Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ahh ahhh üç kilo 5 kilo diye dikkat etmezsek geri alırız kısçeler kız haklı 3 kiloyuda sorun ettiiği vermeye çalıştığı için zayıf bizde 3 kilo nedirki diyip habire yediğimiz için böyle olduk((((

valla haklısın umran 2 kilo 3 kilo derken oluyo zaten bunlar
dahlianın boyu 1.62 kilosu çk iyi aslında
eskiden mesela basenleri vardı ben hiç gitmez sanırdım onlar şimdi çıta gibi kız oldu
ufacık bişey kaldı ama düğünde abiye giyicek dahada güzel görünme çabbasında hanfendi

Kızım sen çocuk doğurdun sende olsun okadar ama yinede akşamları yeme döferim baq klava: ayrıca bi şanslı yönün var boyun uzun nerdeyse 10 cm var aramızda

bırak canım versin kız ne güzel işte maaşallah sülün gibi salınsın düğünde:)
kızlar banada fikir verseniz herkes çok güzel oldun bukadar yeter verme diyo bana boyum 178 kaç kilo olmalıyım şuan 68 kiloyum

evet cnm sonunada 3 kilo yerine 10_15 kilolarla ugrasıyoruzklava: baştan önlem alsaydık bu hale gelirmiydik

canım sen zaten ideal olman gereken kilodasın bırak artık yinede sen bilirsin tabi:)sositososito

umraaaaaaaaan bencede daha verme ama garantiye almak istiyosan 65 ol bir iki alırsın bir iki verirsin falan o arada dengelenir ama şuan iyiisin

canım sende boyuna göre iyisin bence ama illada vermem lazım diosan 65 kilonun altına düşme derim ben yerimseniben

kızlar herkes aynı şeyi söylüyo ama beni görseniz belim çok ince göbek hiç yok ama basen var 40 beden giyiyorum yada kalıba göre 42 popomda çok büyük annem çok diyil diyo ama var yani acaba diyorum 58 olsam çokmu çirkin olur mankenler hepsi boy kilo oraranı 15 veya 20 fark var sonuna kadar gidicem bakalım nasıl olucak 58 kilo olursam resim koyarım sizi bulamazsam özelden atarım fotomu

canım basen sporla gider bendede basen vardı ne kadar zayıflasamda basen olurdu ama ben hep basen kalça hareketleri yapıyorum ve gerçekten faydasını gördüm

kızlar nasıl herkes zayıfsın diyoda hala 40 giyiyorum ağlıycam ama yaa

umran dahlia benim ablam görüyosun dimi kardeş zekası bir çalışıyo ikimizde 65 dedik
yaa canım ben sana ablamı örnek veriyim onunda baseni vardı az öncede dedim bana baseni hiç gitmez gibi geliyodu ama gitti
belkide dediğin gibi 58 olsan hiç basen falan kalmaz amaaaaaa
kafana bukadar takma madem şuan ideal görünüyorsun
zamana yay bunu
ablamda öyle yaptı önce 60a indi ondan sonra 58 56
ama nezamanki kiloyu takmayı bıraktı ozaman çok ince görünmeeye başladı
sende takma yemene içmene biraz dikkat et yavaş yavaş düzene girer zaten
ama gülümün dediği gibi burda kal bizi mtive et

kızlar meraba bu konuyu tesadüfen gördüm buaralar acayip kilo almışım ve elma sirkesinin göbek yağlarını erittiğini söylüyolar sizce nasıl iiimidir bide elma-krom hapı var deneyaniniz varmı

yok gitmem hiçbiryere ben burdayım nezaman bilgisayarımı alırlar ozaman ayrılırız:)
poşet sarıp yürüyecam bide sabah için basen egzersizi yaparım faydası olur ilk hedef 65 olayım güzel olursa daha vermem yok beğenmezsen devam ederim ama yavaş yavaş veririm sizi dinliycem kızlar sağolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…