Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yoyocum uyanamadın mı daha arkadaşim ya yatarak diyet olmaz :mymeka: erekn kalkmak lazım hadi uyanın kızlar yeşil çay içelim bereber :içelim:

Günaydın bende yapıcam ama elmayla değil elmayla çok yaptım zaten bide mandalinayla deniycem aynı olcak yine ama sonucu bildiririm size bide bunu salatalıkla yapanlarda varmış mandalin le yapayım 1 hafta sonra salatalığıda deniycem:)

dene bakalım sonucu bizimnle paylaş belki elma ark. sıktıgında denerler ben deyemm cnm salatalık hiç yemiyorum sevmem mandalinada öyle bir taneyi bile bitiremm elmayı normalde çok sevdiğim için bu daha kolay geliyor. birde elmada daha çok vitamin varmış salatalıktansa bence elma ye daha tok tutar salatalığın tok tutacagını sanmıyorum mandalina için bişey diyemicem seviyorsan sana kolay geliy inşallah en kısa zamnda istediğin kilona kavusursun cnm opuyorumnanaktan.

ümran80 canm elmayla çok yaptım zaten demişsin faydasını görmedinmi peki neden bıraktın ve nasıl yaptın merak etdim

benimde boyum 1.63 kilom 68 ftmglgncgl sennle aynı orantıdayız. yoyoda aynı vermemiz gereken enaz kilo 10 kilo kızlar unutmayalım beynimize söz geçirelim olurmu yoksa gitmez bu kilolar :::((((
evet canım aynı oranlardayız yoyoda öyle, birbirimize destek olalım verelim şu kiloları, şimdilik iyi gidiyor acıkmadım, şöyle bu diyetten üç kilo versem o bile iyi olacak, sonrada başka bir diyet yapıp tekrar elma diyetine dönerim bünye alışmamış olur , vereceğiz inşş ben inanıyoruumm kaydirigubbakcemile5 bu arada bana fatma diyebilrsin canımm

gül ben bu diyeti baya yaptım 6 kilo civarı verdim sonra kilo vermem durdu veremedim bıraktım bende onu bide ekşi elma yiyemiyorum ben sevmiyorum normal elmayla olsa olur tabi onuda denerim işe yararmı diye :)burdaki kızlar olmaz ekşi olcak diyo ben ekşi hiç bişey sevmem bi hırsla yaptım ozaman 6 kiloyu verdim işte çok fazla kilomda yok 68 kiloyum 8 kilo fazlam var

olur fatmacım moralini yüksek tut veririz merak etme. bende acıkmadım zaten acıkmadan yiyorum ama normal yeşil elma yiyorum ekşi değil birde sabah ve akşamlari elma sirkesi ve bal içiyorum ben faydasını görüyorum bünye kilo verme dursada sabret bırakma yaptıgın seyi çünkü sonradan daha çok kilo düşüyor bende öyle oldu bide çok sık tartılma olurmu aynı şekilde dvm edelim bakalım 15 günde 1 tartılalım ok.kaydirigubbakcemile5 en azından ben öyle yapıcam :sm_cool:

cnm ben normal yeşil elma yiyorum ekşe değil yoksa ekşi bende yiyemm ben fayda görecegimize inanıyorum. :teytey: zaten inanmak başarmanın yarısdır bunu hiçbizaman unutmayalım arkadaşlar olurmu:teytey: gidecek bu kilolar başka yolu yok:hooray:

cnm bide elma sirkesini dene istersen

yorum yazmıyorum dıye sızı bırakmadık kıslarr sadece ıslemekteyım ders calısrken gırıp bakıyorum ben elma dıyeı artı lahana corbası ıkısını bılrıkte yurutuyorum sıze soylerım sonuclarıı gecen hafta lahana dıyetını 4 gun yaptım 3.5 kılo verdım
sonra kurban bayramı gırdı sımdı gene devam edıyorum bayrmada benı goren herkes tanıyamadı :) herkese ıyı gunler durmak yok yola devam

