canım abartma ya öle bişi oldugunda fazla kaçrmadan ye ekmek yeme mesela yemegn suyundan alma herseyden 1.5 kasık ye olsun bitsin zemuszemus
gülcüm yok ne abartması bayram boyunca toplasan o miniklerden 5 tane yememişimdr ki çikiletayı sevmem he diyet psikolojisindenmidir nedir hepsini cnm cekio ekmekte sevmem aksam diorum şöle ekmektem bi cimdik koprsam yesem görsenz halımı gülmekten ölürsünz. ben üşütmedm kızlar kum döküorum bide reflu var birleşince acaip senkronize bi halde oluolarkafamçokkarıştı bu halde ekşi elma yiyemıorum tatlısından yiorum smdilik. akşamları çorba içmeye devam edicem siz 3 vern ben 1 veriyim razym daaha 2 aym var vermek için haftada 1 kilo versem 2 ayda 8 kilo yapar ki o da baya fark edeerşakkıdı hepinize kolay gelsn kızlarrr
geçmiş olsun cnm ya çok zordur seni çok ii anlıyorum bende 3 yıl önce böbreklerimde intihapla beraber kum dökmüştüm agrısı tutdugu zamn çıldırıyo insan allah sabır versin sana. reflü içinde hersabah aç karnına bal ye çok rahatlıyorsun benimde reflü vardı ve ülser başlangıcı demişti dr 1 ay ilaç kullandım ve dr verdiği diyeti uyguladım bişeyim kalmadı ama ilaçlarımı çok düzenli aldım hersabah bal yedim ve annem sulandırılmamış tahin ye dedi valla bir aysonra kontrole gitdim ultrasonda hiçbişy çıkmadı yara falanda kapanmış.. şuanda hiçbi şikayetim yok paylaşmak istedim belki faydası olur cnm . inşallah en kısa zamnda iyilşirsin :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
saol cnmm. bende en son 2 yıl önce dökmüştüm tekrar etti ceken bilir ağrısı feci napalım katlancaz artıkreflü için balı duymamştmda pekmez ye demşlerdi onu bi ara yapmıstım balıda deniyim bari sulandrlmıs tahinide deniycm onu da duymustum önceden 1 aylık ilaç verdi dr onu kullanıorum diyet fln vermedi bana sadece yememem gerekenleri söyledi işte acı baharatlı yağlı yemekler asitli şeyler vs. ekşi elmada yemıorum smdilik hafif mayhoş olanlardan aldm he bu arada siteye giremıorum bi türlü urasıorum 2 saat sorun var heralde ama aklım sizde diyette tam gaz devam aman bozmayn sizde:hooray:
ooo sende baya işe yaradı demekki tebrk ediorum cnmcm ben henuz kendimde öle bi fark hissedemıorum daha cok elma yemeye baslıcam 2 den sora kesiliodum daha yiemıodum bugun yiebilirsem 4lüycem insallah:Saruboceq: ben vala bildim bileli kiloluyum orrta sonda almaya başladm ardı arkası keslmedi smdiye kadarda hiç öle cok kilo verdgm olmadı 3 4 kilo verdm kaldm ilk defa bu sefer cok cok fazla istiorum vermeyi kısmet olursa sevglm askerden geldkten 5 6 ay sora bi nişan söz konusu olcak (henuz kararszm ama laelaelaelaelae ) o durumdada bu halde olmak istemıorum kapı kapı dolaşp zayf göstercek bi kıyafet aramaktansa zayf oliiim istedgmı alıyım dmi hersey bizim elimizde ama su üşengeclk iradesizlik yokmu yio bitirio beni irade denen sey her konuda sıfır bende mafoldumben
fatmacm tebrk ederm devamıda gelr insallah ben rahatszlığımdan dolayı tam uyamıorum diyete ama yinede dikkat ediorum tabiki benmde regl yakın o da bi dert smdi benm için reglden cıktktan sora bi ara kilo verme duruo allah yardmcımız olsun ama durmak yok yola devamm
04-12-2009 23:53
merakla bekliyoruz canım başarılar kaydirigubbakcemile5yoyo ben dün giremedim ya sorun vardı sitede işe yarıyo valla spor yapmıyorum ama salı günü tam bir hafta olcak kaç kilo v erdiğimi yazcam buraya öpüyorum fıstıklar:)
canım merak etme sen kilo vermeden ben çıkmıcam forumdankaydirigubbakcemile5vericez inşallah ben sirkeyide yapıyorum neredeyse 2 ay oluyo artık elmayıda senn gibi 4 _5 tane yiyorum çok yiyemiyorum ama iyileşeyim yemeyide dikkat edicem inşallh hep beraber vericez sende biraz azimli ol :Saruboceq: bu kez biz kazancaz inan buna :hooray: hep sonrasını düşün olurmu bende sevgilim için yapıyorum ona söz verdim balık etli gelin olmayacagım enazından sevgilim bana bişey almak istediğinde kilomdan dolayı olurmu acaba diye düşünmesin :jeyyar: ama dimi sende yemek yerken bunları düşün gelinlikler içinde suankı halini ve zayıflamış halini düşün inn iştah falan kalmıyor çünkü şişman olursam su model zayıf olursam su tarz diye düşünüyorum sişman gelinlikli halimi düşünnce midem bulanıyo artık inn bana artık bu 10 kilo bana çok agır geliyor . dün bi kaban almaya gitdim kız bana kız uzun size gitmez basennz çok ya kötü durur kendisi 36 beden ya şişmanoldugumu ima ediyo aklınca okadarda toplu görünmüyorum aslında 40 beden nont kaban giyiyorum pantalondada 42 ama insanlar eski halimi bildiği için çok kötü ve imalı bakıyolar evlennce 2misli olursun falan diye inn dün daha çok azimlendim:gitme: sevgilimde şimdi zayıflıyalım aşkım evlennce nasıl olsa bu hale gelirsin diyo senağlama valla işim zor yani ama birbirimize mmotive edelim verelim şu kiloları inn bendeki bu gaz ikimizede yeterkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
kızlar iki gün yaptım elma diyetini 1kilo verdim ama regl oldum, şimdilik abartmadan yiyorum elmayla birlikte tabiki. yani devammm durmaaak yokkk yoyo ve güllcüümmm nasılsınııızz, nasıl gidiyor diyet
şu gazın bana da yeter mi tatlım :)) inan çok ihtyacım var.. bugün geçti artık ama yarından itibaren bende başlıyorum bu elma diyetine... offf vermem gereken tam 15 kilo var..kaydirigubbakcemile
mrb fatmacım ne güzel vermişsin bak devm et bende çok sıkı yapamıyorum çok kötü üşütmüşüm ilaç kullanıyorum vede adet dönemm kilo vermiyorum aama almıyorumda su rahatsızlıkları atlatayım aynı şekilde sıkı uygulıcam... bu kilolar gitmeden bırakmak yok :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?