Selam kizlar opuyorumnanaktan, gecen gün ilk bu sayfayi okudugumda cok sasirmistim ve birden uygulayip bende kilolarimdan kurtulamayi istedim :çok üzgünüm: Bu elma diyetini uygulayanlara bir kac sorum olacak, kahve ya da siyah cay iciyormusunuz ??? Bu konuyu acan arkadasa sexybebek e mesaj yazdim fakat online olmuoyr sanirim epey bir zamandir...bu diyeti bende uygulamayi düsünüyorum en kisa zamanda...tüm yazilanlari okumama imkanim yok, 1000 sayfayi gecmis kaydirigubbakcemile3 1. sayfada sexybebek in yazdiklarini mi uyguluyorsunuz sadece. 2 dilim tost ekmegi + light peynir ve günboyu yesil elma +yesil cay ve su... baska hic birsey yeme yok degil mi :icecream:
biriniz bana cevap versin lütfen :kedi:
canım zayflıcam diye koşu bantıaldım ama kızım çok küçük gözüünün önünden ayrılmama fırsat vermiyor hemen aglıyor
ancak hafta sonları eşim kızımla ilgilenirken ben öyle koşuyorum biraz
gündüzleride leslie falan yapıyorum biraz
tabi senin işin zor canım hem çalışıp hem salona gitmek zaten çok yorcu olur
ama sabah akşam yürüyorum dedin oda sana çok fayda eder bence sositososito
evet canım şimdilik yetiyor ama spora gitmm mutlaka şart çünkü sarkma olsasından çok korkuyorum malum vermm gereken bi 15 kilo var az değil en azından evde daha sıkı bişeyler denicem
hiim anliyorum canim kötü bir durum :umursamaz:
Buna sevindim cünkü ben kahveyi cok severim, en cok ona korkum olmustu...gerci sekersiz nasil icebilirim o malum :kedi: Ben hizli kilo vermek istedigim icin, sirf bu diyeti uygulamayi düsünüyorum, umarimda basarabilirim benneyaptımki Su an adetliyim, o bitince Allah' in izniyle basliyacagim :Saruboceq: Benim derdim sadece cok tembelim, spor konusunda yani :sinifsinif: spor aletim var fakt üstüne ciktigim zaman 1-2 dakika icinde sikilip iniyorum :sinifsinif:
Neyse burada sizlerin yazilarini okuyunca insana daha cokistek geliyor :1rolleyes: Hepinize kolay gelsin opuyorumnanaktan
ay gülüm ya sen olmasan napıcaktm acaba feci motive ediosun insanı süpersin valla opuyorumnanaktan:içelim:ah mutsuz kraliçem benim sen sükretsene ne güzel kilolar gitmeye başlamış :Saruboceq: bundan sonra dahada kolaylışıcak emin ol incecik olucaksın sen olumlu düşün yetrki olurmu cnm benim hayatımızda olumsuz düşünceye yer yoklmaz::umursamaz: senn için zor ama azimini asla kaybetme kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
yoyocum sen nerelisin yahu avatarn şimdi dikkatimi çekti opuyorumnanaktan
oy oy oy yoyocum cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan simdi degil, diyete basladigim gün eklerim kaydirigubbakcemile3
bende basladım dıyete aksam cok hafif yedim 2 saat spor yaptım ilk gün 1 kg vermişim çok seviğndim feriye kaldı 16
ayyy çok seviniyorum ya işallah miyedem bulunamz çünki ben bişey fazla yiyince miydem kabul etmiyo benim ideal kg 63 ben 57 falan olup normal diyet lsiteme dönünce kg alsam bile ideal kg olrum nasıl ama
:) bu arda ben tokattanım çok üzgünüüümmmm kahrolsun pkk
bende rizeliyim canım komşu
eşimde trabzonlu opuyorumnanaktan
ay gülüm ya sen olmasan napıcaktm acaba feci motive ediosun insanı süpersin valla opuyorumnanaktan:içelim:
bugünde bi gaza geldm zamanında spor salonuna gtmıstım ordan aklımda kalan hareketleri yaptmhihoyyyt ama anca 15 dk dayanabldm sıkıldm öf püf die kalktmmafoldumben ama gece bi 15 dk daha yapcam hiç yoktan iyidr ama dimi yani
kızlarrrr günaydın nerelerdesiniz yaaaa
ben kahvaltı yapamadım kızlar bu sandaloz+kitre+elma sirkesi gerçekten tok tutmaya başladı
bir elma yesem diyorum ama canım hiçbişey istemiyor
birazda grip oldm oyüzdende olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?