yok gitmem hiçbiryere ben burdayım nezaman bilgisayarımı alırlar ozaman ayrılırız:)
poşet sarıp yürüyecam bide sabah için basen egzersizi yaparım faydası olur ilk hedef 65 olayım güzel olursa daha vermem yok beğenmezsen devam ederim ama yavaş yavaş veririm sizi dinliycem kızlar sağolun:)
selamlar ooo ne konuşmuşsunuz öyle kızlar maşallah okuyamadım hepsini valla bi aralar kimse uğramıyodu buraya
yeni gelenler hoşgelmişler
şimdi önce kızımın mamasını içirip sonrada elmamı alıp gelicem haydi sizde alın hep beraber yiyelim zayıfalyalım ok
poşet bağlamak gerçekten işe yarıyo manyak terletiyo buseferde terden rahatsız oluyosun :))) şey biri bana kısaca elma diyetini anlatırmı acaba:kedi:
yoyooooooooo öyle agrıcakki eriycek yaglar kaytarmak yooookkkk o hareket gerçekten çok etkiliymiş
bende yapayım yaaaa sopa diyede dahliayı kullanıcam kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hay allah seni ne yapmasn ya cok güldüm bugun yine yapıyım dedm ama baya acıdı yinede yaptm az biraz hamladm demekkim
aleyküm selam cimcime
valla öyle oldu hasret giderdik
birara umran öznur yoyo gül hepimiz burda yatıp kalkıyodukta
biraz ayrı düştük
ama şimdi yine elma kardeşliği yapıyoru
bak canm elma istedi şimdi bende yiyim bitane zemuszemus
yoyooooooooo öyle agrıcakki eriycek yaglar kaytarmak yooookkkk o hareket gerçekten çok etkiliymiş
ilk gün öyle olur dinlen bidaha yap yağ diye bişey yok bende inan incecik belim bi badi giyince herkes kıskanıyo sende öyle olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?