evet cnm sporsuz gidiyor ama yavaş gidiyor ben elma sirkesine neredeyse başlayalı 2 ay oluyor ama elma diyetine tam olarak uygulamam 2 gün oldu toplamda 5 kilo verdim verdim soğuk algınlıgım olmasaydı daha çok veriidim çok ilaç kullandım vitamin ve kan hapıda kullanmak zorunda kaldım:bbo: odönem kilo vermem durdu hatda şişkinlik oldu adetim bitdi allaha çok sükür ilaçlarımda bitdi göbegim hemn indi:dance: 2 gündürde çok ii uyguluyorum diyeti kaçamaklara son verdim asıl maraton şimdi başlıyor hihoyyythihoyyythihoyyyt hepimiz yaza çıtır olarak gircez elma güzelleri:hooray::teytey:
canım sorma gecen hafta bile burda 3.5 liraydı hepsini yesil elma alamadım yarısınıda kırmızı elma aldım gün içersinde ikisinide yiyordumsositososito buhafta 2 lira dedi ii bir pazarlık yaptım 1,5 liradan aldım. 10liraya 8 kilo elma verdi çok sevindim :sm_cool: sizin orada fiyat nasıl pahalımı
merhabalar kızlar
baya bi zamandır burayı takip ediyorum 2008 tammuzda doğum yaptım 4.5 ilo kadar fazlalığım kaldı ama bi türlü veremiyorum elma diyeti yapmaya karar verdim çünkü bu işler desteksiz olmuyo ama büyük ihtimalle sizin gibi tam bi diyet yapamam çok az yiycem çünkü hala emziriyorum bende katılabilirmiyim size a.s.
kızlar elma diyetiyle ne kadar zmanda kaçkilo verdiniz yazarmısınız ve illaki yeşil elmamı olucak yani kırmızı olsa olmazmı illaki ekşimi olucak
hoş geldin cimcime inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
bolbol salata ve su tüket canım hem süt yaapar hemde diyetini rahatlatır
şimdiden kolay gelsin opuyorumnanaktan
ohhhh maşallah valla canım ALLAH nazarlardan saklasınnnnnnn
yaaa yazı bulmasın bahara çıtır olalım offfff 9 ay kocaman gezdim zaten
6 ay geçti hala gitmiyolarrrr[/QUOamin cnm inşallh hepiniz daha ii klolar verirsiniz senn 9 ay kocaman gezmenn bi sebebi vardı sonrası içinde sebebin vardı biz ne yapalım pis bogazımızdan ve iradesizliğimizden aldık. buarada allh bağişlasın cnm bebişini allh analı babalı büyütsün :Saruboceq:
oyyy orda baya pahalıymış burda 1 yada 1 bçk olmuştur canım
baya düştü :)))
ohhhh maşallah valla canım ALLAH nazarlardan saklasınnnnnnn
yaaa yazı bulmasın bahara çıtır olalım offfff 9 ay kocaman gezdim zaten
6 ay geçti hala gitmiyolarrrr[/QUOamin cnm inşallh hepiniz daha ii klolar verirsiniz senn 9 ay kocaman gezmenn bi sebebi vardı sonrası içinde sebebin vardı biz ne yapalım pis bogazımızdan ve iradesizliğimizden aldık. buarada allh bağişlasın cnm bebişini allh analı babalı büyütsün :Saruboceq:
aminnn canım benim saol
bende evlenmeden önce bi ara pis bogazımdan universitedeyken 80 kgye çktım
1 ayda 14 kg verip 66ya düşmüştüm
evlenrkende 68dim
66ya düştüğümde 1 bçk yılda almadım yani hamileliğe kadar
hani derler ya bir ayda 14 kg aaa çok sağlıksız falan
okadarda saglıklı yapuıyordum sabah kocaman bir saalata öglen akşam kocaman salata ekmek yok yaglı yok sebze yemekleri var her sabah 2 saat yürüyüş akşam spor
çok güzeldi ama şimdi okadar spor yapamıyorum sıkıntı orda işte
merhabalar kızlar
baya bi zamandır burayı takip ediyorum 2008 tammuzda doğum yaptım 4.5 ilo kadar fazlalığım kaldı ama bi türlü veremiyorum elma diyeti yapmaya karar verdim çünkü bu işler desteksiz olmuyo ama büyük ihtimalle sizin gibi tam bi diyet yapamam çok az yiycem çünkü hala emziriyorum bende katılabilirmiyim size a.s. [/ aramıza hoşgeldin cnm merak etme 1 ayda okilonu verirsin. bizimkinn yanında sennki neki devede kulak gibi kalır senağlama sen azimli ol biraz dikkat et hemen gider cnm tabi bebişede zararlı olmayan en ii diyeti seç alh bağişlasın cnm:Saruboceq:
aminnn canım benim saol
bende evlenmeden önce bi ara pis bogazımdan universitedeyken 80 kgye çktım
1 ayda 14 kg verip 66ya düşmüştüm
evlenrkende 68dim
66ya düştüğümde 1 bçk yılda almadım yani hamileliğe kadar
hani derler ya bir ayda 14 kg aaa çok sağlıksız falan
