Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kaira dahlia elma krom kullanmıştı hiçbir faydasını görmedi dogal yollarla çok daha iyi kilo veriliyor
elma diyetini tam yaparsan haftada 5 kiloya kadar bile verebilirsin elma sirkeside çok faydalı
hem sağlık açısından hemde yagları yakmada tavsiye ederim ama mide rahatsızlıgın yoksa tabi

selamlar ooo ne konuşmuşsunuz öyle kızlar maşallah okuyamadım hepsini valla bi aralar kimse uğramıyodu buraya
yeni gelenler hoşgelmişler
şimdi önce kızımın mamasını içirip sonrada elmamı alıp gelicem haydi sizde alın hep beraber yiyelim zayıfalyalım ok

canımsın gitme tabi bu 3 kiloyu sen 1 aya yay gündüz elmanıda ye yemeginide ye
ama akşam 6dan sonra yeme bence çok rahat verirsin bide basen hareketleri yaptınmı ohhhhhhkaydirigubbakcemile3zemuszemus

aleyküm selam cimcime
valla öyle oldu hasret giderdik
birara umran öznur yoyo gül hepimiz burda yatıp kalkıyodukta
biraz ayrı düştük
ama şimdi yine elma kardeşliği yapıyoru
bak canm elma istedi şimdi bende yiyim bitane zemuszemus

poşet bağlamak gerçekten işe yarıyo manyak terletiyo buseferde terden rahatsız oluyosun :))) şey biri bana kısaca elma diyetini anlatırmı acaba:kedi:

ya hava cok yağmurlu cıkmıorum biyere vazgectim ya ümrancm al sopayı cevr cevr dedn valla sopa gibi oldum kıpırdayamıorum ağrıdan kaydirigubbakcemile3

poşet bağlamak gerçekten işe yarıyo manyak terletiyo buseferde terden rahatsız oluyosun :))) şey biri bana kısaca elma diyetini anlatırmı acaba:kedi:

cnm sabah kahvaltını yapıosun kepek ekmeği peynır domates salatalkvs. istersen bide yumurta tok tutuomus ben yiyemıorum gerci sora günde 6 ya kadar 3 4 5 elma ne kadar yiyebılırsen tabi yesl ve eksi olcak sora günde 2 2.5 lt su içiceksin 2 bardak flnda yesl cay içiceksn bukadarrrr

yoyooooooooo öyle agrıcakki eriycek yaglar kaytarmak yooookkkk o hareket gerçekten çok etkiliymiş
bende yapayım yaaaa sopa diyede dahliayı kullanıcam kaydirigubbakcemile5

yoyooooooooo öyle agrıcakki eriycek yaglar kaytarmak yooookkkk o hareket gerçekten çok etkiliymiş

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hay allah seni ne yapmasn ya cok güldüm bugun yine yapıyım dedm ama baya acıdı yinede yaptm az biraz hamladm demekkim

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hay allah seni ne yapmasn ya cok güldüm bugun yine yapıyım dedm ama baya acıdı yinede yaptm az biraz hamladm demekkim

heveslendim bende kalkıp yapiciiiimmmm
görmedi dahlia görse çığlıgı gelirdi buraya kadar hahayttt kaydirigubbakcemile3
bide yeşilçay içiyim gribimede iyi gelir belkim off offf :lepi:

afiyet olsun tatlım
poşet gerçekten çok güzel terletiyo ben mekik çekerken kullanıyorum üstünede korse takıyorum süper oluyo

ilk gün öyle olur dinlen bidaha yap yağ diye bişey yok bende inan incecik belim bi badi giyince herkes kıskanıyo sende öyle olursun

haklısın cnm bende spor yapamıyordum bu tavsiyenizi denicem yoyo kaytarma sende ilk günler tabiki zorlanırsın bende spor salonuna gitdiğimde 1 hafta heaket edememiştim ama o ara 1 ayda diyet yapmadan 4 kilo vermiştim boğazımı tutmayınca aldım tabi. ama eve gidince su sopa işi ve basen hareketlerini bende yapıcam yoyo yanlız değilsin yanikaydirigubbakcemile3

benimde kardeşim benim boyumda 75 kilo ama hiç basen kalça yok benim tüm elbiselerim ona oluyo yiyo yiyo ben onun kadar yesem duba olurum hatun almıyo ya sinir bi durum herkes esra senden zayıf diyo:)))

ilk gün öyle olur dinlen bidaha yap yağ diye bişey yok bende inan incecik belim bi badi giyince herkes kıskanıyo sende öyle olursun

ay hadi insallah ağzın bal yesin emi opuyorumnanaktan gül vala yalnz bırakma beni viledanın sopasıyla yapıodum annem indir sunuda evi sil dedi bu kadın beni hiç anlamıo kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…