ohh afiyet olsun kuzum bende elma yiyorum ama ekşiyle yapamadığım iiçin tatlı elmayla yapıyorum hiç yapmamaktan iyidir diye dimi:)
Yok canım olmadı bende çatlak aşırı kilo vermedimki ben veremiyorum duruyo hepsi üstüme yapışmış giiler:)
kızlar çatlaktan bahsediyosunuz sanırım:((( ben kilo alınca çok oldu simdi vermeye başladım sanki daha belli oluyolar kırmızı kırmızı yerleri çok kötü yaa
gülümm okudum valla süper bi yazı çokta mantıklı
canım az öncede yazdım kantaron yagı inanılmaz iyi geliyor
cumartesi akşamı başladım kullanmaya düşün doğum çatkaları ve kilo çatlakları birleşince nasl olur
ama şuan bariz bi incelme var çatlaklarda bırakmıycam devam edicm bakalım neler olucak :)))
okadar kremlere dünya para verdim bi işe yaramadı bi kantaron yagı ne buyuk mucizeymiş kaydirigubbakcemile3
gül ben yazıyı dinliycem:)tartılmıycam uzuuuuun bir süre ama diyeti asla bırakmam iyice zayıflayıp incelince bakarım kaç kilo verdim diye kaç kilosun çok zayıfladın diyenlere bilmem öylemi kaç kiloyum bilmiyorum diycem:):):)
ama kızlar ben mandalina seviyorum diye yaptım fakat oda süper oldu çok tok tuttu sporla birlikte yapsam daha çok verirdim eminim bu hafta elma yapayım sonra oruç tutucam ara vericem diyete ama dikkat edicem çorba faln içicem sonra salatalıkla devam edicem yaza kadar 58 olmalıyım şuan 67 yim
ayy canım çok saol yaa ben aşirı kilo aldımda kırmızı suan çatlaklar yeni iken işe yarıyormuş zaten inşallh bende faydasını görürüm ne kullanacagımı karar verememiştim paylaşman benim için çok ii oldu :Saruboceq:bugün iş çıkısı bi sorayım bakalım varmı buralarda acaba
kurtulcaz tabi ya sonrada öncesi ve sonrası diye foto koyucaz siteye:)
buarada öglen yemek yeme isteğim olmadı sanırım sandaloz+kitre+elma sirkesi işe yaramaya başladı
saat kahvaltıyı erken yapmıştım arada 2 yeşil elma yedim
3fincan form çayı içtim
4 bardak ılık su içtim
birazdanda yeşil çayımı içiciyiiimmmmm
sizler neler yaptınız baakalım
ben daha spor yapamadım
canım ben sabah uyanınca hemen sirkeli ballı suyumu içtim kahvaltımı yaptım işyerindede 2 bardak yeşil çayımı içtimşimdide 2. elmamı yiyorum spor yapamıyorum zamanım olmuyor. zaten masa başi çalısıyorum benim için bu kötü oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?