bende sirkeli ballı ılık su içtim yirmi gün boyunca arada unuttuğum oldu ama yinede iki kilo verdim. tamam , benim yemekle çok aram yok aslında ama düzenli beslenmiyorum o yüzden kilo veremiyorum. inş elma diyeti faydalı olur bizim için canım, bu arada benim bünyem bir sisteme alışınca kilo verme duruyor gibi yada bana öyle geliyorda olabilir, bir hafta elma yapıp bir iki gün başka bir diyet yapıp tekrar elma dietine döneyim diyorum, sen de nasıl oluyor canım , kilo verebiliyor musun uzun süreli ? ama kararlıyım gidecek bu kötü kilolaaarrropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrr sabahtan beri girmeye calışıorum fıtık etti vala giremedm siteye :umursamaz: neyse kızlar bayramda abartmıstım biraz yine eskiye döndüm elmama devam ediorum fakat rahatszm biraz ilaç içmem lazmdı ondan akşam bi tabak corba yedm bikaç tanede çikileta yanlş anlaşılmasn su madlen olanlardan mink minik elma sirkem yok yrn cıkıp alıcam yrndan itibarende sirkeye baslıcam... fatmacm bi hafta elma yapsan hiçbişi anlamazsn kilon cok yok o yuzden yüksk kilolar vermeyi umma hayal kırıklığna uğramanı istemem opuyorumnanaktan

işte arada kayınvalide ve anne ziyaretleri var ve muhtesem akşam yemekleri bilirsiniz ne önerirsiniz kızlar , nasıl yapayım o akşamlarda , böyle bir diyeti desteklemezler, açıklamam zor. tamam yoyocumm uzatabildiğim kadar uzun süreli yapacagımm o zamansositososito

arkadaslar bende baslamak istiyorum yazin verdigim kilolari yine aldim 60a kadar inmistim ama simdi yine 65 oldum cok üzgünüm o yüzden bu Diyete baslamak istiyorum ama benim bi sorum var sizlere bu diyeti ilaki yesil elmaylami yapmamiz gerek yada yeterki elmami olsun?Insallah her elma cesitiyle olur cünkü yesil elmayla aram pek iyi degil.Aydinlatirsaniz sevinriim yarin baslayacam ama sari elmayla :)

günaydın fatmacım benim bünye diyete alişik olmadığı için başta çok direndi ve sinirli hassas oldum ama artık alıştım veriyorum. ama diyet şeklini değiştirmen zaten arada sirkeli suyu yemeklerden sonra içiyorum bazen içine limon koyuyorum bünye hepsine alışana kadar inşallah kilolar gitmiş olur zaten opuyorumnanaktan.

inşallah veririsn cnm kiloları ama yeşil elma olması gerekiyormuş bende sevmm ama malesef yiyorum:sm_cool:

klava:
üzüldüm cnm ya geçmiş olsun bende üşütmüşüm bayramda yatdım dişarı çıkmmadım oyüzdende kilo almadım bende ilaç kulanıyorum sadece elmayla duramıyorum yani ekmek yemiyorum yemekte abartmmıyorum ama hiç sevmm ama malesef süt içiyorum kafamçokkarıştı inşallah 2 gün sonra ilaçlarım bitiyo daha sıkı yapıcam sirkeye, elmaya ve yeşil çaya dvm ediyorum opuyorumnanaktan bide yoycum çikolatayı minik minik diye abartmamişsındır umarımklava: birde kararlı sözünü unutma olurmu vazgeçmicez kaydirigubbakcemile5

ne güzel cnm ya darısı bizim başimiza YOYO görüyormusun kararlı hatunu bozarsan diyetini eski halimi dördüm dersin tabi aslıgül tebrik ederim cnm inşallah en kısa zamnda istediğin kilona kavusursunopuyorumnanaktan

canım abartma ya öle bişi oldugunda fazla kaçrmadan ye ekmek yeme mesela yemegn suyundan alma herseyden 1.5 kasık ye olsun bitsin zemuszemus
gülcüm yok ne abartması bayram boyunca toplasan o miniklerden 5 tane yememişimdr ki çikiletayı sevmem he diyet psikolojisindenmidir nedir hepsini cnm cekio ekmekte sevmem aksam diorum şöle ekmektem bi cimdik koprsam yesem görsenz halımı gülmekten ölürsünz. ben üşütmedm kızlar kum döküorum bide reflu var birleşince acaip senkronize bi halde oluolarkafamçokkarıştı bu halde ekşi elma yiyemıorum tatlısından yiorum smdilik. akşamları çorba içmeye devam edicem siz 3 vern ben 1 veriyim razym daaha 2 aym var vermek için haftada 1 kilo versem 2 ayda 8 kilo yapar ki o da baya fark edeerşakkıdı hepinize kolay gelsn kızlarrr

inşallah veririsn cnm kiloları ama yeşil elma olması gerekiyormuş bende sevmm ama malesef yiyorum:sm_cool:

sagol insallah veririm yaa.Ok Yesil elma olmasi gerektigini söledigin icin sagol canim ama ben bugün basladim evde yesil elma olmadigi icin normal elmayla sariyla yapiorum bakayim o sekilde ise yaricakmi...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…