Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

off ya neden insan diyete girince canı en olmadık şeyler çekiyooo
daha şimdi 2 tane elmayı miğdeye indirdim ama hala açımmm

yoyocum masaj yaparak sürüyorum çatlaklarıma istedigin sıklıkta kullanabilirsin bi zararı yok
bütün aktarlarda bulabilirsiniz fiyatıda 5 ya da 6 tl

canım ne güzel verirsiniz siz buarada sevgilimle olan ben iddayı kaybetdim cnm ya. aralık sonuna kadar 10 kilonn gitmesi imkansız.mafoldumben

yoyocum masaj yaparak sürüyorum çatlaklarıma istedigin sıklıkta kullanabilirsin bi zararı yok
bütün aktarlarda bulabilirsiniz fiyatıda 5 ya da 6 tl

denycem cnm bakalım bugun dısarı cıkcam zaten bi bakınıyım ben seyi duymustum nemlendirici kremin icine aspirini ezip sürüolarmıs ii gelıo diolar aslında ikisinide deneyebilirim bide yağı sürdükten sora duruluomusun öyle kalıomu

canım ne güzel verirsiniz siz buarada sevgilimle olan ben iddayı kaybetdim cnm ya. aralık sonuna kadar 10 kilonn gitmesi imkansız.mafoldumben

imkansız diye bişey yoktur onu sil kafandan bikere zaten 20 günde 10 kilo vermen cok sağlıksız cnm ya bırak iddiayı ocağn sonunda zayfla cıtır ol yemısım iddiayı dersin o zaman.:dance:

yoyocum yag öyle zeytinyagı falan gibi kalmıyo sanki nemlendirici kremi süreriz bir dakika kadar nemli kalır o bölge öyle oluyor aynı hiç yaglı gibi olmuyor yani

canlarım elma güzellerim ben kaçıorum cıkıyım kantaron yağınada bi bakıyım geziyim kafamı dağıtıym öptüm hepiniziiiopuyorumnanaktan

slm elma güzelleri bende geldim acilen 3 kilo vermem lazım kuzenimin düğününe kadar

ALLAH seni bildiği gibi etsin emiiiiii
kızım sen bizi çatlatmayamı geldin
topa tutarlar seni baaaak heeeee
biz şurda ne kilolarla ugraşıyoruz hanfendi takmış 3 kilosuna
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eriyecek yagın kaldımıki hatttuuuunnnnnnn huuuuuu
anneme dicem akşam sana hamur işi yedirsin kaydirigubbakcemile3 :dance:

imkansız diye bişey yoktur onu sil kafandan bikere zaten 20 günde 10 kilo vermen cok sağlıksız cnm ya bırak iddiayı ocağn sonunda zayfla cıtır ol yemısım iddiayı dersin o zaman.:dance:

valla aynen öyle cnm sonuçta öleyimmi 10 kilo bianda vericem diye kaybetdiğim iddaa olsun dimi canımı hiçbişe sıkmıyorum artık yaa iyiki yanımdasınız kızlarkaydirigubbakcemile5

gerçekten tatlım 3kilo neki 2 haftada gider..biz nelerle ugraşiyoruzkafamçokkarıştı

ahahah aynen allah beni bildiği gibi etsin :sm_cool: yok be ne çatlatcam zayıflamaya çalışıom yemem kısım ağzımı bantlarımda yemem hemen vermem lazım bu 3 kiloyu zemuszemus

gerçekten tatlım 3kilo neki 2 haftada gider..biz nelerle ugraşiyoruzkafamçokkarıştı

yaa biz böyle ugraşıyoruz hatun habire kilo veriyo
düşün ablamla aramda 24 kg var şuan ben öliyim ozaman
daha 56 kiloydu nezaman 52 kilo oldu anlamadım
çok iradeli maşallah yaaa
akşamları hiçbişey yemez
onu alışkanlık yaptı kendine en sevdigi şey bile olsa sabah yerim der
nerde bende o irade hiç çekmemişiz ablaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…