merhaba kizlar:sinifsinif: ben 10 gundur diyet yapiyorum ve spora gidiyorum. Tartiliyorum ama kilomda hic bir degisme yok. Birde su elma diyetini denicem.Insallah iyi olur pek umidim yok ama.. Ben kac kez denedim kilo veremiyorum.Yanlis yapiyosun derseniz diyetisyene de gittim.Olmuyor..
günaydın kızlar bayramdan sonra bende arnıza katılıcam. ben 1.5 aydır sirkeli su içiyorum 4 kilo verdim elma diyetinide yapıp ideal kilomu daha hızlı kavuşmak istiyorum. birbirimize destek çıkalım kızlar bu kilolar gitsin. boyum1,63 kilom 68 ve 53 kilo olmak istiyorum:)
tamam gülcüm bana uyar valla iyi olur bayramdan sonra beklıorum seni o zman opuyorumnanaktan verelm su sevmli kilocuklarımızı kurtulalımmm :içelim:
yoyocum bende başlıyorum bayramdan sonra gülümcüm, sen ve ben ekip oluuup motive yoluyla atalım şu kilocuklarııııkaydirigubbakcemile5
canmcm gel tabi bekleriz 2 gün kaldı surda elma depoluyorum manav acaip acaip bakıo manyakmıdır nedir diebi ben alıomusum yesl elmayı delikafadulden ben 3 kilo verdkten sora kaldm 65 ın altına inemıorum su an ki elmayıda 3 4 gündür bıraktm ayrıca öküz gibide yedm börekler çörekler daha neler neler ve verdgm kilolarıda gerii almadm
ayrıca tabiki zor diyet bu akşam otur bi corba iç heralde hiçbi insan 4 ay boyunca sırf elmayla yasayamaz akıl mantık var herkeste ayrıca kahvaltı denen bişi var istedgn kadar ye o zaten seni tok tutuo gün boyunca.illa akşam yemeği yemek zorundamısın smdiye kadar yednde noldu sanki önce kafanızda su işi bitirip öyle geln buraya milletinde motivasyonunu düşürmeyn.burda 1 aydr bas bas bağırıorum akşm 5 gibi mutlaka yiorum bişiler midem bulanıo die ama 6 dan sora hiçbişicik yemıorum (istisnalar hariç tabinaniknanik) herkes burda arada sırada mutlaka bişiler yio ki madem inanmıosun nie yapıosun o zamn onuda anlamıs diilim. isteyen istedgni desin sabah kahvaltınızı kuvvetlı yapn günde 3 4 elma yiyin dayanamıosanz aksam 5 gibi bi corba için salata yiyin 6 dan sora bişi yemeyn bol bol su için oldu bitti gayet mantıklı yani sunu yapıpta kilo veremeyen bi insan varsa(sağlık sorunu olanlar harc) ve hala inanmıorum diosa yuh diorum inanmayan yapmasn homini gırtlak götrmeye devam edip kilo verceğni umsun
selam bende de kızım var emziriyoru ama zayıflama gerekiyor ya yoksa deli olacam 12 kilo vermeliyim yoksa çıldıracam bana yardım lüftennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?