Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

gul1984 ve yoyo saoulun kızlar
insanın yanında birilerinin olduğunu bilmek çok güzel
elma diyetini daha öncede yaptım
ne kadar zor bi diyet olduğunu biliyorum
kantoran yağını ilkez duydum
yurtdışında olduğum için ancak türkiyeye gelince alabilirim
sizler bi kullanın bakalım inş faydasını görürsünüz
bu arada benimde kırmızı kırmızı çatlaklarım var
en çokta kolumda olan çatlaklara üzülüyorum
umarım yaza kadar hem zayıflar hemde çatlaklarımdan kurtulurum

gülmekten öldüerdün beni ya 40 gün kırk gece düğün yaptılar demek benimkileri niye davet etmedin kızz:sm_cool: sennkilerin yanımda oyalansalardı ya darıldım bak şimdikaydirigubbakcemile3

kız banada haber vermedilerki bi gün bi baktım annamm toplanmıslar horon ediolarhihoyyyt

yoyo kız çok alemsin neyse allahtan çatlaklar kafada yok
eminim en zor kafadaki çatlağı yok etmek
biz zayıflayalımda dediğin gibi gerisini sonra düşünelim
ama şimdi bi tek çatlak yokki anacım kılcal damar varislerim var
artı selülitlerim günden güne boyut değiştirim her seri salmış durumda
ya 24 yaşında henüz daha çocuk doğurmamış biri olarak bu fiziğimden ötürü utanıyorum ya
anamda bile selülit yok ama bende var
offfffffffffffffff

ya cnm catlakların kurtuluşu yok önce onu bi benmse en fazla azalırlar tamamen yok olmaları mumkun diil lazerle bile olmuo ama kilo verdgnde daha az belli olcaklardr bide su yağı kullanıyım burda sölerim az biraz işe yararsa.cnm biz hep burdayz sıkıldıgında buyur gel diyetide bırakma ben bi 2 3 ay burda olcam gülüde biyere bırakmıorum o da burda gel hallederz hep berabersositososito

gülcüm nası kullanıomus kantaron yağınıııı

canım bsrnzm arkadaşimiz paylaşmıstı bende daha denemedim 4 günde baya azalma oldu demişti oda tavsiye etmişdi şimdi yazıyı okuyunca tarif eder belki ben daha alamadım 15 şinde alıcam artık. kilo verince yapma suan üzerindeyken yap cnm catlaklar oluşmaya başladıgı zamn ürünlerin faydasını görürsün cnm yoksa beyzlasıp gidiyor ve geçmiyor. benim suan kızrmızı en kısa zamnda alıp kullanıcam inşallh faydasını görürüz:Saruboceq:

vala benmde annemde ne selülit ne catlak var bis inir oluorum sorma klava: varislerin caresi var cnm lazerle 2 seans fln olması lazm cokda pahalı diil die duymustum. selülitleri aman onları hiç sorma rezalett önce bi kilo verelmde bide onlar için topik acarz sengözlerimebaksanab

kızlaarrr evet kantaron yağından bahediyosunuz sanırım
ben kullanıyorum günde 3 kere sürüyorum sabah öglen akşam
çokta memnunum şimdilik benim çatlaklarım kıpkırmızıydı dogum çatlagı oldugundan sanırım
kullanmaya başladım şuan sedef rengine döndüler sayılır ve yavaş yavaş boyutlarıda inceliyo

onun için farketmedin canm kızarmalarını çünkü ilk çatlaklar olusurken kırmızı kırmızı oluyor ben beyaz tenli oldugum için çok belli oluyordu hele dekolte bolgesi anlamışsındır düşün yani sonradan beyzlıyor gerçe ben biranda 22 kilo aldım onn içinde öyle olmuş olabilirmafoldumben

ben bi kantaron yağını deniyeyişn kakao yagını yengem denemişti catlakları aynı duruyor ya geçmedi önce kantaronu dene yoyocum olurmu

hehehe walla bu gidişle varis topiği,selülit topiği,çatlak toği derken ooooooooooo çok topik açmamız gerekecek :)neyse neyse önce zayıflayalım bakalım.
yoyocum bırakmıyacam diyeti söz veriyorum bu sefer hem size hem kendime
yaza kocam beni harika bi tatile götürecek
ozamana kadar incecik olmam lazım
ama öncelelikle 1,5 ay sonra kuzenimin düğünü var ozaman kadar biraz incelsem süper olacak

öff ya diğer taraflar pek umrumda diilde su dekolte bolgesi dedğmz malum yer cok sinirimi bozuo benm onlr birden ve asırı büyümeden taa ergenlk zamanlardan kalma gecti bolu pazarı yani benneyaptımki

bravooooalkisalkisalkis benmde 1.5 ay sora sevglm askerden izne gelıo önce o zmana kadar bi miktar kilo vermem lazm hazirandada temelli gelıo o zmana kadar hepsini kesn vermem lazm o burdayken diyet fln pek mumkun olmuo yanmda öküz gibi yedigi ve bir gram bile almadgıgı için sinirleniorum daha cok yiorum klava:

öff ya diğer taraflar pek umrumda diilde su dekolte bolgesi dedğmz malum yer cok sinirimi bozuo benm onlr birden ve asırı büyümeden taa ergenlk zamanlardan kalma gecti bolu pazarı yani benneyaptımki

benimde aynı yoyocum ya aşiri kiloya dayanamadılar biz önce şu kilolarımızı hayırlısıyla verelimde gerisini hallederiz ama kantaron yağını al canım çünkü ki,lo verdikce daha çok belli oluyor en azından çoğalmaz ben deneyince sana yazarım etkilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…