günaydın kızlar bayramdan sonra bende arnıza katılıcam. ben 1.5 aydır sirkeli su içiyorum 4 kilo verdim elma diyetinide yapıp ideal kilomu daha hızlı kavuşmak istiyorum. birbirimize destek çıkalım kızlar bu kilolar gitsin. boyum1,63 kilom 68 ve 53 kilo olmak istiyorum:)
tatlım buyur gel bekleriz a.s. su sirkeli su da bi banamı fayda etmıo anlamadm ki mafoldumben vermek istedgmz kilo birbirine yakın hadi ins veririz opuyorumnanaktan
iniallh canım kesin gelicem çünkü bayramda yapabilceğimi sanmıyorum onun için bayramdan sonra çünkü dayanamm ikramlardan yerim:kedi: birde sirkeli suyu sen nasıl ve nakadar süre içtinki cnm fayda görmedim demişsin.
cnm ben yaklask 4 5 ay önce 1.5 ay süreyle içtim üstelik diyette yapıodum yani diyet derken ekmek yemıodum abur cuburu kesmıstm vs.:kedi: bi bardak suya 1.5 yemek kasıgı sirke koyup içiodum her sabah ve akşam ama bende bi fark yaratmadı smdide yine 1.5 haftadr fln içmeye başladm bi faydası olcagı yok ya yinede bi umut senağlama
sen nasıl ne şekilde yapıosun da kilo verebılıosun acep?
yoyocum istersen bayramdan sonra elma diyetiyle beraber devam edelim bak görceksin nasıl düşcek kilolar ... çok azimli olalım olurmu..
yoyo sen hakemlık yap elma dıyetı yapma kaydirigubbakcemile3
tamam gülcüm bana uyar valla iyi olur bayramdan sonra beklıorum seni o zman opuyorumnanaktan verelm su sevmli kilocuklarımızı kurtulalımmm :içelim:
mrb cnm ilaç kulanmadan elma diyetini yapsan daha iiolmazmı en azından dogal . acıkıncada salata falan yersin yinede sen bilirsin tabi ben sadece sirkeyle 1.5 ayda 4 kilo verdim bayramdan sonrada elma diyetini başlıcaz yoyo ile 1.5 ayda inşallah kilolarımızdan kurtulcaz:Saruboceq: senide bekleriz ilaçlara okadar para dökmeye gerek yok bence kaydirigubbakcemile5 birde böyle deniyelimkızlar merhaba,
bugün elma diyetinde 9. günüm. bu diyeti 1 ay boyunca bir terslik olmazsa devam ettirecem.
sadece akşam 8 gibi filan açlık hissediyorum daha önceden de dediğim gibi GNC thermogenic formula
kullanıyorum. gerçekten iştahımı kesiyor.
bu ilaç bittikten sonra LW6090 kullanmayı düşünüyorum.
9 günde 4 kilo verdim.
sizlerinde deneyimlerinizi merak ediyorum.
herkese kolay gelsin..
merak etme canım 01,12,2009 elma diyetine başlama günümüz ok. ben 1 kilo elmamı dün aldım gerisinide salı günü alıcam malüm pazar daha ucuz oluyor.:dance: bu kez olumlu olda verelim beraber kiloları söz ben seni yarı yolda bırakmıcam çok inatçıyımdır 53 kiloya düşmem gerekiyor .sende verinceye kadar forumdan sana yazıcam kaçmak yok ama olurmulmaz:sözündede dur klava:vericem diye kararlı ol herşey morelde bitiyor bunuda hiç aklından çıkarma arkadaşim hep olmak istediğin kiloyu ve bizi kıskancak olanlarıda düşün olurmukaydirigubbakcemile5 inşallh enkısa zamnda gitcek bu kilolar yaza fıstık gibi hatunlar olarak gircez inan ben sacımı bile bıoyamıyorum ve hiç kıyafet almıyorum 55 kiloya düşünce ödülüm kuaför olcak:dance:53 kilo düşüncede komple gardırobu değiştiricem malum 15 kilo gidince hiçbişey üzerime olmıcakonun :sm_cool: bayramdan sonra bekliyorum yoyo kaydirigubbakcemile5
sen kaç kilosun ki bu ilaçlara dadandın ?kızlar merhaba,
bugün elma diyetinde 9. günüm. bu diyeti 1 ay boyunca bir terslik olmazsa devam ettirecem.
sadece akşam 8 gibi filan açlık hissediyorum daha önceden de dediğim gibi GNC thermogenic formula
kullanıyorum. gerçekten iştahımı kesiyor.
bu ilaç bittikten sonra LW6090 kullanmayı düşünüyorum.
9 günde 4 kilo verdim.
sizlerinde deneyimlerinizi merak ediyorum.
herkese kolay gelsin..
ay vala senden iyi diyet koçu olursırnaşık şey yok tatlum nie kaçiym benm ocağn sonuna kadar kilocuklarımı vermem lazm sevgulum askrden izne gelıo 3 seneden sora az bi değişiklik görsün cocuk acıorum onada sırnaşık şey gayet kararlıyım bak kaç kişi baslamstk surda geriye bi ben kaldm :hooray: bayram bitince surda nası yapalım napalım fln die konusurz he ayrıca öle gunde 1 kilo elma fln yiyemem habern olsn 3 taneyı zor yıorum:dilcikar: ben öyle pek inatcı azimli değilimdr ama bu sefer kendimi sıkmaya kararlıyım vala doğru sölüosun ben kilocuklarm canlarım dedikce iyce yerleştilerklava: bende gecen dısarı cıktm annem bişi alcanmı kendine dedi gymek için yok ya 1 ay sora üstüme büyük gelcekler nası olsa die cıktı birden ağzımdan allahmı söyletti neee:Saruboceq:
allahtan eti sevmiorum ekmekte cok sevmem zaten öle serbetli tatlılarlada aram yok o yuzden yırttım akşam 6dan sonra yemek yemezsem bol su içersemmmm bayramı kazasz belasz atlatırımkaydirigubbakcemile5 sen kaç yasndaydn bu arada
22 oldum :ecrin_bebek:
sende gelıosun bi laf atıp kaçıosun valla ii taktik he zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?