aahh canlarımmm, inadına azim edelimm, bu sözler gaza getirmeli bizi kızlaarrwala canım ya zayflamaya calıssak söylenırler yesek söylenrler bunlar böle yapcak bişi yok gecen acıktım ne yemek var dedm sen elmanı ye dedi elmamı yiorum noldu verdnmı kulak memenden 200 gr die dalga geciolar mafoldumben
ohh ohhh valla topiğimiz coşmuuş, canlanmıışş, kilololarda bu hızda yok olaar inşallahh:Saruboceq:
tanıdım büşracıımm , güzel tesadüf olmuş :)
ahh ahh bende önceden dal gibi kızdımm nasıl aldım şu kilolarıı, bir iki neyse ne, sonra ipin ucu kaçıyor erkenden farkedip vermek en mantıklısı
kızlar kantaron yağını aldrdm 2.5 milyoncukmus hemen bugun baslıcam sürmeye gelıişmeleri bekleyinn
arkadaşlar herkese selamlar bende yarın elma diyetine başlıyorum nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim.
:umursamaz:geldimm bende ; bugun gün vardı milletin ağzına laf vermiyim diye yedim valla ama sabah bir bardak süt içtim kibrit kutusu kadar peynir ekmek yemedim elma su vs.. ve gelelim asıl meseleye :kedi:2 poğaça 7-8 dolma yaprak sarması bi kasık brokoli salatası padişah lokumu 1 adet 1 saat yürüdüm bi parcada ızagara et eşim zorla yediryo böö yarım saate evde spor ederim bakalım bugün yarım kg vermısım bakalım yarın nolcak bu kadar yemeye ama ben spor yaptığım yakarım sanırım dimii suçluk duygusu ama napalım ayda 1 kez olan bişey bide insanlar çok kıskanç kaç kg verdin diyo 9 diyorum banada kg almışsın gıbı geldı diyo kadın hay allahım ya
mrb kızlar,slm hepinize,bende yeni katıldım buraya,yıllardır veremiyorum şu kilolarımı ki zaten hep çok iriydim,iice şiştimbende sizle beraber bu diyeti yapmak istiyorum,diyetisyenlerden bıktım hiç bişey olmuyo ve destekte olmuyolar insana,bu işte motivasyon çok önemli bence,buda olmazsa mideme balon koydurcam vallahi mafoldumben
işte o tiplereee gıcık oluyorum diyete başlayana kadar çok kilo aldın bu ara derler
başlarsın aaa boşver ye derler niye yemiyosun derler
verirsin bu sefer moral bozmak için sen sanki kilomu aldın bu ara derler
boşşşverrr canım öyle abartılı bişey yememişsin bu saatten sonra yemezsen yakarsın
yürümüşsünde zaten evdede biraz spor yaparsın bolbol da su iç
ben çok yedigimde bolbol sıcak su iiçiyorum
içime sur serptin senin boy kaçtı bide psikologsun ha süper sem elma diyetiyle günde kaç kg verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?