Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

okudum canım yemişsin akşam seni gidi seniiiiiiiiiii bende 5 6 tane grisini yedim akşam yaaaa abarttım vlla
diyorki dr aç kalırsanız kilo alrısınız bizim yememe durumumuz zaten olamıyor

buarada geçmiş olsun cnm ya bende 15 gün ne çektim soğuk algınlıgı ve gripten allah yardımcın olsun acil şifalar versin:Saruboceq: bu arada dikkat et bebişede bulaşmasın cnmkaydirigubbakcemile3

aminnn canım ama ikimizde aynı anda olduk oyüzden uyumuyor yemiyor
offf valla çok zor gece nerdeyse hiç uyumadık

dr diyorki 2 kıraker kan şekerini yükseltmeye yeter
6 ögün yyin diyor ama ara ögünler 2 ceviz 2 kayısı gibi az şeyler ana ögünlerde varla yok arası maşllh

yemek yediğimiz gibi spor yapmıycakmışız
bendede çok yersem direk spor yapıp yakma istegi oluşuyor yaaa
kalbe zararmış

hızlı verilen kilolar başa beladır diyor
ayda 1 bçk 2 kilo diyor yaa
bizi kurtarmazki o kilo
ben 1 ayda 14 kg vermiştim en ufak bir saglık sorunum olmadı
ve hamileliğe kadarda almadım
hatta hamileyken benim yediklerimi görseniz 30 40 kilo almadıgıma şaşardınız
metobolzmam alışmıştı çünkü
ama şuda bir ayrıntı ben tek diyetle değil agrlık olarak sporla vermiştim :)

aaaaaaaaaa bir kahveye krema ve şeker koyunca 100 kalori ediyormuş
bir tabak makarnaya eşitmiş bende çok severim 3ü bir aradaları falan öf yaaa
makarna yesem daha iyiymişmafoldumben

ayyy gülllllllllllllllllllllll
5 kilo vren birinden giden yagı gösterdiler iğrenç yaaaaaa
aaaa benden nerdeyse onun 2 katı gitti
bunu gören daha yemek yemez heraldekaydirigubbakcemile3

ama sen 14 kilo kaslardan verdiğin için almamışsın keske bende 14 kilo versem bidaha almasam inn beni su kilolar kadar hiçbişey rahatsız etmiyor. spor konusunda biraz tembelim sadece yoksa normalde çok hareketliyimdir sabit biyerde oturamm ama aldık bikere bı kiloları enazından ii bi ders oldu bana bidaha fastfoot agırlıklı beslenirmiyim asla ::(

ayyy gülllllllllllllllllllllll
5 kilo vren birinden giden yagı gösterdiler iğrenç yaaaaaa
aaaa benden nerdeyse onun 2 katı gitti
bunu gören daha yemek yemez heraldekaydirigubbakcemile3

ayy cnm yaa görmek bile istemm yada görüp telefonuma video olarak koyayım her yemekten önce izleyeyim belki bu pis boğazıma tutabilirim klava: sen çorbanı yap iç cnm kalırsa banada gönder olurmu:içelim: afiyet olsun şifa olsun sana ve bebişine opuyorumnanaktan

yaaa şu regll ne zaman biteceek, kilo vermeek istiyoruum yaaa dün teyzemdeydik, neler yedim neler ongün aç kalsam eritemem onları

olsuuunnn arkadaşım bence bozma moralini
regl döneminde zaten insan istemesede morali gidiyo
hele birde vucut su tutunca tartıdan bile nefret ediyor insan
bittiği gibi başlarsın ama elma yemeyi bırakma metabozlmayı iyi çalıştırıyor çünkü

güllüüüüümmm kalmazmı sana yollarım hemen yaaa bu umranla öznur nerdeler hemen su koyverdiler bak kızdım şimdik zemuszemus

elma yemeye devam ediyorum , gerçi regl dönemi boyunca hep dikkat ettim , sporda yaptım leslie le, ama dün felaket bozdum, inşallah yakarım bugün.

güllüüüüümmm kalmazmı sana yollarım hemen yaaa bu umranla öznur nerdeler hemen su koyverdiler bak kızdım şimdik zemuszemus

teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan onlarda simdi gelirler. elma güzelleri hepimiz aynı saatlerde toplanamıyoruz bi türlü ya zemuszemus

elma yemeye devam ediyorum , gerçi regl dönemi boyunca hep dikkat ettim , sporda yaptım leslie le, ama dün felaket bozdum, inşallah yakarım bugün.

bigüncük kaçamaktan bişey olmaz bende bayramda accık bozdum 600 grm aldım geri gitti
ve bu sabah 500 grm fazla geldim fazla grisini ydim heraldezemuszemus
buarada bişey dikkatimi çektide acabamı diyorum sen fatmagul trlkmısın ???

teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan onlarda simdi gelirler. elma güzelleri hepimiz aynı saatlerde toplanamıyoruz bi türlü ya zemuszemus

gülcüüümmm nasıılsıınnn, iyi oldun mu birazzz, basladın mı elma dietimize kaydirigubbakcemile2 bende çıkacaım şimdi birz bakayım dedim özledim yoldaslarımı opuyorumnanaktan

yaaa şu regll ne zaman biteceek, kilo vermeek istiyoruum yaaa dün teyzemdeydik, neler yedim neler ongün aç kalsam eritemem onları

aynen canım ya senn hadi reglinden dolayı benimkisi resmen kötükedihüso uydum ya. canımızı sıkmayalım ama kaçamakta yapmayalım artık klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…