Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim canım benimopuyorumnanaktan onlarda simdi gelirler. elma güzelleri hepimiz aynı saatlerde toplanamıyoruz bi türlü ya zemuszemus

rica ederim tatlım nedemek
yaa yazerde gelmiyo farkındamısın hani o takım kaptanıydı bıraktımı acaba bi arayıp taramak lazım kaydirigubbakcemile5

aynen canım ya senn hadi reglinden dolayı benimkisi resmen kötükedihüso uydum ya. canımızı sıkmayalım ama kaçamakta yapmayalım artık klava:

bu işinde zevkli yanı kaçamaaaakkkkkkkkk ben 9 kiloyu verdim ama her hafta bir akşam kaçamak yaptım
oda eşimin yemek yptıgı akşam kendimizi ödüllendirmemiz lazım arada
aaaa bizimkide can dimi kaydirigubbakcemile3

gülcüüümmm nasıılsıınnn, iyi oldun mu birazzz, basladın mı elma dietimize kaydirigubbakcemile2 bende çıkacaım şimdi birz bakayım dedim özledim yoldaslarımı opuyorumnanaktan

fatmacım iiyim sen nasılsın çok şükür iim artık ilaçlarda bitdi 3 gündür diyetimi yapıyorum ama dün seytana uydum ya hadi haırlısı. ama pes etmek yok bidahadakötükedihüso uymayacagım biz kazanıcaz bu şavaşi kızlar :dance: ben 5e kadar burdayım cnm herzamn beklerim bizi yanlız bırakmayınhihoyyythihoyyythihoyyyt

olsun canım dediğim gibi diğer günler farkı kapatırız kaydirigubbakcemile3 noolcak yaa yaza kadar veririz zateen dimiiii kaydirigubbakcemile5

haklısın cnm kaçamak yaparken sanki çok gizli bişey yapıyormuşum gibi bi his var sanki kızlar siz beni görüyormuşsunuz gşbi onn için sabah ilk işim kacamagımı sizinle paylaşmak oldu görsen gülmekten ölürsün bikere önce tadına bakayım ya sukadardan bişey olmaz ve sonnda 1 tabak yemek bitdi vede 1 tabakta sütlaç yaaa aklıma geldikce sinir oluyorumklava: şimdide erisin diye yeşil çayımı içiyorum içerkende sen boğazını tutma ye ye zayıflıcam diye uğraş dimi diyede söyleniyorum allhım ne olcak bu halim benim ya çayla elmayla konuşmaya başladım varmı böyle bişey ya yoyoyla ikimiz aynı olduk mafoldumben

olsun canım dediğim gibi diğer günler farkı kapatırız kaydirigubbakcemile3 noolcak yaa yaza kadar veririz zateen dimiiii kaydirigubbakcemile5

inşallh cnm yaza çıtır olarak gircez:Saruboceq:kaydirigubbakcemile2 kendime hakim olmm lazım ya kızlar herşeyimizi paylaşalım ki utanıp bidaha kaçamak yapmayalım kızlar birbirimize gevşek davranmak ve rahat bırakmak yok ok klava:

bu arada sana moral olsun bende paylaşayımm iki dilim börek ve dört dilim baklava mafoldumben keşke sütlaç ossaydııı ben kaçtıım gülcüüüm görüşürz cici bak kendinee

bu arada sana moral olsun bende paylaşayımm iki dilim börek ve dört dilim baklava mafoldumben keşke sütlaç ossaydııı ben kaçtıım gülcüüüm görüşürz cici bak kendinee

telefi edice cnm artık başka çaremiz yokmafoldumben görüşürüz canm sende kendine ii bak allaha emanet ol kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende bugün başladım elma diyetine
hoş daha öncede yapmıştım
ama sonra bıraktım acayipte kilo aldım
walla kızlar hiçç kilo sormayın çok utanıyorum
neyse sabah bi tost yedim,4 bardak su içtim
şimdide elma yiyecem
lütfen yardım edin yoksa 2 gün yapıp terkrar bırakıyorum

off bide zaten ergenlikten kalma çatlaklarım vardı
şimdi aldığım kilolarla çatlamayan bölgelerimde çatladı
,üstelik daha önceki çatlak olan yerlerde kendine yeni çatlak arkadaşlar buldu
kızlar moralim çok fenaaa

hoşgeldn cnmmmm ay nie utanıosun cnm aşkolsun burda hepimiz birbirimizden beteriz kaydirigubbakcemile3 resmen kaçamak grubu olduk cıktık ama o kadar kaçamağa rağmen azda olsa bişiler verıoruz.2 gün yapıp bırakma noluoki 2 gün sora kaçamakmı oluo olsun 3. gün kaldgn yerden devam et her beraber vericiz inş kilolarımızııhihoyyyt
güüüüllllllllaelaelaelaelae yaaaa beni o kadar ayıplarsan öle olurr ay cnm ya bide kahvaltıda yapmamıs kız napıosun yap kahvaltını yoksa yine akşam yemeğe saldırırsın klava: bende öle yiyip yiyip kendime sövüorum dün yemek yaptm piştimi bi bakim dedm ağzıma attım annem naaapıosuuun die bagrdı ay o kadar konsantre olmusum ki ay diyetim bozulcak görüomusun dedm hemen halbukim o dökücem die panik yapmıs laelaelaelaelae yani börekleri yerken diyetm bozulcak demıodum da yemegn tadına bakınca bozulcak diorum iiice kafayı yedm vala delikafaduldennaniknanik

aramıza hoşgeldin cnm . elma diyetine başla cnm biz seni bırakmana izin vermeyiz ::))) çatlaklar için bi arkadaşimiz kantaron yağı kullanıyormuş faydasınıda görmüş ben maaasımı alınca alıcam sende dene istersen bende de var beyaz tenli oldum için kırmızı görüünüyo çok kötü ya kilo vermeye başlayınca acayip ortaya çıkmaya başladı

kız catlağın olmadıgı insanmı var zayflarda bile var o sen benimkileri bi görsen kaçarsn üstelk dekolte bölgesndede var(neresi olduunu anlamıssndr) :kedi: ay zayflıyımda onlarıda soradan düşünürüm artık bide onlara dert yanamam seninkiler yine ii sadece arkads bulmakla yetnmısler benmkiler toplandı 40 gün 40 gece düğün yapıolar burda:teytey:

oooooo hoşgeldin cnm nbr nasılsın bende senn gibi klava: oldum.. resmen oruçlu gibi olduk ya dimi sanki bozulunca kıyamet kopucak resmen vicdan azabı çekiyorum kacamak yapınca mafoldumben

gülmekten öldüerdün beni ya 40 gün kırk gece düğün yaptılar demek benimkileri niye davet etmedin kızz:sm_cool: sennkilerin yanımda oyalansalardı ya darıldım bak şimdikaydirigubbakcemile3

iyiyim tatlım nolsun . cekme vicdan azabı fln rahat ol tatlım sen kahvaltını yap koskoca bi gün var önünde cok acıkırsın söliiim sana ayrıca tansiyonunda düşer mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…