Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

dalga geçsin onlar boşver sonra nasıl verdin diycekler:)öznura dert yanıyodum ben bennlede dalga geçiyolardı elma yiyorum diye şimdi inceldim hepsi şokta:)))

ben geldim hemen günün özetini yapıyorum
sabah 1 adet tost
öğleye doğru kan şekerim düştü canım tatlı bişey istedi bi tanecik güllü lokum yedimm
sonra 2 elma yedim
1 tane yeşil çay içtim
1,5 litre su içtim
biraz önce 2 elma daha yedim
ilk gün için nasıl kızlar ?

ohh ohhh valla topiğimiz coşmuuş, canlanmıışş, kilololarda bu hızda yok olaar inşallahh:Saruboceq:

tanıdım büşracıımm , güzel tesadüf olmuş :)

ahh ahh bende önceden dal gibi kızdımm nasıl aldım şu kilolarıı, bir iki neyse ne, sonra ipin ucu kaçıyor erkenden farkedip vermek en mantıklısı

aahh canlarımmm, inadına azim edelimm, bu sözler gaza getirmeli bizi kızlaarrlmaz:, gerçekten lafla değil işlevle göstermeliyiz azmimizi, az yemek hiçte zor birşey değil, canımız kalorili şeyler yemek istedikçe , ya bir kupa yeşil çay yada iki bardak su içelim yahut bir elma yiyelimm, böyle yapınca iyi veya kötü açlığımızın ortadan kalktığını göreceksiniz. bugüne kadar hiç yiyemediğiniz pastalar, börekler tatlılar için pişman oldunuz mu ? hayır, ama yediğimizde nasıl bir pişmanlık kaplıyor. Ne gereği var ,o da yemek oda yemek ama biri diğerinin 5 katı değerinde kaloriye sahip. İsteyip çabalayınca gerçekten Allah'ta yardım ediyorr, ben inanıyoruumm başaracağııızzkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

evet toprağım çok güzel tesadüf seni görmek gerçekten güzel
okuldayken iyi bir arkadaşlığımız vardı ama araya mesafeler girince istemedende olsa kopulabiliyor
gider gider canım eski formuna dönersin inşallah zaten 64 kgde çok bişey değil ben daha vahim durumdayım doğum kilolarıyla başım belada offfffffffff mafoldumbenmafoldumben

kızlar kantaron yağını aldrdm 2.5 milyoncukmus hemen bugun baslıcam sürmeye gelıişmeleri bekleyinn

sizin orda bayaa ucuzmuş canım her fırsatta sür günde 2 3 kere hiçbir zararı yok faydası çoookkkk

dahlia sende al kontrol edicem gelip seni kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar herkese selamlar bende yarın elma diyetine başlıyorum nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.

arkadaşım diyet çok basit sabah kahvaltıda bir dilim kepek ekmegin ve yagsız peynirin var tost yapablrsn
geri kalanı akşam 7 ye kadar yeşil elma yeşilçay ve bol su
en az 2 3 litre olacak su ve yeşilçayda en az 2 fincan
şeker vs.. kaçamaklar yk
kaçamak ypmassan haftada 5 kgye kadar veriliyor ama yaparsan bilemem :dance:

:umursamaz:geldimm bende ; bugun gün vardı milletin ağzına laf vermiyim diye yedim valla ama sabah bir bardak süt içtim kibrit kutusu kadar peynir ekmek yemedim elma su vs.. ve gelelim asıl meseleye :kedi:2 poğaça 7-8 dolma yaprak sarması bi kasık brokoli salatası padişah lokumu 1 adet 1 saat yürüdüm bi parcada ızagara et eşim zorla yediryo böö yarım saate evde spor ederim bakalım bugün yarım kg vermısım bakalım yarın nolcak bu kadar yemeye ama ben spor yaptığım yakarım sanırım dimii suçluk duygusu ama napalım ayda 1 kez olan bişey bide insanlar çok kıskanç kaç kg verdin diyo 9 diyorum banada kg almışsın gıbı geldı diyo kadın hay allahım ya

işte o tiplereee gıcık oluyorum diyete başlayana kadar çok kilo aldın bu ara derler
başlarsın aaa boşver ye derler niye yemiyosun derler
verirsin bu sefer moral bozmak için sen sanki kilomu aldın bu ara derler
boşşşverrr canım öyle abartılı bişey yememişsin bu saatten sonra yemezsen yakarsın
yürümüşsünde zaten evdede biraz spor yaparsın bolbol da su iç
ben çok yedigimde bolbol sıcak su iiçiyorum

mrb kızlar,slm hepinize,bende yeni katıldım buraya,yıllardır veremiyorum şu kilolarımı ki zaten hep çok iriydim,iice şiştim bende sizle beraber bu diyeti yapmak istiyorum,diyetisyenlerden bıktım hiç bişey olmuyo ve destekte olmuyolar insana,bu işte motivasyon çok önemli bence,buda olmazsa mideme balon koydurcam vallahi mafoldumben

arkadaşım herşey zihinde bitiyor inan
kendini şartlandır önce güzel yemekler önüne gelince şunu söyle yıllardır yiyorum
ve yıllarcada yiycem ama şimdi yemiycem istedigim kiloya inince yerim de
ben 1 bçk ay önce böyle söyledim ve normal bir diyete başladım
agır olan yaglı olan hiçbir şey yemiyorum
genellikle çorba salata ve sebze agarlıklı besleniyorum
ve ara ögünlerim mutlaka yeşil elma
ama tek başına yeşil elmayı dene ve kendini şartlandır :dance:

içime sur serptin senin boy kaçtı bide psikologsun ha süper sem elma diyetiyle günde kaç kg verdin

evet bu sefer iice şartlandım ne zamandır bakıyodum zaten buraya,yok hap ,yok kapsül korktum,faydaları yok zararları var,bende bunu yapıcam,buradaki destek çok güzel herkes samimiyetle destekliyo birbirini opuyorumnanaktan inşallah güzel olur,yarın başlıyorum benide sık sık göreceksiniz burada:enbuyukkk: teşekkür ederim sanada,şimdiden moralim harika,başarıcam artık :)

içime sur serptin senin boy kaçtı bide psikologsun ha süper sem elma diyetiyle günde kaç kg verdin

boyum 1.70 71 falan canım ölçene göre değişiyor:dance:
psikoloji okudum canım ama meslegimi yapamıyorum
şuan için çalışmayıda düşünmüyorum çünkü 6 buçuk aylık bir kızım var ve çok ilgi istiyor
ben elma diyetini hiç tam yapamadım ama kaçamaklarla yaptıgım bir haftada 2 bçk kilo vermiştim
şuan kendi kafama göre bir diyet uyguluyorum ama yeşilelmayı bırakmıyorum
araögünlerim hep yeşil elma
günlük en az 3 yeşil elma yiyorum 4 fincan yeşilçay ve 4 fincan form çayı içiyorum
bir nevi bende yeşilelma diyetine dahilim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…