gerçekten tatlım 3kilo neki 2 haftada gider..biz nelerle ugraşiyoruzkafamçokkarıştı
canım aramıza hoşgeldin ama seni kısmadık da değil yani mafoldumben bizde 3kilomuz kaldı diye nezamn dicez bakalımkaydirigubbakcemile2
boyun kaçki 52 ideal bir kilo aslında
yaa biz böyle ugraşıyoruz hatun habire kilo veriyo
düşün ablamla aramda 24 kg var şuan ben öliyim ozaman
daha 56 kiloydu nezaman 52 kilo oldu anlamadım
çok iradeli maşallah yaaa
akşamları hiçbişey yemez
onu alışkanlık yaptı kendine en sevdigi şey bile olsa sabah yerim der
nerde bende o irade hiç çekmemişiz ablaaaa
ahh ahhh üç kilo 5 kilo diye dikkat etmezsek geri alırız kısçeler kız haklı 3 kiloyuda sorun ettiiği vermeye çalıştığı için zayıf bizde 3 kilo nedirki diyip habire yediğimiz için böyle olduk((((
bırak canım versin kız ne güzel işte maaşallah sülün gibi salınsın düğünde:)
kızlar banada fikir verseniz herkes çok güzel oldun bukadar yeter verme diyo bana boyum 178 kaç kilo olmalıyım şuan 68 kiloyum
bırak canım versin kız ne güzel işte maaşallah sülün gibi salınsın düğünde:)
kızlar banada fikir verseniz herkes çok güzel oldun bukadar yeter verme diyo bana boyum 178 kaç kilo olmalıyım şuan 68 kiloyum
boy 1.62 canım topukluyla 1.70 eheheheheh kaydirigubbakcemile3
kızlar herkes aynı şeyi söylüyo ama beni görseniz belim çok ince göbek hiç yok ama basen var 40 beden giyiyorum yada kalıba göre 42popomda çok büyük annem çok diyil diyo ama var yani acaba diyorum 58 olsam çokmu çirkin olur mankenler hepsi boy kilo oraranı 15 veya 20 fark var sonuna kadar gidicem bakalım nasıl olucak 58 kilo olursam resim koyarım sizi bulamazsam özelden atarım fotomu
kızlar nasıl herkes zayıfsın diyoda hala 40 giyiyorum ağlıycam ama yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?