Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ohhhh maşallah valla canım ALLAH nazarlardan saklasınnnnnnn
yaaa yazı bulmasın bahara çıtır olalım offfff 9 ay kocaman gezdim zaten
6 ay geçti hala gitmiyolarrrr

oyyy orda baya pahalıymış burda 1 yada 1 bçk olmuştur canım
baya düştü :)))

kızlar elma diyetiyle ne kadar zmanda kaçkilo verdiniz yazarmısınız ve illaki yeşil elmamı olucak yani kırmızı olsa olmazmı illaki ekşimi olucak

merhabalar kızlar
baya bi zamandır burayı takip ediyorum 2008 tammuzda doğum yaptım 4.5 ilo kadar fazlalığım kaldı ama bi türlü veremiyorum elma diyeti yapmaya karar verdim çünkü bu işler desteksiz olmuyo ama büyük ihtimalle sizin gibi tam bi diyet yapamam çok az yiycem çünkü hala emziriyorum bende katılabilirmiyim size a.s.

hoş geldin cimcime inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
bolbol salata ve su tüket canım hem süt yaapar hemde diyetini rahatlatır
şimdiden kolay gelsin opuyorumnanaktan

kızlar elma diyetiyle ne kadar zmanda kaçkilo verdiniz yazarmısınız ve illaki yeşil elmamı olucak yani kırmızı olsa olmazmı illaki ekşimi olucak

ben hiçbir zaman tam uymadım bu diyete şuanda başka diyet yapıyorum ama
yeşil elmayı eksik etmiyorum çünkü zayıflama konusunda gerçekten yardımcı
eğer tam uygularsan haftada 3 4 kg ye kadar verebilrsin ama kaçamaksız
ben tam uymadan en fazla 2 ,5 kg verebildim

oyyy orda baya pahalıymış burda 1 yada 1 bçk olmuştur canım
baya düştü :)))

burada yeşil elma pek bulunmuyor. azyerlerde oluyo sanırım aydınn hatunları daha elmanın mucizeni keşfedemediler diğer elmalar çok ucuz 50kuruş falan en pahalısı 1liradır. ama elmaya yeşil olunca değişiyor. bazı haftalar çok pahalı oluyo. ucuız olnlarıda ben begenmiyorum gözüne çok çekic, gelmesi lazım iştah açması lazım ama dimikaydirigubbakcemile2 ay nediyorum ben yaa hayatımda hiçbişeye bukladar yoğunlaşmamiştim sanki sevgili seçiyorum ben yaaa yakında sevgilim bile kıskanmaya başlıcak:sm_cool::kedi:

Selam kizlar opuyorumnanaktan, gecen gün ilk bu sayfayi okudugumda cok sasirmistim ve birden uygulayip bende kilolarimdan kurtulamayi istedim :çok üzgünüm: Bu elma diyetini uygulayanlara bir kac sorum olacak, kahve ya da siyah cay iciyormusunuz ??? Bu konuyu acan arkadasa sexybebek e mesaj yazdim fakat online olmuoyr sanirim epey bir zamandir...bu diyeti bende uygulamayi düsünüyorum en kisa zamanda...tüm yazilanlari okumama imkanim yok, 1000 sayfayi gecmis kaydirigubbakcemile3 1. sayfada sexybebek in yazdiklarini mi uyguluyorsunuz sadece. 2 dilim tost ekmegi + light peynir ve günboyu yesil elma +yesil cay ve su... baska hic birsey yeme yok degil mi :icecream:

biriniz bana cevap versin lütfen :kedi:

evet arkadaşım ama şekersiz çay kahve abartmadan içebilirsin
sexybebek girmiyor çünkü buraya kendi fotosu diye başkalarının fotolarını koymuş
bazı arkadaşlarda haliyle kızdılar sıkıntı oldu bidahada gelmedi
tabi onun yalan söylemesi diyetinde geçersiz oldugu anlamına gelmez
daha öncede yazdıgım gibi ben hiçbir seferinde tam elma diyeti yapmadım
hatta ilk denemede ögünlerimi tam yedim aralarda acıktıkça abur cubur yerine yeşil elmayle bol su tükettim o haftada 1 kg vermiştim
tabiii bırakıp hepsini geri almamı saymazsak
yani herşey iradede bitiyor elmada destekliyor

hiim anliyorum canim kötü bir durum :umursamaz:
Buna sevindim cünkü ben kahveyi cok severim, en cok ona korkum olmustu...gerci sekersiz nasil icebilirim o malum :kedi: Ben hizli kilo vermek istedigim icin, sirf bu diyeti uygulamayi düsünüyorum, umarimda basarabilirim benneyaptımki Su an adetliyim, o bitince Allah' in izniyle basliyacagim :Saruboceq: Benim derdim sadece cok tembelim, spor konusunda yani :sinifsinif: spor aletim var fakt üstüne ciktigim zaman 1-2 dakika icinde sikilip iniyorum :sinifsinif:
Neyse burada sizlerin yazilarini okuyunca insana daha cokistek geliyor :1rolleyes: Hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktan

saol canım şuan kötü değil halim çok şükür kendime göre bir diyet tutturdum gidiyrum
ama elma mutlaka vaar diyetlerimde :)
burda birbirimizi motive ediyoruz yediğimizi içtiğimizi kaçamaklarımızı bildiriyoruzki
birbirimizi kontrol edebilelim birlikte zayıflayalım diye opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…