okadarda saglıklı yapuıyordum sabah kocaman bir saalata öglen akşam kocaman salata ekmek yok yaglı yok sebze yemekleri var her sabah 2 saat yürüyüş akşam spor
çok güzeldi ama şimdi okadar spor yapamıyorum sıkıntı orda işte
anladım cnm senn evdede imkanların var sanırın spor azda olsa yapabiliyorsun bizim öyle bi imkan yok artı burdaki spor salonlarının saatide uymuyor malum iş saatleri neolcak benim bu halim bilmiyorum artık mafoldumben 4 ayda bu kilolar anca gider geri almıyayımda ben yavaş vermeye razıyım
merhabalar kızlar
baya bi zamandır burayı takip ediyorum 2008 tammuzda doğum yaptım 4.5 ilo kadar fazlalığım kaldı ama bi türlü veremiyorum elma diyeti yapmaya karar verdim çünkü bu işler desteksiz olmuyo ama büyük ihtimalle sizin gibi tam bi diyet yapamam çok az yiycem çünkü hala emziriyorum bende katılabilirmiyim size a.s. [/ aramıza hoşgeldin cnm merak etme 1 ayda okilonu verirsin. bizimkinn yanında sennki neki devede kulak gibi kalır senağlama sen azimli ol biraz dikkat et hemen gider cnm tabi bebişede zararlı olmayan en ii diyeti seç alh bağişlasın cnm:Saruboceq:
hoşbulduk canım
evet biliyorum vereceğim kilom az ama veremiyorum :1no2:
hepimize kolay gelsin :lepi:
A
anladım cnm senn evdede imkanların var sanırın spor azda olsa yapabiliyorsun bizim öyle bi imkan yok artı burdaki spor salonlarının saatide uymuyor malum iş saatleri neolcak benim bu halim bilmiyorum artık mafoldumben 4 ayda bu kilolar anca gider geri almıyayımda ben yavaş vermeye razıyım
canım zayflıcam diye koşu bantıaldım ama kızım çok küçük gözüünün önünden ayrılmama fırsat vermiyor hemen aglıyor
ancak hafta sonları eşim kızımla ilgilenirken ben öyle koşuyorum biraz
gündüzleride leslie falan yapıyorum biraz
tabi senin işin zor canım hem çalışıp hem salona gitmek zaten çok yorcu olur
ama sabah akşam yürüyorum dedin oda sana çok fayda eder bence sositososito
Selam kizlar opuyorumnanaktan, gecen gün ilk bu sayfayi okudugumda cok sasirmistim ve birden uygulayip bende kilolarimdan kurtulamayi istedim :çok üzgünüm: Bu elma diyetini uygulayanlara bir kac sorum olacak, kahve ya da siyah cay iciyormusunuz ??? Bu konuyu acan arkadasa sexybebek e mesaj yazdim fakat online olmuoyr sanirim epey bir zamandir...bu diyeti bende uygulamayi düsünüyorum en kisa zamanda...tüm yazilanlari okumama imkanim yok, 1000 sayfayi gecmis kaydirigubbakcemile3 1. sayfada sexybebek in yazdiklarini mi uyguluyorsunuz sadece. 2 dilim tost ekmegi + light peynir ve günboyu yesil elma +yesil cay ve su... baska hic birsey yeme yok degil mi :icecream:
biriniz bana cevap versin lütfen :kedi:
evet arkadaşım ama şekersiz çay kahve abartmadan içebilirsin
sexybebek girmiyor çünkü buraya kendi fotosu diye başkalarının fotolarını koymuş
bazı arkadaşlarda haliyle kızdılar sıkıntı oldu bidahada gelmedi
tabi onun yalan söylemesi diyetinde geçersiz oldugu anlamına gelmez
daha öncede yazdıgım gibi ben hiçbir seferinde tam elma diyeti yapmadım
hatta ilk denemede ögünlerimi tam yedim aralarda acıktıkça abur cubur yerine yeşil elmayle bol su tükettim o haftada 1 kg vermiştim
tabiii bırakıp hepsini geri almamı saymazsak
yani herşey iradede bitiyor elmada destekliyor
hiim anliyorum canim kötü bir durum :umursamaz:
Buna sevindim cünkü ben kahveyi cok severim, en cok ona korkum olmustu...gerci sekersiz nasil icebilirim o malum :kedi: Ben hizli kilo vermek istedigim icin, sirf bu diyeti uygulamayi düsünüyorum, umarimda basarabilirim benneyaptımki Su an adetliyim, o bitince Allah' in izniyle basliyacagim :Saruboceq: Benim derdim sadece cok tembelim, spor konusunda yani :sinifsinif: spor aletim var fakt üstüne ciktigim zaman 1-2 dakika icinde sikilip iniyorum :sinifsinif:
Neyse burada sizlerin yazilarini okuyunca insana daha cokistek geliyor :1rolleyes: Hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?