA DIYETIDEOLE LAHANA DIYETINI BIR HAFTA YAPIYORSUN BIR HAFTA BIRAKIRYORSUN BENIM AMACIM BIR HAFTA LAHANA DIYETI YAPMAK BIR HAFTADA ELMA DIYETI YAPMAK BOYLE DONUSUMLU GIDECEGIM LAHANA CORBASININ TADI KOTUYSE VANILYA ICINE 2 KASIK YOGURT AT TADLANDIR ETRAFIMDAKI ARKDASLARIM YAPTI VE OLDU ARKDASLAR BAYRAM GELIYOR SIZ ELMAYA DEVAM EDIN BEN BU HAFTA LAHANYI UYGULAYAIM HABER VERICEM SIZEE HE BIRDE UNUTMADAN ARKDASLAR DIYETE ILK BASLAYAN KISININ ILK HAFTADA 3 KILO VERMESI DEMEK 2 KILO MIDEDIKELRIN BOSALMASI DEMEIKTIR O KILO SAYILMAZ ONEMLI OLAN IKINCI HAFTA VERIDGI DIR OPUYORUM HEPINIZI BEN SIMDI SPORA GIDECEGIM LAHANA CORBAMI ICIYORUM TADI O KADARDA KOTU DEGIL AYLARDIR AC OLAN BEN BUNU DIYORSAM HICBISEYI YOK LIMONLA TATLANDIRIN YOGURTLA ONU SIFA NIYETINE ICMEK ONEMLI AMELLER NIYETLERE GOREDIR ZAHMET OLMADAN RAHMET OLMAZ kaydirigubbakcemile5

masallah aslıgül devamını diliorum alkisalkisalkis lahanayı bende yapamamıstım valla koca tencereyi dökmüştüm sen yaparsn insallah cokacimcoook artık akşam kaçamak yapmayı bırakmam lazm bide biraz daha erken uyanmam lazm bugun resmen 12de kalktım yatıorum anca malak gibi:mymeka:

arkadaşlar merhaba ben bu siteye ilk defa birşeyler yazıyorum ama uzun zamandan beri bu bölümü takip ediyorum.
1 haftadır elma diyeti yapıyorum ve 4 kilo verdim.
yardımcı olurmu bilmiyorum ama GNC'den Thermogenic formula adlı tableti kullanıyorum.
kesinlikle çok faydası oldu. hiç halsiz düşmüyorum ve acıkmıyorum.
bugüne kadar çok diyet denedim ama daha 1 hafta olmadan bıraktım.
bu ilaç çok iyi geldi.
faydam olursa ne mutlu bana..
ayrıca merak ettiğim bir nokta sexybebek adlı kullanıcının neden artık burda olmaması.
tüm sayfaları okuyamadım ama olayı da çözemedim. gerçekten diğer arkadaşları çok iyi motive etmiş önceden..
ve bende artık halihazırda bir takım&yarış varsa VARIM diyorumopuyorum opuyorumnanaktan

sedencim sexybebek die biri yokmus canım varmısta dediği gibi diilmiş vala bende tam anlamadm noldugnu milleti keklemiş sanırım (bende dahilkaydirigubbakcemile3) koydugu resmlermı onun diilmiş yoksa yalan seylermi demiş orasını kimse sölemio ama yalanda olsa onun sayesinde kilo veren insanlar var ve bu diyet gercekten işe yarıo ( artık diyetmi zulummu bilemicemlaelaelaelaelae) hosgeldn o zman sende tebrk edrim 4 kilo süper baslangc kilon kaç ?

kızlar basta takım gibi bişi yapcaktık ama su an o arkadaslar yok eğer isteyenler bu diyeti yapanlar hadi hep beraberrrr diyenler varsa takım yarış artık adına ne diosanz yapalım isteyenler girdkleri zaman fikirlerini söylesinler 3 5 kişide olsa far etmez bi gün belrleriz tartılırız hırslanrz belkim mafoldumben
isteyenlerin fikirlerini başlangıç kilolarını hedef kilolarını bekliyorumseve seve liste yaparm

kılzlar ben sabahları ve yatmadan önce iki kaşık elma sirkesini 1 bardak suya karıştırıp içiyorum. faydası ollduğuna inanıyorum..
ben 96 kiloyla başladım 1 hafta oldu 92'yim şu an

bende elma sirkesini kullanıorum 1 haftadr fln ama faydası varmı yokmu anlamıs diilim ilerleyen zamanlarda görcem inş. kac kilo olmak istiosun ki sen?

