Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım buyur gel bekleriz a.s. su sirkeli su da bi banamı fayda etmıo anlamadm ki mafoldumben vermek istedgmz kilo birbirine yakın hadi ins veririz opuyorumnanaktan

tatlım buyur gel bekleriz a.s. su sirkeli su da bi banamı fayda etmıo anlamadm ki mafoldumben vermek istedgmz kilo birbirine yakın hadi ins veririz opuyorumnanaktan

iniallh canım kesin gelicem çünkü bayramda yapabilceğimi sanmıyorum onun için bayramdan sonra çünkü dayanamm ikramlardan yerim:kedi: birde sirkeli suyu sen nasıl ve nakadar süre içtinki cnm fayda görmedim demişsin.

cnm ben yaklask 4 5 ay önce 1.5 ay süreyle içtim üstelik diyette yapıodum yani diyet derken ekmek yemıodum abur cuburu kesmıstm vs.:kedi: bi bardak suya 1.5 yemek kasıgı sirke koyup içiodum her sabah ve akşam ama bende bi fark yaratmadı smdide yine 1.5 haftadr fln içmeye başladm bi faydası olcagı yok ya yinede bi umut senağlama
sen nasıl ne şekilde yapıosun da kilo verebılıosun acep?

canım benimde bi anda düşmeye başladı. sabahları aç karnına 1 subardagı ılık suya 1 yemek kaşigı elma sirkesi 1 çay kasıgıda çiçek balı koyuyorum öyle içiyorum gece akşam yemeginden öncede içiyorum bazende gece yatmadan önce içiyorum ardada içine yarım limonda karıstırıyorum öylede deniyebilirsin. birde ac karnına işe yaramadıysa tok karnına içmeye dene . ben arada değişiklik olsun diye öyle yapıyorum. çok sıkı bi diyetde yapmadım gündede enaz 2.5 lt su içmen gerekiyor . 1.5 ayda 4kilo verdim ama bütün görenler kilo verdiğimi hissediyo ve ne yaptın diye soruyor bende söylemiyorum tabi.:jeyyar: bide canım sakın kilo veremiyorum diye düşünme gercekten olumlu düşün ve faydasını görceksin eminim ben gördüysem herkez görür inn buna benim metebolizmam çok tembeldir.. ben inanıyrum pes etme bu kez başarıcaksın ok kaydirigubbakcemile5:lepi:

yoyocum istersen bayramdan sonra elma diyetiyle beraber devam edelim bak görceksin nasıl düşcek kilolar ... çok azimli olalım olurmu..

yoyocum istersen bayramdan sonra elma diyetiyle beraber devam edelim bak görceksin nasıl düşcek kilolar ... çok azimli olalım olurmu..

tamam gülcüm bana uyar valla iyi olur bayramdan sonra beklıorum seni o zman opuyorumnanaktan verelm su sevmli kilocuklarımızı kurtulalımmm :içelim:

kızlar merhaba,

bugün elma diyetinde 9. günüm. bu diyeti 1 ay boyunca bir terslik olmazsa devam ettirecem.

sadece akşam 8 gibi filan açlık hissediyorum daha önceden de dediğim gibi GNC thermogenic formula

kullanıyorum. gerçekten iştahımı kesiyor.

bu ilaç bittikten sonra LW6090 kullanmayı düşünüyorum.

9 günde 4 kilo verdim.

sizlerinde deneyimlerinizi merak ediyorum.

herkese kolay gelsin..

tamam gülcüm bana uyar valla iyi olur bayramdan sonra beklıorum seni o zman opuyorumnanaktan verelm su sevmli kilocuklarımızı kurtulalımmm :içelim:

merak etme canım 01,12,2009 elma diyetine başlama günümüz ok. ben 1 kilo elmamı dün aldım gerisinide salı günü alıcam malüm pazar daha ucuz oluyor.:dance: bu kez olumlu olda verelim beraber kiloları söz ben seni yarı yolda bırakmıcam çok inatçıyımdır 53 kiloya düşmem gerekiyor .sende verinceye kadar forumdan sana yazıcam kaçmak yok ama olurmulmaz:sözündede dur klava:vericem diye kararlı ol herşey morelde bitiyor bunuda hiç aklından çıkarma arkadaşim hep olmak istediğin kiloyu ve bizi kıskancak olanlarıda düşün olurmukaydirigubbakcemile5 inşallh enkısa zamnda gitcek bu kilolar yaza fıstık gibi hatunlar olarak gircez inan ben sacımı bile bıoyamıyorum ve hiç kıyafet almıyorum 55 kiloya düşünce ödülüm kuaför olcak:dance:53 kilo düşüncede komple gardırobu değiştiricem malum 15 kilo gidince hiçbişey üzerime olmıcakonun :sm_cool: bayramdan sonra bekliyorum yoyo kaydirigubbakcemile5

