günaydın cnm. ben burdayım. valla ben işyerindeyim tv izleyemiyorum sen güzel detayları burda paylaşabilirsin istersenyerimseniben bende kahvaltı yapmadım sirkeli ballı karısımı içtim şimdide elma yiyorum dün akşam yeterince yaramazlık yaptım zatenklava bir hafta hiçbişey yemesem yetecek yani mafoldumben:
buarada geçmiş olsun cnm ya bende 15 gün ne çektim soğuk algınlıgı ve gripten allah yardımcın olsun acil şifalar versin:Saruboceq: bu arada dikkat et bebişede bulaşmasın cnmkaydirigubbakcemile3
aminnn canım ama ikimizde aynı anda olduk oyüzden uyumuyor yemiyor
offf valla çok zor gece nerdeyse hiç uyumadık
ay cnm çok üzüldüm çok zordur seni anlıyorum.
ayyy gülllllllllllllllllllllll
5 kilo vren birinden giden yagı gösterdiler iğrenç yaaaaaa
aaaa benden nerdeyse onun 2 katı gitti
bunu gören daha yemek yemez heraldekaydirigubbakcemile3
yaaa şu regll ne zaman biteceek, kilo vermeek istiyoruum yaaadün teyzemdeydik, neler yedim neler ongün aç kalsam eritemem onları
ayy cnm yaa görmek bile istemm yada görüp telefonuma video olarak koyayım her yemekten önce izleyeyim belki bu pis boğazıma tutabilirimklava: sen çorbanı yap iç cnm kalırsa banada gönder olurmu:içelim: afiyet olsun şifa olsun sana ve bebişine opuyorumnanaktan
olsuuunnn arkadaşım bence bozma moralini
regl döneminde zaten insan istemesede morali gidiyo
hele birde vucut su tutunca tartıdan bile nefret ediyor insan
bittiği gibi başlarsın ama elma yemeyi bırakma metabozlmayı iyi çalıştırıyor çünkü
güllüüüüümmm kalmazmı sana yollarım hemen yaaa bu umranla öznur nerdeler hemen su koyverdiler bak kızdım şimdik zemuszemus
elma yemeye devam ediyorum , gerçi regl dönemi boyunca hep dikkat ettim , sporda yaptım leslie le, ama dün felaket bozdum, inşallah yakarım bugün.
teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan onlarda simdi gelirler. elma güzelleri hepimiz aynı saatlerde toplanamıyoruz bi türlü ya zemuszemus
yaaa şu regll ne zaman biteceek, kilo vermeek istiyoruum yaaadün teyzemdeydik, neler yedim neler ongün aç kalsam eritemem onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?