Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benimde dar pantolonlarım var ama 38 beden yok :)alamam şimdi maddi olarak ama bana büyük beden olanları anneme verdim bidaha asla giymem dedim

canım illa 38 beden olması gerekmiyor ben bir anda 36 bedenden 42 bedene çıktıgım için ara beden yok olsa onu asardım enazından arada deneyip kilo vermeni takip ederdin ama benim yok sen sana en çok hangi pantalonn dar geliyorsa onu as ben bi pantlonun rahat oldu diye okadar çok sevinmiştimki isana motive oluyo ::)kaydirigubbakcemile3 bahane olmasın hayatımızda unutdunmu cnm:dance:

yaa ben bu sirkeli syu ballı içemedim sade içebiliyorumda işte ballı fena geldi bana :)
oda çok tok tutuyor gerçekten
maşallah sende çok iyisin bugün
akşamdan birazda olsa yapabiliyomusun spor canım

canım balın tadı bana hiç gelmiyor zaten cay kaşiğinn ucunda koyuyorum. çok tok tutuyor önce bende sadec denedim ama kilo verme olmadı biraz bal koyunca kilo vermeye başladım. spor olayına gelince hiç yapamıyorum ama eve gidince yiğenimi bakıyorum o yeterince beni hareketlendiriyor çok hareketli beni peşinde sürüklediği için ter içinde kalıyorum benim gibi hareketsiz birine o bile yetiyor sanırım işe gelip giderken hiç minibüse binmiyorum günde 1saatde yürüyüşüm var şimdilik ii gibi:dance:

ohoo daha ne olsun canım 1 saat yürüyüş ve çocuk bakımı çok çok iyi
maşallah hihoyyyt
ümranda bi ara yürüyordu dimi ümrancım
ben bu ara koşu bantına çıkamadım hiç arada leslie yapıyorum biraz mekik çekiyorum falan
dün akşamda steppere çıktım 4 5 dk kadar
ama spora asılmam gerek yaaa sprsuz gitmiyo bu kilocuklar

slm kızlarrr vayy kantaron yağı he hemmen denemelıyımm kaydirigubbakcemile3 gülcüm yazılar cok güzeldi iiki koydun buraya... kızlar bu arada bi pantalonum vardı hafif strech oldugu için yapısıodu dün bi giydim annammm bacak kısmı bol gelıo tabi negatif düşünme kraliçesi oldugum için bollaşmıstr bı yıkıyım öle denııym dedim dün yıkadm bugun kalkar kalkmaz giydim ve hala bolllzemuszemus

evet yürüyodum canım ama sonra hastalandım grip oldum iyileşeyim diye bıraktım şimdi toparladım kendimi başlıycam tekrar sabah cimlastik akşam yürüyüş bakalım nolacak gül benim tam olanlar var 42 beden onlar bollaşsın ilk olarak yeter ayıptır söylemesi 46 beden giyiyodumda:))

ohoo maşallah canım ya sen baya baya yol katetmişsin bide kilo veremiyorum diyosun :)

ama bayramdan sonra başladım ben ramazandan sonra vere vere 76 dan 67 inmişim okadar zamanda ki elma diyeti yaparak çok az canım ya ama bunada şükür diyorum ve gülün yazdıklarını dikkate alarak rejime devam diyorum:)

ha kızlar sabahları 50 mekik çekicem herhafta 10 tane arttırıcam bide basen kalça egzersizleri yapıcam 45 dk falan sürer ama süper olur:)

ama tatlım kilomda bi değişiklik yokki :S üstelk sadece bacaklarda var bu bollaşma şööle üst taraflara gecse bi laelaelaelaelae

Son düzenleme:
geçer geçer verirsin hepsi gider bel için ensene sopa koy iki elinlede iki ucundan tut uzun olsun belini sağa sola çevir dayanabildiğin kadar çok etkili çıkıyorum ben ders çalışıcam görüşürüz sonra:)

ayyyy kızlar kızım uyusa bende azcık koşu bandına çıkıcam yaaaa sporsuz kaldım salondanda çıkartmıyo beni peşimden aglıyo hemen öffff

ama tatlım kilomda bi değişiklik yokki :S üstelk sadece bacaklarda var bu bollaşma şööle üst taraflara gecse bi laelaelaelaelae

ah mutsuz kraliçem benim sen sükretsene ne güzel kilolar gitmeye başlamış :Saruboceq: bundan sonra dahada kolaylışıcak emin ol incecik olucaksın sen olumlu düşün yetrki olurmu cnm benim hayatımızda olumsuz düşünceye yer yoklmaz::umursamaz: senn için zor ama azimini asla kaybetme kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

evet cnm sporsuz gidiyor ama yavaş gidiyor ben elma sirkesine neredeyse başlayalı 2 ay oluyor ama elma diyetine tam olarak uygulamam 2 gün oldu toplamda 5 kilo verdim verdim soğuk algınlıgım olmasaydı daha çok veriidim çok ilaç kullandım vitamin ve kan hapıda kullanmak zorunda kaldım:bbo: odönem kilo vermem durdu hatda şişkinlik oldu adetim bitdi allaha çok sükür ilaçlarımda bitdi göbegim hemn indi:dance: 2 gündürde çok ii uyguluyorum diyeti kaçamaklara son verdim asıl maraton şimdi başlıyor hihoyyythihoyyythihoyyyt hepimiz yaza çıtır olarak gircez elma güzelleri:hooray::teytey:

biara 4 tlydi kilosu canım neydi o öyle

canım sorma gecen hafta bile burda 3.5 liraydı hepsini yesil elma alamadım yarısınıda kırmızı elma aldım gün içersinde ikisinide yiyordumsositososito buhafta 2 lira dedi ii bir pazarlık yaptım 1,5 liradan aldım. 10liraya 8 kilo elma verdi çok sevindim :sm_cool: sizin orada fiyat nasıl pahalımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…