Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım bende elma diyetini tam olarak uygulayamıyorum sabah lkahvaltımı normal yapıyorum 1 dilim ekmekle tabi ögleyinde sebze yemegi yada akşamdan ne yemegi kaldıysa ara ögünlerde ve ve 2saatde bir elma yiyorum 3 bardak falan yeşil çay içiyorum ama siyah çayda içiyorum onu bırakamm işte kahve zaten sevmm çolayıda bıraktım yada canım çok cekerse 1 çay bardagı içiyorum yetiyor. 3 litre kesin suyumu içiyorum sabah uyanır uyanmazda elma sirkesi ve balımıda unutmamak lazım vede gece yatarken benim böyle canım deneme yanılma yöntemiyle bu şekilde ayarladım çok şükürde yavaş yavaş gidiyor:dance: sende gel aramıza hep beraber verelimkaydirigubbakcemile5 kaçamakta çok sık yapmak yok ona göreklava:

gülüm yaparsın canım ya sıkılaşmak istiyorsan callanectic egzersizleri yapsan
hem çok vaktinide almaz
ben ilk açtıgımda gözüm korktu valla 1 saat falan görünüyor hareketler çok yavaş gidiyor ama hareketleri ögrenip kendin yapınca her hareket çok daha kısa srüyor tabi onlar gibi 100 tane yapamıyorum bir hareketi
burda egzersizler konusunda görmüştüm sende ordan bulabilirsin canım

işte bi tembel daha ay herkes spor yapıo yalnz kalmstm bi an geldgn ii oldukaydirigubbakcemile3 he bu arada kilo çizelgesini sormussun
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burdan takp edip yapablrsn cnm

ay gülüm ya sen olmasan napıcaktm acaba feci motive ediosun insanı süpersin valla opuyorumnanaktan:içelim:
bugünde bi gaza geldm zamanında spor salonuna gtmıstım ordan aklımda kalan hareketleri yaptmhihoyyyt ama anca 15 dk dayanabldm sıkıldm öf püf die kalktmmafoldumben ama gece bi 15 dk daha yapcam hiç yoktan iyidr ama dimi yani

oy oy oy yoyocum cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan simdi degil, diyete basladigim gün eklerim kaydirigubbakcemile3

tmm cnm insallah bende öle die die 2 aydr hala baslıcam diyetegamyoncuiremsuönce adetlyım dedm sora bayram geldi o bi gecsn dedm sora yine adet oldum o bitsin öle dedmlülülülülülü yanı bu mazeretler bitmio canıkom adetin bitsin bi an önce gel basla (anca akıl veririm böle terzi kendi söküğünü dikemezmıs benkıde o hesapsositososito)

bende basladım dıyete aksam cok hafif yedim 2 saat spor yaptım ilk gün 1 kg vermişim çok seviğndim feriye kaldı 16
ayyy çok seviniyorum ya işallah miyedem bulunamz çünki ben bişey fazla yiyince miydem kabul etmiyo benim ideal kg 63 ben 57 falan olup normal diyet lsiteme dönünce kg alsam bile ideal kg olrum nasıl ama
:) bu arda ben tokattanım çok üzgünüüümmmm kahrolsun pkk

hoşgeldn cnm devamıda gelr insallah . ewet cnm ya bende cok üzgünüm söylencek cok söz var ama neyse burası yeri diil bunların sana kolay gelsn tatlm

gülcüüümm yazını okudum çok mantıklı tavsiyeleri var ama benim doğru yaptığım birşey varmış onu öğrendim , yıllardır ne zaman kilo versemm bol olan kıyafetlerimi terzide daralttırırım, tekrar o kilolara çıkmamak için sebep olsun diye , yoyocuum sen nasılsıın canııımmm opuyorumnanaktan

yoyocum merak etme sen istediğin kiloya gelene kadar ben burda olucam. kaydirigubbakcemile5 bide sendenmi huy kaptım ne dün sofyrada yemek yemicem tokum dedim ama mutfagı toparlarken yemekler sanki beni ye diye konuşuyodu bende bikaşiktan bişey olmaz düşüncesiyle biraz fazla kaçırdım bende iradesizmi olmaya başladım ne bide bu yetmiyormus gibi yemekten yarım saat sonrada uyudum mafoldumben neolcak bizim bu halimiz ya spor konusuna gelince bendede sıfır sadece işe gelip giderken yürüyorum okadar ama o yürüyüşe benim bünyem zaten alişik çünkü herzaman heryere yürüyerek giderim yıllardır böyledir. sen 15 dk olsa sıkılana kadar yap cnm ne yapsan kardır dimiopuyorumnanaktan

ben kahvaltı yapamadım kızlar bu sandaloz+kitre+elma sirkesi gerçekten tok tutmaya başladı
bir elma yesem diyorum ama canım hiçbişey istemiyor
birazda grip oldm oyüzdende olabilir :)

kızlarrrr günaydın nerelerdesiniz yaaaa

günaydın cnm. ben burdayım. valla ben işyerindeyim tv izleyemiyorum sen güzel detayları burda paylaşabilirsin istersenyerimseniben bende kahvaltı yapmadım sirkeli ballı karısımı içtim şimdide elma yiyorum dün akşam yeterince yaramazlık yaptım zatenklava bir hafta hiçbişey yemesem yetecek yani mafoldumben:

ben kahvaltı yapamadım kızlar bu sandaloz+kitre+elma sirkesi gerçekten tok tutmaya başladı
bir elma yesem diyorum ama canım hiçbişey istemiyor
birazda grip oldm oyüzdende olabilir :)

buarada geçmiş olsun cnm ya bende 15 gün ne çektim soğuk algınlıgı ve gripten allah yardımcın olsun acil şifalar versin:Saruboceq: bu arada dikkat et bebişede bulaşmasın cnmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…