Günaydın bende yapıcam ama elmayla değil elmayla çok yaptım zaten bide mandalinayla deniycem aynı olcak yine ama sonucu bildiririm size bide bunu salatalıkla yapanlarda varmış mandalin le yapayım 1 hafta sonra salatalığıda deniycem:)
evet canım aynı oranlardayız yoyoda öyle, birbirimize destek olalım verelim şu kiloları, şimdilik iyi gidiyor acıkmadım, şöyle bu diyetten üç kilo versem o bile iyi olacak, sonrada başka bir diyet yapıp tekrar elma diyetine dönerim bünye alışmamış olur , vereceğiz inşş ben inanıyoruumm kaydirigubbakcemile5 bu arada bana fatma diyebilrsin canımmbenimde boyum 1.63 kilom 68 ftmglgncgl sennle aynı orantıdayız. yoyoda aynı vermemiz gereken enaz kilo 10 kilo kızlar unutmayalım beynimize söz geçirelim olurmu yoksa gitmez bu kilolar :::((((
evet canım aynı oranlardayız yoyoda öyle, birbirimize destek olalım verelim şu kiloları, şimdilik iyi gidiyor acıkmadım, şöyle bu diyetten üç kilo versem o bile iyi olacak, sonrada başka bir diyet yapıp tekrar elma diyetine dönerim bünye alışmamış olur , vereceğiz inşş ben inanıyoruumm kaydirigubbakcemile5 bu arada bana fatma diyebilrsin canımm
gül ben bu diyeti baya yaptım 6 kilo civarı verdim sonra kilo vermem durdu veremedim bıraktım bende onu bide ekşi elma yiyemiyorum ben sevmiyorum normal elmayla olsa olur tabi onuda denerim işe yararmı diye :)burdaki kızlar olmaz ekşi olcak diyo ben ekşi hiç bişey sevmem bi hırsla yaptım ozaman 6 kiloyu verdim işte çok fazla kilomda yok 68 kiloyum 8 kilo fazlam var
gül ben bu diyeti baya yaptım 6 kilo civarı verdim sonra kilo vermem durdu veremedim bıraktım bende onu bide ekşi elma yiyemiyorum ben sevmiyorum normal elmayla olsa olur tabi onuda denerim işe yararmı diye :)burdaki kızlar olmaz ekşi olcak diyo ben ekşi hiç bişey sevmem bi hırsla yaptım ozaman 6 kiloyu verdim işte çok fazla kilomda yok 68 kiloyum 8 kilo fazlam var
olur fatmacım moralini yüksek tut veririz merak etme. bende acıkmadım zaten acıkmadan yiyorum ama normal yeşil elma yiyorum ekşi değil birde sabah ve akşamlari elma sirkesi ve bal içiyorum ben faydasını görüyorum bünye kilo verme dursada sabret bırakma yaptıgın seyi çünkü sonradan daha çok kilo düşüyor bende öyle oldu bide çok sık tartılma olurmu aynı şekilde dvm edelim bakalım 15 günde 1 tartılalım ok.kaydirigubbakcemile5 en azından ben öyle yapıcam :sm_cool:
işte arada kayınvalide ve anne ziyaretleri var ve muhtesem akşam yemekleri bilirsinizslm kızlarrrrrrr sabahtan beri girmeye calışıorum fıtık etti vala giremedm siteye :umursamaz: neyse kızlar bayramda abartmıstım biraz yine eskiye döndüm elmama devam ediorum fakat rahatszm biraz ilaç içmem lazmdı ondan akşam bi tabak corba yedm bikaç tanede çikileta yanlş anlaşılmasn su madlen olanlardan mink minikelma sirkem yok yrn cıkıp alıcam yrndan itibarende sirkeye baslıcam... fatmacm bi hafta elma yapsan hiçbişi anlamazsn kilon cok yok o yuzden yüksk kilolar vermeyi umma hayal kırıklığna uğramanı istemem opuyorumnanaktan
bende sirkeli ballı ılık su içtim yirmi gün boyunca arada unuttuğum oldu ama yinede iki kilo verdim. tamam , benim yemekle çok aram yok aslında ama düzenli beslenmiyorum o yüzden kilo veremiyorum. inş elma diyeti faydalı olur bizim için canım, bu arada benim bünyem bir sisteme alışınca kilo verme duruyor gibi yada bana öyle geliyorda olabilir, bir hafta elma yapıp bir iki gün başka bir diyet yapıp tekrar elma dietine döneyim diyorum, sen de nasıl oluyor canım , kilo verebiliyor musun uzun süreli ? ama kararlıyım gidecek bu kötü kilolaaarrropuyorumnanaktan
arkadaslar bende baslamak istiyorum yazin verdigim kilolari yine aldim 60a kadar inmistim ama simdi yine 65 oldumcok üzgünüm o yüzden bu Diyete baslamak istiyorum ama benim bi sorum var sizlere bu diyeti ilaki yesil elmaylami yapmamiz gerek yada yeterki elmami olsun?Insallah her elma cesitiyle olur cünkü yesil elmayla aram pek iyi degil.Aydinlatirsaniz sevinriim yarin baslayacam ama sari elmayla :)
slm kızlarrrrrrr sabahtan beri girmeye calışıorum fıtık etti vala giremedm siteye :umursamaz: neyse kızlar bayramda abartmıstım biraz yine eskiye döndüm elmama devam ediorum fakat rahatszm biraz ilaç içmem lazmdı ondan akşam bi tabak corba yedm bikaç tanede çikileta yanlş anlaşılmasn su madlen olanlardan mink minikelma sirkem yok yrn cıkıp alıcam yrndan itibarende sirkeye baslıcam... fatmacm bi hafta elma yapsan hiçbişi anlamazsn kilon cok yok o yuzden yüksk kilolar vermeyi umma hayal kırıklığna uğramanı istemem opuyorumnanaktan
yorum yazmıyorum dıye sızı bırakmadık kıslarr sadece ıslemekteyım ders calısrken gırıp bakıyorum ben elma dıyeı artı lahana corbası ıkısını bılrıkte yurutuyorum sıze soylerım sonuclarıı gecen hafta lahana dıyetını 4 gun yaptım 3.5 kılo verdım
sonra kurban bayramı gırdı sımdı gene devam edıyorum bayrmada benı goren herkes tanıyamadı :) herkese ıyı gunler durmak yok yola devam
işte arada kayınvalide ve anne ziyaretleri var ve muhtesem akşam yemekleri bilirsinizne önerirsiniz kızlar , nasıl yapayım o akşamlarda , böyle bir diyeti desteklemezler, açıklamam zor. tamam yoyocumm uzatabildiğim kadar uzun süreli yapacagımm o zamansositososito
inşallah veririsn cnm kiloları ama yeşil elma olması gerekiyormuş bende sevmm ama malesef yiyorum:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?