bravooooalkisalkisalkis benmde 1.5 ay sora sevglm askerden izne gelıo önce o zmana kadar bi miktar kilo vermem lazm hazirandada temelli gelıo o zmana kadar hepsini kesn vermem lazm o burdayken diyet fln pek mumkun olmuo yanmda öküz gibi yedigi ve bir gram bile almadgıgı için sinirleniorum daha cok yiorumklava:
yoyocum masaj yaparak sürüyorum çatlaklarıma istedigin sıklıkta kullanabilirsin bi zararı yok
bütün aktarlarda bulabilirsiniz fiyatıda 5 ya da 6 tl
canım ne güzel verirsiniz siz buarada sevgilimle olan ben iddayı kaybetdim cnm ya. aralık sonuna kadar 10 kilonn gitmesi imkansız.mafoldumben
off ya neden insan diyete girince canı en olmadık şeyler çekiyooo
daha şimdi 2 tane elmayı miğdeye indirdim ama hala açımmm
cnm yaklasık 10 sayfa önce ben bi yazılar paylaşmıştım oko istersen baya faydası olur herseyden önce olumlu düşünüp azimli olcaksınoff ya neden insan diyete girince canı en olmadık şeyler çekiyooo
daha şimdi 2 tane elmayı miğdeye indirdim ama hala açımmm
slm elma güzelleri bende geldim acilen 3 kilo vermem lazım kuzenimin düğününe kadar
oo daha ilk günden basladıkkkklava: al yesl cayını iç su iç ama yemek yokkkkk
slm elma güzelleri bende geldim acilen 3 kilo vermem lazım kuzenimin düğününe kadar
imkansız diye bişey yoktur onu sil kafandan bikere zaten 20 günde 10 kilo vermen cok sağlıksız cnm ya bırak iddiayı ocağn sonunda zayfla cıtır ol yemısım iddiayı dersin o zaman.:dance:
ALLAH seni bildiği gibi etsin emiiiiii
kızım sen bizi çatlatmayamı geldin
topa tutarlar seni baaaak heeeee
biz şurda ne kilolarla ugraşıyoruz hanfendi takmış 3 kilosuna
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eriyecek yagın kaldımıki hatttuuuunnnnnnn huuuuuu
anneme dicem akşam sana hamur işi yedirsinkaydirigubbakcemile3 :dance:
canlarım elma güzellerim ben kaçıorum cıkıyım kantaron yağınada bi bakıyım geziyim kafamı dağıtıym öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktan
ALLAH seni bildiği gibi etsin emiiiiii
kızım sen bizi çatlatmayamı geldin
topa tutarlar seni baaaak heeeee
biz şurda ne kilolarla ugraşıyoruz hanfendi takmış 3 kilosuna
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eriyecek yagın kaldımıki hatttuuuunnnnnnn huuuuuu
anneme dicem akşam sana hamur işi yedirsinkaydirigubbakcemile3 :dance:
gerçekten tatlım 3kilo neki 2 haftada gider..biz nelerle ugraşiyoruzkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?