böyle gidersen sen kısa sürede inersin 60 a :ecrin_bebek: ama veremedgn zamanlarda olcak canını sıkmıcaksn diyetinide bıakmıcaksn bide öle zırt pırt tartılmak yokkklmaz:

ben çok kararlıyım kafamı koyduğumuda yaparım. 60!a düşemem diye hiç tereddüt etmiyorum.
ama biraz daha hızlı olsun istiyorum. yavaşta olsa bu olacak.
beni en çok bu GNC'nin ürünü rahatlattı diyetimi kolaylaştırdı.

kızlar bi süredir ugramıyordum aranıza çnkü kilo vrmem durmuştu
bu sabah yine gitti kilocum bende bir bakaym dedim :))

şekerim ben fikrimi söledim istediğini yap banane, ayrıca iğrençte derim kötü de derim istediğimi derim kimseye sormak zorunda değilim... Ben limonlada içtim beğenmedim benim beğenmemle motive olcak değilsin sonuçta, hee sana kolay gelsin bişi diyemem kutlarım azminden dolayıda...

hadi bakalım 5.gün ayy sanki kilo vermem durdu yaaa ama regl olcm yakında ondan dolayı sanırımm...

günaydın kızlar bayramdan sonra bende arnıza katılıcam. ben 1.5 aydır sirkeli su içiyorum 4 kilo verdim elma diyetinide yapıp ideal kilomu daha hızlı kavuşmak istiyorum. birbirimize destek çıkalım kızlar bu kilolar gitsin. boyum1,63 kilom 68 ve 53 kilo olmak istiyorum:)

hoşgeldn tatlım bizdee öle bu kilolar ne zman gtcek die debelenıoduk kaydirigubbakcemile3

yoyocum kilolarım bana çok debeleniyor gtmek istemiyorlar bende inatla onlardan kurtulmaya çalışıyorum:)))
hiç pes edipte diyeti bırakmadım ama haftada en az bir akşam kaçamagımız oluyor ama ekmeksiz =)
bu aralarda biraz fazla misafir agırladım yaglı şeyler mutlaka geldi soframıza
ama ben fazla yemedim bayrama kadar hedef 75 kgydi ama olamadı şu son 3 gun içinde 1 kg daha verebilsem ne ala bunun için yine bogazımı çok sıkı tutuyorum ve spor yapmaya yeniden başladım inşallah bayrama 77 kg ile giricem ve bayram sonu hedefim 76
bayramlarda çok tatlı tüketmeyi sevmedigimden pek korkmuyrum :)
geçen bayramda toplamda 3 çokolat bir iki dilim tatlı yemiştim :)))
dikkat et bayramda verdigin tüm kiloyu alma canım çünkü büyükler aaa begenmednmi tatlımı niye yemiyosun illede ye y eye diye başının etini yiyorlar sonrada bu ara kilomu aldın sen diyorlar çok acımasızlar çokk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım o acımaszları bılmezmıyım babanem smdiden dizlerini dövmeye başladı bu kız ölecek die zorla bişiler yedrme cabasndakaydirigubbakcemile3 valla kaçamaksz olmuo napiim gözümün önünde duruolar evdekilere almayın diorum alıolar onlar bana ben onlara bakarken olmuo aklımda durcağna midemde dursun diodum kiiiiii muhtesem vicudum hoop noluo die alarm vermeye baslado laelaelaelaelae bakalm ya bnde inatla devam edıorum burdaki arkadaslar kadar kilo vermıorum öle haftada 3 4 gtmıo malesef aman napiim gtsnde 1 gitsn razıyım ocağn sonuna kadar hepsi gitsin yetrki fisfisfis
bu arada kızlar burda birbirimizi motive etmeye calışıoruz kırıcı olmadan fikirlerimizi söylersek birbirimize daha faydalı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…