Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yoyo belini ölç yaz bikenara sonra bir ay hergün 10 dk bu hareketi yap 5 dk bi yap sonra bi 5dk daha yap bir ayın sonunda yine ölç farkı görüceksin ama aç yapın kızlar tok sakın yapmayın çok fazla ağrı yapar

saol cnm tavsiyen için hemen yapmaya başlıcam:) bende şimdi elmamı yiyorum ketılımız bozuldu ya yeşil çayımı içemedim bugünmafoldumben

benimde kardeşim benim boyumda 75 kilo ama hiç basen kalça yok benim tüm elbiselerim ona oluyo yiyo yiyo ben onun kadar yesem duba olurum hatun almıyo ya sinir bi durum herkes esra senden zayıf diyo:)))

canım bizde durum hep tam tersi ablamı kardeş beni abla sanıyolar Çok üzgünüm çoook

kızz 1 ay ölçmeden nasıl dayansın ben hiç tutamıyorum kendimi

olsun sende inceliceksin az kaldı bidaha şişman olmıycaksın buda bi hatıra kilolu günleride arıycaz kızlr çünki hep zayıf kalıcaz

dayansınki sürpriz olsun ona bende bu ay sonuna kadar yani 31 aralığa kadar tartılmıycam ogün tartılcamki yeni yıla kaç kiloyla girdiğimi bileyim:

ay hadi insallah ağzın bal yesin emi opuyorumnanaktan gül vala yalnz bırakma beni viledanın sopasıyla yapıodum annem indir sunuda evi sil dedi bu kadın beni hiç anlamıo kötükedihüso

sorma cnm ya bende az önce annemi aradım şu 1 hafta benim yemediğim ve hiç sevmediğim yemekleri yap dedim annemde sen 1gr ericen diye diyerleri zayfetmi geçirsin boğazını tut yeme dedikötükedihüso bende senn gibi ugrasıyorum akşam bende bulayım bi sopa yapayım valla yoksa evde isyan çıkartıcam sadece toplu olan ben olunca herkez zayıfla diyo ama yardıncı olmuyormafoldumben

ne yaniii elmayla gün boyu tok kalabiliyonuzmu yaaa buarada su içiyorum işyerinde komik oluyo sürekli WC ye gidiyorum:))))

dün evde ıspanak vardı sebzeye ye dedi annem yemem dedim gittim armut aldım dedim değişik bi meyve olsun o daha kalorili dedi sinir oldum onuda yemedim:) zafiyet geçir öl ağlamıycam diyo:))

kızlar ya bu tatlı elma kilo yapmaz demi ben ekşi yiyemiyorum ama onun dişında herşey elma diyetindeki gibi uyuyorum:)vericem diye şişmiyim sonra:))))

dayansınki sürpriz olsun ona bende bu ay sonuna kadar yani 31 aralığa kadar tartılmıycam ogün tartılcamki yeni yıla kaç kiloyla girdiğimi bileyim:

kaydirigubbakcemile3 Allah emii ben valla dayanamam 1 elmde mezura işim bitince tartıda çok acaibim hayatta dayanamam sadece 1 kez 4 gün boyunca hiç tartılıp kilomu ölçmedim

ooyyy kıyamam ben sanaaa

wala canım ya zayflamaya calıssak söylenırler yesek söylenrler bunlar böle yapcak bişi yok gecen acıktım ne yemek var dedm sen elmanı ye dedi elmamı yiorum noldu verdnmı kulak memenden 200 gr die dalga geciolar mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…