yoyo belini ölç yaz bikenara sonra bir ay hergün 10 dk bu hareketi yap 5 dk bi yap sonra bi 5dk daha yap bir ayın sonunda yine ölç farkı görüceksin ama aç yapın kızlar tok sakın yapmayın çok fazla ağrı yapar
benimde kardeşim benim boyumda 75 kilo ama hiç basen kalça yok benim tüm elbiselerim ona oluyo yiyo yiyo ben onun kadar yesem duba olurum hatun almıyo ya sinir bi durum herkes esra senden zayıf diyo:)))
yoyo belini ölç yaz bikenara sonra bir ay hergün 10 dk bu hareketi yap 5 dk bi yap sonra bi 5dk daha yap bir ayın sonunda yine ölç farkı görüceksin ama aç yapın kızlar tok sakın yapmayın çok fazla ağrı yapar
olsun sende inceliceksin az kaldı bidaha şişman olmıycaksın buda bi hatıra kilolu günleride arıycaz kızlr çünki hep zayıf kalıcaz
ay hadi insallah ağzın bal yesin emiopuyorumnanaktan gül vala yalnz bırakma beni viledanın sopasıyla yapıodum annem indir sunuda evi sil dedi bu kadın beni hiç anlamıo kötükedihüso
dayansınki sürpriz olsun ona bende bu ay sonuna kadar yani 31 aralığa kadar tartılmıycam ogün tartılcamki yeni yıla kaç kiloyla girdiğimi bileyim:
sorma cnm ya bende az önce annemi aradım şu 1 hafta benim yemediğim ve hiç sevmediğim yemekleri yap dedim annemde sen 1gr ericen diye diyerleri zayfetmi geçirsin boğazını tut yeme dedikötükedihüso bende senn gibi ugrasıyorum akşam bende bulayım bi sopa yapayım valla yoksa evde isyan çıkartıcam sadece toplu olan ben olunca herkez zayıfla diyo ama yardıncı olmuyormafoldumben
ne yaniii elmayla gün boyu tok kalabiliyonuzmu yaaa buarada su içiyorum işyerinde komik oluyo sürekli WC ye gidiyorum:))))
sorma cnm ya bende az önce annemi aradım şu 1 hafta benim yemediğim ve hiç sevmediğim yemekleri yap dedim annemde sen 1gr ericen diye diyerleri zayfetmi geçirsin boğazını tut yeme dedikötükedihüso bende senn gibi ugrasıyorum akşam bende bulayım bi sopa yapayım valla yoksa evde isyan çıkartıcam sadece toplu olan ben olunca herkez zayıfla diyo ama yardıncı olmuyormafoldumben
ölçme azmet sabret ölçme sonra sürpriz olur sanki bianda vermişsin gibi sevinirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?