birde canm kilolarımızı sevimli demiyelim çünkü onlar şımarıp tepemize çıkıyo üzerimizdende gitmekte bilmiyolar:::)))))) kurtulmamız gereken bir agırlık ::::)))

mrb cnm ilaç kulanmadan elma diyetini yapsan daha iiolmazmı en azından dogal . acıkıncada salata falan yersin yinede sen bilirsin tabi ben sadece sirkeyle 1.5 ayda 4 kilo verdim bayramdan sonrada elma diyetini başlıcaz yoyo ile 1.5 ayda inşallah kilolarımızdan kurtulcaz:Saruboceq: senide bekleriz ilaçlara okadar para dökmeye gerek yok bence kaydirigubbakcemile5 birde böyle deniyelim

ay vala senden iyi diyet koçu olursırnaşık şey yok tatlum nie kaçiym benm ocağn sonuna kadar kilocuklarımı vermem lazm sevgulum askrden izne gelıo 3 seneden sora az bi değişiklik görsün cocuk acıorum onada sırnaşık şey gayet kararlıyım bak kaç kişi baslamstk surda geriye bi ben kaldm :hooray: bayram bitince surda nası yapalım napalım fln die konusurz he ayrıca öle gunde 1 kilo elma fln yiyemem habern olsn 3 taneyı zor yıorum:dilcikar: ben öyle pek inatcı azimli değilimdr ama bu sefer kendimi sıkmaya kararlıyım vala doğru sölüosun ben kilocuklarm canlarım dedikce iyce yerleştilerklava: bende gecen dısarı cıktm annem bişi alcanmı kendine dedi gymek için yok ya 1 ay sora üstüme büyük gelcekler nası olsa die cıktı birden ağzımdan allahmı söyletti neee:Saruboceq:

sen kaç kilosun ki bu ilaçlara dadandın ?

ocagın sonuna kadar çok rahat verirsin canım ya merak etme senin zaman var genede ya benim yılbaşina kadar vermem lazım sevgilimle idaaya girdik ya 55 kilo olursam bana sürizi varmış :kedi: tabi oda başlıyo ama onun sadece 5kilo vermesi lazım benimse 15 kilo bakalım nasıl olcakkaydirigubbakcemile2 canım ya elmayıda kendini biraz zorla zorla 5tane falan ye enazından bende 2kilo yiyemm zaten ama sirkeye devam edelim ok bayramdan sonra nasıl yapacagımıza karar verelim ama bayramda çok kacırma ikramları unutmu onların üzerine nasıl yapıştıgını ocak sonunu ve sevgilini düşün çok yemek yoklmaz:klava: bende bayram boyunca ekmek hiç yemicem aburcuburda yok bolca suyumuda içicem sirkemede dvm edicem inşallh kilo almam 5 günde malum büyükler sürekli ısrar ediyor sunuda ye bunuda ye diye .:gitme: ayrıca ben seni karalı hale getirirm merak etme ben hergün yaptıklarımı yazıcam 15 günde 1 de tatılıca ok sen gaza gelirsin bu kez bıkmak yada sıkılmak yok azimle su kilolardan kurtulalım seksi hatunlar olarak yaza bikinimizle vede cicilerimizle girelim sefasını sürcez bak ozamn iyiki sabretmişim opuyorumnanaktandiceksin inn bana kaydirigubbakcemile5 kilolarımızla girdiğimiz yarışı beynimiz ve kararlılıgımız kazancak:hooray: kendimize olan güvenimiz gelicek enazından benim öyle kaydirigubbakcemile2

allahtan eti sevmiorum ekmekte cok sevmem zaten öle serbetli tatlılarlada aram yok o yuzden yırttım akşam 6dan sonra yemek yemezsem bol su içersemmmm bayramı kazasz belasz atlatırımkaydirigubbakcemile5 sen kaç yasndaydn bu arada

keşke bende kazasız belasız atlatabilsem:Saruboceq:25 yaşindayım sen kac yasındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…