benimde dar pantolonlarım var ama 38 beden yok :)alamam şimdi maddi olarak ama bana büyük beden olanları anneme verdim bidaha asla giymem dedim
yaa ben bu sirkeli syu ballı içemedim sade içebiliyorumda işte ballı fena geldi bana :)
oda çok tok tutuyor gerçekten
maşallah sende çok iyisin bugün
akşamdan birazda olsa yapabiliyomusun spor canım
canım balın tadı bana hiç gelmiyor zaten cay kaşiğinn ucunda koyuyorum. çok tok tutuyor önce bende sadec denedim ama kilo verme olmadı biraz bal koyunca kilo vermeye başladım. spor olayına gelince hiç yapamıyorum ama eve gidince yiğenimi bakıyorum o yeterince beni hareketlendiriyor çok hareketli beni peşinde sürüklediği için ter içinde kalıyorum benim gibi hareketsiz birine o bile yetiyor sanırım işe gelip giderken hiç minibüse binmiyorum günde 1saatde yürüyüşüm var şimdilik ii gibi:dance:
evet yürüyodum canım ama sonra hastalandım grip oldum iyileşeyim diye bıraktım şimdi toparladım kendimi başlıycam tekrar sabah cimlastik akşam yürüyüş bakalım nolacak gül benim tam olanlar var 42 beden onlar bollaşsın ilk olarak yeter ayıptır söylemesi 46 beden giyiyodumda:))
geçer geçer verirsin hepsi gider bel için ensene sopa koy iki elinlede iki ucundan tut uzun olsun belini sağa sola çevir dayanabildiğin kadar çok etkili çıkıyorum ben ders çalışıcam görüşürüz sonra:)
ama tatlım kilomda bi değişiklik yokki :S üstelk sadece bacaklarda var bu bollaşma şööle üst taraflara gecse bi laelaelaelaelae
ohoo daha ne olsun canım 1 saat yürüyüş ve çocuk bakımı çok çok iyi
maşallah hihoyyyt
ümranda bi ara yürüyordu dimi ümrancım
ben bu ara koşu bantına çıkamadım hiç arada leslie yapıyorum biraz mekik çekiyorum falan
dün akşamda steppere çıktım 4 5 dk kadar
ama spora asılmam gerek yaaa sprsuz gitmiyo bu kilocuklar
biara 4 tlydi kilosu canım neydi o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?