Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kizlar:sinifsinif: ben 10 gundur diyet yapiyorum ve spora gidiyorum. Tartiliyorum ama kilomda hic bir degisme yok. Birde su elma diyetini denicem.Insallah iyi olur pek umidim yok ama.. Ben kac kez denedim kilo veremiyorum.Yanlis yapiyosun derseniz diyetisyene de gittim.Olmuyor..

tatlım belki hormonlarnda bi sorun vardr bi doktora görünmende fayda var bencea.s.

arkadaşlar saatlerdir konuyu okuyorum ve ciddi kilolar verilmiş, başarı oranı yüksek bir diyet, herkeside tebrik ediyorum başta seksybebek seni :) benimde ona yakın fazla kilom var ve bayramdan sonra inş bu diyete başlıyorum

Kusura bakmayin ama kimse bosuna umutlanmasin cnkü bu diyet hicbir ise yaramiyor..
Ben üc-dört gün önce denedim tamamen uydum kurallara ama aksam 8 gibi karin agrisina dayanamayinca birakmak zorunda kaldim..
Bikac kilo vermek istiodum ama bu kdr hizli yoldan olmuyomus ..
birinin 4 ay boyunca sadece yesil elma yediine kesinlikle inanmiyorum..

canım bende sirkeli su içtim çok dikkat etmedim yememe ama 2 kilo verdim bir ayda, salı günü başlıyorum inş yani bayramdan sonra, birbirimizi motive edelim benimde boy 1,60 kio 64 aynı oranlardayız , kaydirigubbakcemile birlikten kuvvet doğar kaydirigubbakcemile3

tamam gülcüm bana uyar valla iyi olur bayramdan sonra beklıorum seni o zman opuyorumnanaktan verelm su sevmli kilocuklarımızı kurtulalımmm :içelim:

yoyocum bende başlıyorum bayramdan sonra gülümcüm, sen ve ben ekip oluuup motive yoluyla atalım şu kilocuklarııııkaydirigubbakcemile5

bende elma diyetini 1 gün tam yaptım 2.gün dayanamadım yarım bıraktım. çok halsizleştim. 4-5kg fazlam vardı. yinede 1kg vermişim. ama bir daha yapmam.çok zor bir diyet çünkü.

ben yalanmı dıyorum bu nefısle alakalı ben 2. ayıam gırdım al ıste sadece bayrama 1 hafta kala lahana corbası dıyetı yaptım oda dıyetın son ıkı gununde et yendıgı ıcın et yemeden gecırmeyım dıye tam 6 kılo verdım lahan dıyetıyloe aama yarından ıtıbaren elma kemırmeye devam edeyrum ve benı ıkı gunudr gıttıgım yerlede gorenler ıı tanıyamadı sen nasıl zayıflamıssın kılo vermıssın dedılerr hepsı begendı auahuauha goruculer cıktı hatta ıstemez kalsın ama elma dıyetı zor ama yararı olan dıyet tabı sabredene ve sadece elma yııın demıolar corbada ıcın arada ekmek yag tuz seker bunları tuketmyın yeterlııı ıyı geceler arkdaslar n

yoyocum bende başlıyorum bayramdan sonra gülümcüm, sen ve ben ekip oluuup motive yoluyla atalım şu kilocuklarııııkaydirigubbakcemile5

canmcm gel tabi bekleriz 2 gün kaldı surda elma depoluyorum manav acaip acaip bakıo manyakmıdır nedir die bi ben alıomusum yesl elmayı delikafadulden ben 3 kilo verdkten sora kaldm 65 ın altına inemıorum su an ki elmayıda 3 4 gündür bıraktm ayrıca öküz gibide yedm börekler çörekler daha neler neler ve verdgm kilolarıda gerii almadm
ayrıca tabiki zor diyet bu akşam otur bi corba iç heralde hiçbi insan 4 ay boyunca sırf elmayla yasayamaz akıl mantık var herkeste ayrıca kahvaltı denen bişi var istedgn kadar ye o zaten seni tok tutuo gün boyunca.illa akşam yemeği yemek zorundamısın smdiye kadar yednde noldu sanki önce kafanızda su işi bitirip öyle geln buraya milletinde motivasyonunu düşürmeyn.burda 1 aydr bas bas bağırıorum akşm 5 gibi mutlaka yiorum bişiler midem bulanıo die ama 6 dan sora hiçbişicik yemıorum (istisnalar hariç tabinaniknanik) herkes burda arada sırada mutlaka bişiler yio ki madem inanmıosun nie yapıosun o zamn onuda anlamıs diilim. isteyen istedgni desin sabah kahvaltınızı kuvvetlı yapn günde 3 4 elma yiyin dayanamıosanz aksam 5 gibi bi corba için salata yiyin 6 dan sora bişi yemeyn bol bol su için oldu bitti gayet mantıklı yani sunu yapıpta kilo veremeyen bi insan varsa(sağlık sorunu olanlar harc) ve hala inanmıorum diosa yuh diorum inanmayan yapmasn homini gırtlak götrmeye devam edip kilo verceğni umsun

Son düzenleme:
veee bugün start elma diyetineee, evi toparlayım biraz doğruu manavaa, hadi bakalımm sonuçları bildiririmm :) bu arada dün tartıda ldımm çok mutluyum

günaydın kızlr aramıza hoşgeldin ftmglgncgl. yoyo ben bugün başladım bakalım irademize sahip olabilcekmiyiz. bayramda okadar çok korkmama ragmen kilo almadım gerçi çok rahatsızdım odamdan dışarı çıkamadım onnda etkisi var tabi. bugünden itibaren yeni bir sayfa acıp
diyetimize devm edelim hemde vazgeçmeden ok.

benimde boyum 1.63 kilom 68 ftmglgncgl sennle aynı orantıdayız. yoyoda aynı vermemiz gereken enaz kilo 10 kilo kızlar unutmayalım beynimize söz geçirelim olurmu yoksa gitmez bu kilolar :::((((

selam bende de kızım var emziriyoru ama zayıflama gerekiyor ya yoksa deli olacam 12 kilo vermeliyim yoksa çıldıracam bana yardım lüftennn

kaydirigubbakcemile5
yoyocum bakıyorum bu kez çok azimlisin doldurmuşsun elmaları aferin sanaopuyorumnanaktan ama börekleri götürmenden hiç hoşlanmadımlmaz: bukezlik affedelim seni ama bugünden itibaren kaçamakları unut olurmu yoksa kiloların senn yanında sevimli sevimli otururlar bundan sonra börek abur cubur yokklava:

selam bende de kızım var emziriyoru ama zayıflama gerekiyor ya yoksa deli olacam 12 kilo vermeliyim yoksa çıldıracam bana yardım lüftennn

canm mrb emziriyormuşsun bebişini ya birazdaha sabretsen olmazmı bence sadece ekmegi kes kepekli ye ve akşam 6dan sonra bişey yeme vede abur cubur fazla kaçıma zaten verirlir agır diyetler bebişi zarırı olmasın sonra bide yürüyüş yap agır kilo verirsin ama hem saglıklı hemde çocugunu zarar vermeden verirsin yinede sen bilirsin. biz yapıyoruz ama bizim bebişler yok hemde zamanında yeterinde yedik depoladık zaten :sm_cool: bundan sonra azda yesek bişey olmaz . ben emziriyor olsaydım bu tarz diyetler yapmazdım . bebeklere biraz düşkünümdeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…